Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: OCOSMOS si alternativa handheld

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    OCOSMOS si alternativa handheld

    Ei bine, cine a auzit de OCOSMOS? Eu, cu siguranta nu! Totusi, in ultimele zile, numele acestei firme este rostit din ce in ce mai mult. Motivul? Vor aduce la CES o noua alternativa handheld, pentru consolele bine cunoscute de noi. Firma sud coreeana a lansat cateva imagini ale viitorului produs, alaturi de cateva specificatii: device-ul o sa ruleze Windows 7 si puterea de procesare vine dintr-un dual-core Intel. Nu au declarat in ce masura va putea fi folosit acel Windows sau daca este doar o baza de pornire pentru un OS ce va permite doar rularea jocurilor, nu si a altor aplicatii Windows. Mai multe detalii or sa apara la lansarea oficiala a produsului, la CES 2011.
    Attached Images Attached Images consola.jpg windows7mobiledevice.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Din poze, atat timp cat nu sunt fake, se observa ca ruleaza Starcraft 2... deci poate fi un hit. Daca ofera destule resurse pentru a juca jocurile pentru Windows poate depasi celelalte console, desi vor avea nevoie de mult hype, pe care nu cred ca-l pot produce. (si rezolutia ecranului mi se pare foarte buna, din ce stiu si ecranul iPad-ului are rezolutia maxima 1024x768)

  3. #3 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Pozele sunt oferite presei, de catre Ocosmos. Mie mi se pare cam underpowered. Desigur, pentru jocuri precum Starcraft 1 sau Halo, cred ca este bun. Pentru ceva mai recent, nu stiu cum se va descurca. De asta nu inteleg publicul lor tinta, ce anume vor sa obtina: fani ai jocurilor vechi de Windows sau competitie pentru consolele NewAge?

  4. #4 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Pai... in prima poza nu e Starcraft 2?

  5. #5 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ba, sigur e StarCraft 2, si in a 2-a poza sigur este Windows 7.

  6. #6 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Dap. A doua poza este de la un preview al "consolei", unde au fost invitati mai multi ziaristi. In zilele moderne, nu mai am incredere nici in pozele oficiale, lansate de companii mari. Acum cateva saptamani, intr'o brosura Motorola, in loc de Android aparea un iOS, ca fundal... Daca poate rula si jocuri mai moderne, numai cu chestia asta are indeajuns hype.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Pandora Handheld By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 17-10-2010, 00:34
  2. Alternativa la FRAGFX(V2) - Bannco FRAGnStein Wireless By maweryck in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 69 Last Post: 12-01-2010, 11:30
  3. LittleBigPlanet pe console handheld ? By darcangel in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 30-10-2008, 20:08

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts