Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 12 of 12

Thread: Consolist publicat, proza scurta SF

1. #1 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar

Consolist publicat, proza scurta SF

Dragelor si dragilor,

mi s-a intamplat si mie sa-mi fie publicata o povestire in Galileo nr. 7 ce se lanseaza sambata la Bookfest, prin grija d-lui Michael Haulică. Stiu, stiu, e doar o povestire SF de debut (se numeste "Ohrainic", by the way). Este un pas infim pentru SF-ul romanesc insa este un pas urias pentru mine. Pentru ca mi-am vazut numele pe o editie publicata pe hartie. Da, da, veti rade si va veti spune, in barba: bou' cela, de voia sa-si vada mintenas numele p-o foaie, n-a auzit ca s-a inventat imprimanta?

Pai aici e spilu'. Michael Haulica, redactor sef, s-a gandit ca numele meu merita mentionat langa al lui Jack McDevitt si al Anei-Maria Negrilă. Si-a asumat riscul si a implicat si editura in asta, pentru ca (veti rade din nou) Editura Millennium imi mai da si bani pentru povestirea asta. Iar asta, dragii mei, e o cinste pentru mine.

Prin urmare, cititi-o. Daca vreti. Veti gasi si alti cinci autori cu multe alte motive de a va bucura de SF, in afara povestirii mele. Daca, totusi, ajungeti sa-mi cititi povestirea, spuneti-mi ce credeti. Nu ma mintiti. Spuneti pe sleau ce va place si ce nu. Fiti drepti. Dar blanzi, in acelasi timp. Ca poate mai scriu si ma-ndrept si-o sa va placa, in cele din urma.

Al vostru, de data asta fara pseudonim, Adrian Poenaru.
    Attached Images Attached Images g7.jpg

2. #2 SP
    Banned Templier's Avatar
    Bravo ! Felicitari! O sa incerc sa o cumpar. In afara de Bookfest pe unde o sa se mai gaseasca?

3. #3 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Felicitari! S-ar putea sa ajung duminica la Bookfest si o sa achizitionez revista. Can't wait to read it.

4. #4 SP
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    Bravo ! Felicitari! O sa incerc sa o cumpar. In afara de Bookfest pe unde o sa se mai gaseasca?
    Nu stiu inca. La Carturesti sigur, poate si prin alte parti. Intreb si postez aici. Multumesc pentru ganduri!

5. #5 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Felicitări Adrian. Mă faci să cumpăr o carte după multă vreme 😊

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bravos maestre! Eu credeam ca deja esti in zeci de publicatii de renume... dar sub diverse pseudonime pe care nu ai vrut sa le recunosti

7. #7 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Felicitari domnu

8. #8 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Felicitari! Eu nu sunt deloc surprins sa te vad publicat, ma si gandeam uneori ca tu ai scris deja n carti si povestiri. Zi-mi si mie care sunt la cuca macaii daca pot sa pun mana pe ea intr-o varianta online.

9. #9 SP
    Dragilor, va multumesc pentru mesaje. Cat despre unde o gasiti, n-am aflat nimic concret (afara de canalele de distributie oficiale ale editurii Millennium, inclusiv de pe site-ul editurii). Am intrebat si nu exista niciun plan de lansare in versiune electronica (fata de Argos, care iese online). Sorry tudy, gasim noi o cale sa-ti parvina.

Oh, by the way: Graft, daca voi publica vreodata romanul, te caut sa-mi faci o propunere comerciala pentru coperta.

10. #10 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Felicitari!!
    Science Fiction & Fantasy la Bookfest 2015 | Galileo Online
    Galileo Science Fiction & Fantasy, nr.7
    Tot lui Michael Haulică i se datorează şi apariţia celui de-al şaptelea număr al revistei Galileo Science Fiction & Fantasy, în al cărei sumar se regăsesc proze semnate de Jack McDevitt, Iulia Albota, Lucian Dragoş Bogdan, Flavius Ardelean, Adrian Poenaru şi Ana-Maria Negrilă şi recenzii la volume de Oliviu Crâznic, Sebastian A. Corn, Roxana Brînceanu, China Miéville şi Claire North.
    @tudyniuz nu cred ca vor pune revista online

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si iaca-ta, pentru doritori: Galileo 7 - Editura Millennium Books.

12. #12 SP
    Banned Templier's Avatar
    hai ca am gasit-o in sfarsit

o sa o pastrez si pt autograf
    Attached Images Attached Images 11657564_10204120024301431_806845002_n.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.