Aseara am avut o discutie destul de intensa cu un prieten despre o tema foarte importanta pentru noi (doar suntem comic book geeks): DC vs Marvel. Ne-am certat de la idea eroilor sau a villain-ilor (nume, abilitati, look, inteligenta etc) pana la povestea si originalitatea lor.
Au fost momemente in care el era ceva de genu: "macar eroii marvel nu poarta chiloti peste pantaloni" si eu eram ceva de genu: "macar personajele DC nu is ca un ditamai atlas zoologic (spider man, rhino, vulture, octopus, Black Widow, scorpion etc)" dar au fost si momente in care vorbeam despre cat de puternici is eroii respectivi: el e de parere ca personajele DC is muult prea puternice (aceleasi personaje zboara, sunt rapide, au super strength, heat vision, invulnerability etc etc) pe cand mie chiar imi placea chestiile astea deoarece asta ii facea cu adevarat SUPER eroi si in plus luptele DC sunt mult mai lungi, mai intense si mai imprevizibile daca ma intrebi pe mine.
In cele din urma am incheiat discutia ajungand la concluzia ca: Batman e cel mai taresi Dare Devil cu Captain America ne plac amandurora.
Voi ce parere aveti? Vreau sa mai discutam pe tema asta. Is un comic book geek foarte mare :"> (chiar ieri am citit 2 ore pe wikipedia chestii despre Darkseid, Doomsday, Imperiax si inca cateva personaje si tot am incercat sa gasesc "The death and return of superman" PDF File... da nu am gasit nimic) si vreau sa vad daca sunt si alti membrii pe forum care au aceeasi pasiune ca si mine.

): DC vs Marvel. Ne-am certat de la idea eroilor sau a villain-ilor (nume, abilitati, look, inteligenta etc) pana la povestea si originalitatea lor.
si Dare Devil cu Captain America ne plac amandurora.
) si vreau sa vad daca sunt si alti membrii pe forum care au aceeasi pasiune ca si mine.
BOTH!
Super Heroes/Villains

) si Superman vs Spiderman (nici asta...). Is chiar tari ideile astea cu crossover-uri intre "rivali".
. Nu neaparat iti place DC da urasti Marvel sau viceversa. Mie de ex imi place mai mult DC din cauza personajelor mult mai interesante si cu mai multe Super puteri (Green Lantern cred ca e super erou meu preferat... chiar din cauza originalitatii sale).
).
. O inceput cu dinalea ca Superman e erou Tier 2 care nu ii cine stie ce, in timp ce Galactus ii Tier nu stiu cat, Imperiax (care credeam ca e cel mai puternic personaj DC) e Tier 9 si mai sunt ceva personaje MARVEL si DC care sunt Tier 14 sau mai sus... chestiile astea deja m-au depasit. In primul rand nici nu am avut de unde sa cumpar acele benzi desenate ca sa stiu cine ii tipu ala si cat ii de tare.
. Sau cum ziceau cei de la Blizzard: Embrace your inner geek
mai dao si draq. alt personaj cu puteri tampite este Sentry (copie dupa SUperman) despre care se zice ca are putea la "1 million exploding suns". bun adica el ar trebui sa bata tot ce misca....numai ca nu chiar. a laut bataie de la personaje care nu au nici macar pe aproape "1 million exploding suns" (suna retardat doar cand spui "1 million exploding suns"). alta problema cu Sentry (si cu mai multe personaje MArvel) este ca are si regenerare, care in unele situati arata ca se vindeca aproape instant iar in altele ia 2 pumni si pica. daca are regenerare la nivel asa de mare fiecare lupta cu el ar trebui sa fie degeaba, adik tot ii dai si tot degeaba. Carei farmecul in asta?

Bookmarks