Nu stiu ce va doare si o luati asa personal vizavi de care campionat e cel mai spectaculos. Suparati-va de jalea de la noi.
Totul e de vanzare, absolut corect, dar datoriile nu stiu de unde le scoti , sau pe Florentino, asta are cumparata jumatate spania, actionar majoritar la RENFE(transport feroviar spania) e milionar de cand lumea , cu un om ca asta faci profit de 500/515/520 mil. pe an cand Barça de ex. se chinuie sa-i renoveze contractul la Iniesta
, si anul trecut au avut un record maxim de benefici 443 mil . crezi ca Barça nu putea fi fara Neymar ? sunt toate in fata ta, te negi sa deschizi ochii, e o strategie de marketing ceva nou de care avea nevoie clubul,da nu oricine, trebuia sa fie un jucator mediatizat , Rosell a incepu sa puna tarif si pe copii care vin pe CampNou, si tot nu ies conturile ... daca tot urmaresti fotbal international, ar trebui sa sti ca orice stadion pe cat de amarat e el are publicitate, cu cat mai mare cu atat mai multa , publicitate = € = jucatorii scumpi = mai multa si mai scumpa publicitate = asa de toata viata ,de ce va plangeti nu stiu, chair credeti ca un canal TV rezista pe piata cu filme
?
Real Madrid tops football rich list, but who tops the debt list? - SportsNewsIRELANDNow here is the debts those teams seem to have:
1. Real Madrid £600million
2. Manchester United £359.7million
3. Barcelona £369.5million
4. Arsenal £104million
5. Bayern Munich- NO DEBT they have been in profit ever since the 2011-12 season.
6. AC Milan £298.8million
7. Chelsea- NO DEBT they made a profit of 1.2million dated April 10th 2013
8. Juventus £48.65million
9. Manchester City- NO DEBT but have yet to release their profit margins
10. Liverpool £237million
Pe data de 30 Iunie au inregistrat o datorie de 90mil € net . + datoriile la cluburi si alte banci de 240mil - nu e mare stres din moment ce cluburile au ajuns la o intelegere pentru plata in rate sau chestii de genu,deci sunt ca si platite si sa adaugam ca Real are 200 mil in banca pe contu lor privat.
Sunt destule milioane, bancile au si ele profitu lor si este foarte clar ca le convine sa imprumute bani cu caru la Real, numai din dobanda se imbogatesc .
@kragod:
Eu stiu de multi ani ca Real-ul are cele mai mari datorii. Nu stiu sumele, dar de cand cu era "galacticilor" au avut cele mai mari datorii.
poza cu ronaldo poate fi considerata malitioasa
a mea se poate considera.. business as usual
Bookmarks