E din cauza ca se inchid Antenele @Monky?![]()
sper sa fie o mare schimbare in bine. primele oferte comune au aparut, pachete 5p cu telefonie mobila si internet mobil pe langa pachetul clasic Romtelecom. ..si au preturi bune.
Chiar am auzit vineri in metrou pe cineva care lucreaza la Cosmote, dept de marketing, ce vorbea cu un prieten despre ce au facut in ultimile luni. Spunea ca au fost nevoiti sa adauge mesaje subliminale in toate reclamele video si print are Cosmote si anume au inlocuit anumite culori si au adaugat culoarea T-Mobile (culoarea fuchsia sau cum naiba se scrie) si sa mai scoata din verdele Cosmote.
Vor sa obisnuiasca publicul cu aceasta culoare, sa fie trecerea mai usoara.
Si pe mine m-au sunat sa-mi faca o oferta: tot ce am acum dublat (viteza la internet si minute) la aceiasi bani. Dar tot nu se compara cu nelimitat-ul oferit de altii.
Pizzi: pe fibra optica doar! Vezi daca au tras la tine in bloc, nu te baza pe ce-ti spune la Informatii. Eu de exp. i-am vazut pe indivizi in bloc tragand fibra optica, am sunat la Romtelecom si ei nu stiau nimic. Au verificat adresa si mi-au zis ca nu se poate. Ceva luni mai tarziu, ma sunau chiar ei sa ma intrebe daca vreau fibra optica... deja cam tarziu...
Pana acum FTTB-ul lor (Fiber To The Building) se lega de echipamente (switch-uri) care nu stiau decat maxim 100 Mbps. Eu acum am vazut ca au schimbat si acele nebunii... Give them a call![]()
Pai am sa fac asta. Oricum trebuie sa schimb abonamentul si sa renunt la multe tampenii inutile. Raman doar cu internetul lor.
Daca exista FTTH (fibra direct in casa) viteza este de 200 mb/s . Se poate activa optiunea 1GB pentru 3.5 euro . Daca e sa ceri optiunea internet stability(fara cost) , care iti returneaza banii pe factura daca sunt probleme cu netul pe luna in cauza![]()
Bookmarks