Deci pana la urma se poate cumpara cu 200 euro?de pe site zic...vad ca la noi in romania este foarte scump.
Uitati-va va rog la ce pret porcesc este adus in Romania... si este si versiunea de 16GB: vand APPLE IPHONE 3G s ALEX-GSM ALEXGSM ALEX GSM - ALEX GSM. 950 EUR !!! Cand deja e 600-800 USD pe eBay...
Si apropos de postul de mai sus:
Mama ce bataie e pe 3GS... pe o asemenea perioada de criza. Asta se cheama sa ai un pic de talent de geniu... sa poti sa vinzi un produs care e cu doar vre-o 20-30 USD mai scump la productie decat anteriorul la pret dublu. Am vazut la BizBazar, ca se estimeaza adaosul la iPhone 3GS ca fiind de 300%. Go Steve Go !
Dar eu tot vleau... 32GB, here i come (iau banii de donatii si merg in State sa-mi cumpar - o sa va trimit poze de prin Miami Beach). Din pacate, n-o sa mai am bani si sa ma intorc![]()
Unii deja se plang de overheating la 3GS: Google Translate. Darn...
Sa nu fie fix acelasi foc de paie ca la iPhone 3G cand ziceau ca se crapa de e belea cu el. Si n-am auzit pe nimeni din prieteni sau pe voi pe forum ca ati fi avut problema asta. Haterii cel mai probabil lanseaza zvonuri d-astea zic eu.
Catallin: vezi tu, si iPhone 3G-ul se incalzeste un picut... ma gandesc ca 3GS cu procesor mai puternic, e logic sa se incalzeasca mai mult... Hateri sau nu, m-au facut sa ma mai gandesc daca sa-l iau acum din US sau sa-l astept oficial la noi... Iar omul a postat acolo poze cu "arsura" respectiva... Eeh, vedem noi, poate o fi vre-o revizie aiurea, sau nah, ca la orice produs, mai sunt si "uscaturi"![]()
Mai multe comparatii pentru 4 jocuri (Edge, Peggle, Real racing, Star defense):
P.S. Ceva surse "indiscrete" spun ca de fapt procesorul din 3GS este de fapt un ARMS 7 833Mhz underclocked la 600Mhz. Nu pot sa zic decat ca de-abia asteapta "hackerii" sa-l poata debloca (sper sa nu ia foc)
mda
sa faceti si voi o comparatie....
iStyle Bucharest - Apple Premium Reseller
este bataie de joc...
iPhone 3GS 16GB - black/white - unlocked - multilingual - 3735 Ron TVA inclus
iPhone 3GS 32GB - black/white - unlocked - multilingual - 4300 Ron TVA inclus
si vbim de reseller oficial apple....
pur si simplu imi este rusine de ce sa ajuns...
de la 200 usd cat costa el oficial la noi costa mai bine de 1000...asta arata cat de inapoiati si cat de prosti suntem ca si popor,pentru ca se ajunge la o asemenea diferenta
Bookmarks