pai tocmai asta e ideea. sa nu te cari cu 3-4-5 gadget-uri dupa tine. iti iei un iphone (2G, 3G, 3GS).
citisem la cineva mai sus ca i se pare greu de folosit itunes. mie mi se pare banal. treci piesele in music, le selectezi, right click - send to playlist, dai la telefon - syncronize si gata. banal.
sincer, cea mai tare replica mi s-a parut "Daca tot vrei tehnologie ... macar invata sa o folosesti". nu ai idee cata dreptate ai. nu ai idee cata lume "rroma" ca sa zic asaisi cumpara iphone de unde apuca (inclusiv replica, iar dupa aia ii vezi pe forumuri - daca am replica iphone pot sa ma joc nush ce joc ?
) si nu le folosesc decat ca telefon.
il am de app 1an si inca apar aplicatii care ma fac sa zic WOW.
avem pe el toate genurile de jocuri, de la monkey island pana la doom si nfs. muzica la calitate foarte buna, filme la calitate foarte buna, camera buna, internet bun. nu am inteles replica cu "daca stai mai mult de 10 min". ce are ? eu stau cu orele pe el, de la munca. si pe mess si pe site-uri si nu are absolut nimic. nu mi se blocheaza, sau altceva. daca tu ai pb, incearca o reinstalare de soft, si multe multe multe multe altele.
referitor la " insa fata de cate ofera consolele portabile de ex. Iphone-ul pare o gluma proasta." faptul ca poti juca jocuri cu grafica asta, e doar un bonus. el a fost gandit ca telefon multimedia. la inceput nici nu se stia de posiiblitatea de a juca aceste jocuri. imi aduc aminte ca la inceput se mira lumea ca poti pune emulatoare de NES.
Bookmarks