Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 360 of 360 FirstFirst ... 260 310 350 358 359 360
Results 7,181 to 7,187 of 7187

Thread: Fotbal

 1. #7181 SP
  Member ymess's Avatar
  Florentino Perez, mafiot el sau nu, e un mare maree om de afaceri. Nimeni nu poate nega asta. Cei de la UEFA sunt doar niste escroci, nu au făcut nimic notabil în viața lor. Problema cu retrogradarea e neimportanta, daca o echipa nu mai atrage interes, nu va lua bani, iar dacă vine Leicester sau Atalanta pe locul 1/2 in campionat, ghici cine vine sa ii invite, superliga. E interesul lor sa aduca echipe de tradiție și echipe în forma, înseamnă mai mulți bani pentru toată lumea. Suporterii sunt cei mai dezinformați, sa ia cașcaval de la UEFA le convine dar să împartă banii între ei nu?

 2. #7182 SP
  Member flaviud's Avatar
  Pai cum e mare om de afaceri daca clubul lui e pana peste cap bagat in datorii? Asa si eu pot fi mare om de afaceri, iau jucatori cu 500 mil, le dau salarii de 100 mil si bag clubul in datorii pt 500 de ani. Acum ceva ani a vandut primariei din Madrid un teren al clubului, la un pret supraevaluat ca sa bage toti banii in echipa cu figo, beckam etc. Acum au fost obligati de tribunal sa restituie banii, pt ca sunt considerati ajutor de stat. Si cum sa zici ca retrogadarea nu conteaza? Inseamna ca n-ai nici o treaba cu fotbalul...

 3. #7183 SP
  Member KurtKnispel's Avatar
  N-ai inteles. Legea data de UEFA e tembela. Le interzice cluburilor sa vina cu bani de acasa, la club. Adica bani privati, de la sponsori si investitori.

  Nici daca se trezeste din somn Hrusciov si toata gasca lui, nu reuseste sa dea legi si directive mai bolsevice decat astea ale UEFA.

 4. #7184 SP
  Member flaviud's Avatar
  Nu exista asa ceva, poti aduce bani de la sponsori cat doresti, nu te opreste nimeni. Legea data de uefa e ca nu ai voie sa cheltui mai mult decat produci. Si cum iti explici ca un club ca real, cu un buget de aproape 1 mld de dolari anual, se indatoreaza in fiecare an mai mult? Asta e solutia? Cluburile mari sa ramana mari si altele sa le vanda jucatori? Mai ajungea o echipa ca city sau xa psg in postura de a incerca sa ia ch league? Logic, daca superliga apare, toti sponsorii vor vrea sa se asocieze cu alea 1t echipe, jucatorii la fel vor dori sa joace la alea 15...

 5. #7185 SP
  Member KurtKnispel's Avatar
  Vorbesti un pic pe langa, fara suparare. Cluburile nu au voie sa faca infuzie de capital la club. Asta zice directiva UEFA.

 6. #7186 SP
  Member flaviud's Avatar
  Pai una e infuzie de capital si alta e bani de la sponsori. Legea e data cu un singur scop, cluburile sa nu depinda de un actionar care azi baga bani si maine pleaca si baga clubul in faliment. De ex in Germania cluburile sunt detinute 51% de suporteri, nimeni nu are voie sa detina 100% dintr-un club.

 7. #7187 SP
  Member KurtKnispel's Avatar
  Chiar aia e infuzia de capital, bani adusi la club de terte persoane/sponsori/finantatori privati.

  Iar harababura tot de la UEFA pleaca. Sponsorilor si finantatorilor le este interzis sa acopere datoriille clubului. De aici tot scandalul.

  Ok, am fost nechibzuit, am cheltuit mai mult decat trebuie, dar lasa-ma o data la 5 ani sa-mi acopar gaurile cu banii mei proprii, nu veni tu UEFA cu directive de-astea demne de partidul comunist chinez.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 360 of 360 FirstFirst ... 260 310 350 358 359 360

Similar Threads

 1. Iesiri la fotbal By Mihail in forum Health, Food & Sports
  Replies: 1455 Last Post: 12-08-2018, 11:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts