Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 107

Thread: IPhone 3GS is out !

1. #21 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Eu am luat iPhone 2G direct din SUA cand era la liber si am dat 400 usd undeva la vremea aia 950ron asadar eu consider si pana in ziua de azi ca a facut toti banii.

Soft genial (cu minusuri dar neinteresante) si foarte rezistent in primul rand. Nimeni nu vad ca spune ca rezista la cazaturi pe scari rulante in mall sau din buzunar pe pietris si nu are mai nimic.
    good point. al meu 2G cred ca mi-a cazut din buzunar (cand cobor din masina) de zeci de ori si functioneaza impecabil. alt mare plus, pentru mine, este conectivitatea full (baterie, retea, calls, messages, etc) cu carkit-ul masinii. si nu tine numai de A2DP, pentru ca am avut o groaza de telefoane care nu erau compatibile full.

i just love it.

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ati facut si testul cu apa ? Ca al meu N95 8GB a cazut in galeata cu apa (deh, e greu sa schimbi apa la pesti in timp ce vorbesti)... s-a auzit un pic infundat o perioada... dar si-a revenit imediat. Astept sa-mi spuneti daca e waterproof resistant

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Se pare ca noul iPhone 3GS acum include OpenGL ES 2.0 hardware (fata de 1.1 la generatia anterioara). Este vorba practic de un chip 3D numit "PowerVR SGX GPU core" care este integrat intr-un chip Samsung. Practic, pentru noul 3GS vor putea fi dezvoltate jocuri mult mai puternice... insa nu stiu cine va ocoli o piata atat de mare ocupata de generatia "veche" de iPhone-uri, plus iPod's...

---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------

Extra ! Extra ! Am primit si mai multe informatii... noul 3GS se pare ca ruleaza la 600Mhz si are 256MB RAM (fata de 412Mhz si 128MB RAM la iPhone 3G). Acum intelegem de ce e mult mai rapid... Nu puteau sa zica oare asa de la inceput ? LOL, ce tare e poza... Pong vs Crysis
    Attached Images Attached Images 3g-vs-3gs-opengl.jpg

4. #24 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Pai asa lucrurile stau mult mai bine Dar tot nu se merita ptr mine, ca posesor iPhone 2G un upgrade la 3GS

5. #25 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    un coleg de serviciu a luat 3G de la orange si dupa citeva luni a avut probleme cu bateria insa a rezolvat la garantie. in rest, ar fi super daca si pretul ar fi mai mic. imi doresc de mult un telefon cu un ecran atit de mare (pentru filme/seriale on the go) si la un pret decent (max 150USD). preturile telefoanelor au luat-o razna rau in ultimul timp.

6. #26 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    vezi ca iphone 3G 8 GB e in stare 99 de dolari. daca ai pe cineva acolo, e o super afacere.

on topic, am unu de 16 gb de app 1 an de care pot sa zic cu mana pe inima, dupa ce am schimbat zeci de telefoane, ca e cel mai tare telefon ever. design superb, functionalitate maxima, muuulte aplicatii, ruleaza excelent, dar ce mai important, dupa ce l-ai deblocat, ai totul acolo. nu mai e nevoie sa intri in alte meniu-ri. pur si simplu apesi pe ce vrei si gata. il pot folosi atat copii de 5-6 ani cat si batranii de 50-60 (i-am dat mamei mele care are app 50 de ani si se juca cu "dejtu" pe el, just 4 fun). daca l-as schimba, l-as schimba doar pe un 3GS, dar cand se vor mai ieftinii, cel putin dupa ce o sa apara la noi, o sa dureze muuult timp pana o sa scada din pret (si ma refer la baietasi, nu la orange, ca la orange nu e cazu)

7. #27 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    vezi ca iphone 3G 8 GB e in stare 99 de dolari. daca ai pe cineva acolo, e o super afacere.
    Care unde? La abonamente te referi? Pai atunci mai e oferta?

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ciudat e insa ca nu vad nimic de Flash pentru iPhone... Tot ziceau ca va iesi, va iesi... Any news de la Adobe/Apple legat de Flash ? Nu stiu, dar browser fara flash in 2009 mi se pare... almost zero pe unele site-uri.

9. #29 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    chiar am pe cineva in state acum insa din cite vad este 99 numai cu abonament. daca cineva are alte surse ieftine din state, il rog sa-mi dea si mie un PM.

10. #30 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    sorry, era state, nu stare eram grabit. referitor la pret, da, este la abonament. dar aveti putina rabdare, ca sigur o sa scada pretul astuia normal, daca se vinde 3Gs-ul

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    sorry, era state, nu stare eram grabit. referitor la pret, da, este la abonament. dar aveti putina rabdare, ca sigur o sa scada pretul astuia normal, daca se vinde 3Gs-ul
    Ma indoiesc... din comunicatul lor reiese ca in timp nu vor mai produce decat 3GS... prin urmare stocurile de 3G se vor micsora...

12. #32 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    O sa se faca un split in AppStore. Datorita :

Both metrics are key to increase graphics realism. But that's not it: the iPhone 3GS does not just use sheer brute force to make games look better. Thanks to the more programmable architecture of the Power-VR SGX, developers can now use techniques found on PS3 and Xbox 360 games.

Se pare ca vom avea parte de motoare grafice ceva mai avansate decat credeam (adica HalfLife si Quake3) ... Se presupune chiar si HalfLife 2. ...

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4191

13. #33 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    eu nu cred ca o sa imparta app store in doua parti (3G/3Gs) pentru ca ar fi aiurea sa faca jocuri numai pentru 5-10% din toate iPhone-urile , dar cred ca o sa le optimizeze pentru 3Gs

14. #34 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Nu am inteles absolut nimic din ce ai spus. Poate reformulezi.

15. #35 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Am si eu nevoie de ajutor doresesc sa imi cumpar un iphone dar nu acesta ultimul model ci cel mai ieftin adica cel de 2G de 8GB din SUA ma poate ajuta cineva si pe mine ? am vazut pe ebay preturi ok intre 100 si 200$

16. #36 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Nu am inteles absolut nimic din ce ai spus. Poate reformulezi.
    nu cred ca vor fi jocuri exclusive pentru iPhone-urile 3Gs pentru ca acestea vor fi foarte putine comparativ cu numarul de iPhone 2G , 3G si ipod touch (30 milioane de unitati) , dar probabil ca jocurile vor fi optimizate pentru 3Gs

17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    G3ox: DEJA se lucreaza la titluri exclusive 3GS... intr-adevar, un numar infim fata de cele care au ca target tot ce tine de iPhone, iPod. Ideea e ca Apple doreste sa extinda pachetul pentru developeri. Si deja a facut-o, dand acces la aproape tot hardware-ul de pe iPhone (pana acum ceva timp nici macar la camera photo nu dadeau). Oricum eu tot nu inteleg cum de n-au reusit sa ataseze un mic flash la camera aceea... in fine.

huber: dupa ce ai vazut ce poate 3GS-ul, mai vrei 2G ? E pacat de el... dar, e doar parerea mea. Eu nu mai am rabdare...

18. #38 SP
    Senior Member huber's Avatar

19. #39 SP
    is the man! trickz's Avatar
    preturile pentru 3gs la Orange Franta sunt 149€ en version 16go, et 229€ en 32go, cu abonamentul de 52 eu/luna.

20. #40 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    vreau si eu iphone 3g cu 99$ la liber

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast