Richard Laymon - After Midnight
In ultima perioada, am dezvoltat o adevarata obsesie pentru respectivul. Adica, ma foarte distreaza faptul ca plot-urile, personajele, actiunile personajelor sunt foarte tongue in cheek si camp. Mi se pare de bun simt ca singura descriere a personajului principal sa fie ceva de genul "sunt ok la fata dar arat foarte bine la corp" si ca, in momente de suspans sa ma trezesc cu cate-o chestie de genul "alergam disperata and my boobs were bouncing". Very tongue in cheek, camp, cheesy si foarte foarte fun.
Draculade Bram Stocker . Una dintre cele mai bune carti citite in ultimul timp . Pure genius . Recomand
![]()
Atlas de mitocanie urbana - Radio Guerilla
O carticica destul de haioasa. lol Daca vreti sa vedeti cate specimene puteti identifica in viata de zi cu zi, luati si rasfoiti.![]()
Alchimistul - Paulo Coelho
Mi-a placut extraordinar de mult, de fiecare data cand citeam simteam ca intru in pielea personajului si imi imaginam locurile prin care trece.Nu as mai fi vrut sa se termine.Recomand pe fundal sa ascultati melodiile lui Paul Collier, se potriveste de minune muzica ambientala.
Legendele Olimpului ( Zeii si Eroii ). Pur si simplu superb. Ador mitologia greceasca.
Va puteti imagina cum ar fi un joc pe PSN / XBLA cu aventurile lui Heracle cand a trebuit sa indeplineasca cele 12 porunci date de Hera cand era sclav ?Awesome.
Ucenicul Vraciului - Joseph Delaney
Foarte buna cartea, cu siguranta voi achizitiona si urmatoarea parte.
NOTA 9
@teododo
Eu am citit toate cartile aparute pana acum
Ontopic:- Tocmai am citit Fortareata Digitala de Dan Brown, o carte superba.
Am reusit sa citesc in sfarsit Universul Fundatiei de Asimov, mi-a luat ceva timp sa gasesc toate romanele scrise de el (se gasesc foarte greu, probabil fiindca nu au fost reeditate si se mai gasesc doar prin diverse anticariate sau pe la diversi oameni).
Nu imi vine sa cred ce univers complex a putut creea Asimov, univers ce s-a intins pe foarte multe volume. Te acapareaza inca din primele pagini.
Daca aveti ocazia sa le cumparati/imprumutati nu stati pe ganduri, pentru iubitorii de SF (si nu numai) este un "must have".
P.S. Daca vreti cateva sfaturi care ar fi volumele, cum sa le cititi (fiindca va asigur ca sunt MULTE) sau alte intrebari imi spuneti si cu mare placere vi le spun
Harry Potter si talismanele mortii(7).Sunt un mare fan Harry Potteram citit toate cartile,si-mi pare rau ca sunt doar 7,speram sa fie cel putin 10
.
![]()
Enciclopedia lucrurilor care ma sacaie zilnic - mic tratat pentru intelectuali agasati
foarte tarerecomand tuturor intelectualilor (agasati)
![]()
Dan Puric - Cine Suntem
Exceptionala cartea.. e bine ca mai exista si astfel de oameni prin atata intuneric
By zinodaur in forum Pets
By Dj Mo in forum Licitatii
Bookmarks