Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 45 of 45

Thread: The Walking Dead comics traduse in romana

  1. #41 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Banii o sa-i dea.

    Ma rog, tie ti s-a pus pata pe ei si gata. Nu stiu de ce te-ai chinui sa iei comicsuri de la ei (ori lex) daca esti asa negativ. Nu stiu de tine, dar eu am luat comicsuri traduse de la incercarile din 90. Asa cum au venit asa au si disparut (si traiectoriile au fost si mai abrupte decat eat, cand nu era nici comunicare prin net, de aflai ca nu mai e de la chiosc, dupa 2-3 de la ultima aparitie, de abonamente nu mai zic). Ce nu au facut sa le tina, au slabit calitatea (ca sa scada costurile si sa se tina pe linia de plutire), au inceput sa publice la 2 luni etc. Nici nu stii ce greu era. Faptul ca asa cum au putut, au scos 26 de numere, plus un album (8pt), e mare lucru ptr o piata pe care o doare in cot. Uita-te la unguri cum scot sau altii (a zis colegul theusher, si tin minte si eu cat am stat la Cluj).

    Puteam si eu sa nu-i sustin ptr ca am citit in engleza numerele, dar am luat numar de numar, si de la ei si de la lex. Ptr ca demersuri de astea sunt rare, si merita apreciati (orice ai crede despre ei). Oameni ca astia care o fac din pasiune (ptr ca de asta si-au batut capul cu asta) nu o fac sa te fure.

    Ma rog, probabil vrei sa iti vina plicul in posta sa te anunte ca s-a marit pretul. Ai fb, ai site, poate sa te anunte si unul pe un forum, te duci la inmedio si vezi cat costa. Ce mai vrei? De parca nu ai cum sa afli. Cum am aflat si eu, nu puteau sa afle si altii? E lenea mare la romani, de asta.

  2. #42 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    nu pe ei sunt suparat. pe mine, trebuia sa nu mai cumpar nimic dupa prima disparitie a magarului in ceata.
    noi nu vorbim de anii 90, ci de 2016 asa ca nu mai face comparatii care nu isi au rostul.

    bravo ca i-ai sustinut.

    esti ironic degeaba cu plicul, nu au facut nici un anunt oficial. nu trebuiau sa moara de la lins plicuri ca nevasta lui George, puteau scrie 10 cuvinte pe facebook ca nu e greu.

    inteleg ca esti prieten cu ei sau whateva dar nu ma intereseaza, nu merita respect la ce au facut si cum s-au comportat. cei de la Lex sunt ok ca traduc in romana, desi unele din traduceri si preturile lasa de dorit.

    singurii care merita respect sunt HAC

  3. #43 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    si din 3 mai ramane 1:

    Au fost 16 luni frumoase de publicat benzi desenate Marvel în limba română, timp în care aventurile lui IronMan, Thor, Deadpool și, mai târziu, Spiderman au încântat câteva mii de cititori.
    În ciuda eforturilor noastre, vânzările au avut un trend descendent în ultima perioadă. Oricât de mult ne-am dori să putem continua măcar până la terminarea poveștilor din fiecare titlu, ne este pur și simplu imposibil în condițiile pieței actuale din România.
    În acest moment ne vedem nevoiți să sistăm publicarea de noi reviste și să sperăm că vom reveni cu noi albume în limba română în 2017. Mulțumim foarte mult cititorilor de până acum, ne pare rău că rămâneți cu colecțiile incomplete dar sperăm să rămâneți fideli benzii desenate, pentru că merită!

  4. #44 SP
    Member eneea's Avatar
    S-au dus naibii si cei de la Lex Comics, sunt curios cate bucati vindeau lunar

  5. #45 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    prea putine aparent

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. The Walking Dead: Dead Yourself By MonkY in forum Apple
    Replies: 12 Last Post: 05-02-2013, 00:08
  2. Replies: 0 Last Post: 29-02-2012, 08:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts