Sper ca Demba Ba e multumit acum de golul carierei lui de atunci... ramane marele regret ca nici 8 nici 23 n-au luat titlul cu Liverpool. Pacat...
Sper ca Demba Ba e multumit acum de golul carierei lui de atunci... ramane marele regret ca nici 8 nici 23 n-au luat titlul cu Liverpool. Pacat...
Willian ne a dat lovitura de gratie in 2014 și tot el i a dat o acum lui City
Sent from my iPhone using Tapatalk
Felicitari Liverpool. Desi eu am alta favorita, e de laudat consistenta lor. Nici acum nu uit sezonul trecut care s-a decis la 1 punct distanta. Acel loc 2 de anul e mult mai greu de obtinut decat un titlu de premier league dintr-un sezon obisnuit. Sa nu uitam ca s-au consolat cu trofeul Champions League. Si anul asta, au castigat cu 7 etape inainte de final, si desi multe din echipele mari si-au pierdut din tarie sezonul asta, City e inca City, e totusi o echipa care acum cateva luni facea instructie cu Real Madrid. Ma bucur ca am prins echipele astea doua in aceste sezoane, s-a jucat fotbal frumos.
Hala Madrid!
Nici nu ma gandeam inainte de pauza ca Real va castiga titlul.Oricum daca nu se oprea campionatul, Barca nu pierdea locul 1.Sunt campioni fara Ronaldo si Hazard (care a bagat in el fast-food pana s-a rupt).
E din nou doliu in Rahova, mai întâi pian, acum Barcelona
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce an ciudat mai este si 2020, sa ajungem sa il vedem pe Messi intr-un alt tricou decat cel al Barcelonei. Daca se adeveresc toate aceste zvonuri venite pe Tier 1s, imi pare rau pentru el ca are parte de o astfel de iesire din clubul pe care cu siguranta il iubeste, unde a cunoscut succesul si pentru care a dat totul. Barto ar trebui sa isi dea demisia de onoare, dar si asta ar fi prea putin pentru un management atat de dezastruos.
Legat de viitoarea destinatie, desigur City pare in pole position sa obtina semnatura. Pep, Aguero si Txiki sunt acolo, bani sunt sa ii plateasca salariul, plus ca el probabil vrea sa vada daca ar face fata intr-un campionat gen PL si sa afle raspunsul la acea intrebare eterna: Can he do it on a cold, rainy night in Stoke?(pacat ca Stoke e in Championship, poate la anul). La 33 de ani i-ar fi mai greu ca la 27, dar clasa ramane si cred ca ar face fata cu brio.
PSG si l-ar mai permite, un trio cu Neymar Mbappe si Messi nu suna rau pentru seicul cu petrodolari, dar cine stie. Bayern poate si l-ar permite, dar nu e genul de transfer pe care ei l-ar face plus ca nu este chiar pe filosofia lor. Se aude si de Chelsea, Abramovich a cam aruncat cu bani vara asta, ar putea sa incerce, dar nu cred ca s-ar duce el acolo. Si, evident, clubul despre care toti vorbesc acum ca ar trebui sa faca o miscare si sa il aduca: Juve. Ar fi practic o salvare de FIFA in real life.Sa ajungem sa ii vedem pe cei doi jucand impreuna la cel mai inalt nivel pentru 2-3 ani ar fi ceva absolut de neimaginat. Juve ar printa bani daca l-ar aduce, la ce marketing ar putea face cu el si in combo cu CR.
Marca.com scria că și clubul își dorește plecarea lui, într-o anumită măsură. Messi câștigă aproape 50 de milioane de euro, în schimb, la Barcelona a cam fost secetă de trofee în ultimii ani. Altă chestie dezvăluită tot de ei, e că deja are o înțelegere cu viitorul club la care va juca. Care o fi ăla, vom vedea. Probabil M. City. Personal, mi-aș dori să-l văd jucând în Serie A.
Eu momentan stau in Budapesta, asa ca Juve si Messi sunt bineveniti, mai ales ca e posibil sa fac rost de biletiar la CFR ne calificam sigur cu vreo 2-3 transferuri facute
M-am luat eu de CFR ca au fost eliminati de Dudelenge acum ceva timp.
Dar vad ca sunt singurii cu prezenta constanta in Europa. Si nu poti sa zici ca au avut numai adversari usori.
Restul, FCSB, Craiova, Viitorul, Astra, si gasca, unde sunt?
Dupa Hagi, primul la care ii facem statuie e Dan Petrescu.
Top European clubs announce breakaway Super League | ReutersOriginally Posted by Reuters
Super League: Why are football's biggest clubs starting a new tournament? - BBC NewsOriginally Posted by BBC News
Fifa says players who compete in European Super League will be barred from international competitions - BBC SportOriginally Posted by BBC News
European Super League: Manchester City withdraw and Chelsea prepare to follow - BBC SportOriginally Posted by BBC News
![]()
Real Madrid: European Super League, project is 'on standby'
Originally Posted by Al Jazeera English
Ipocrizia celor care au atacat Superliga e la cote maxime. Atâția oameni, fotbaliști sau fost fotbaliști, suporteri absolut manipulați/dezinformați, toți și-au dat cu părerea absolut aiurea, invocand egalitatea sau alte principii care pe hârtie suna bine dar în practica sunt o minciuna. Sa nu uitam ca la rândul lor au încasat zeci de milioane indirect de la UEFA în cariera lor.
UCL-ul e pe bani, e deja pe bani grei. Fotbalul e deja stricat de ani de zile, cine nu vede asta înca mai crede în Moș Crăciun. Încă mai crede în Barca - PSG acel 6-1 ca fiind autentic, și crede ca Real a câștigat 3x UCL doar pe merit. Nu poți sa vorbești de șanse egale în UCL. Echipele mici vin în UCL sa ia și ele niște bani din meciuri, nu sa emită vreo pretenție. Chiar dacă Superliga nu ar aduce un plus al fotbalului din prima (desi eu așa cred), pe termen lung ar fi senzațional. Sa scapi de cea mai corupta organizație mondiala, UEFA, ar fi o mare evoluție pentru fotbal. Mai bine miliardarii baga 80% în buzunar mai mult decât acei nemernici, niște mafioți de un nivel de corupție la care un politician nici nu ar spera.
E o schema in care toți câștigă, doar UEFA pierde. Inclusiv cluburile mici, ar face mai multi bani. Un UCL inferior ar aduce mai putini bani pentru ei, dar ar aduce mai multi bani în ecosistem, jucătorii vânduți la echipele de superliga vor fi mult mai valoroși.
As aplauda curajul echipelor, dar în contextul în care pierzi sute de milioane în acest an de pandemie, și nici următorul nu pare prea roz, atunci e mai mult decât o necesitate. Ar fi o mare șansă aceasta Superliga. Nici nu contează formatul ei, contează doar sa scăpăm de UEFA. Dacă s-ar realiza ar fi ceva extraordinar.
Sa nu ziceti ca:
- problema financiară a cluburilor se rezolva vânzând jucatori. Toate echipele de top sunt grav pe minus. Chiar dacă PSG e pe plus, când re-inoiesti contractul lui Neymar și Mbappe e ca și cum ai fi în gaura. Cine cumpara jucătorii, cine le plătește salariile de milioane pe luna?
- PSG a refuzat sa fie fondator nu din principiu, ci pentru ca are contract cu Bein Sports, operatorul competiției, pentru încă vreo 3-4 ani.
- Bayern dacă rămâne singura rămasă din echipele mari în UCL ar câștigă ani la rând competiția. Și încă de pe acum se vede ca ar fi în stare.
Si de ce alea 15 cluburi sa nu retrogradeze niciodata? Cine era Psg, City, Tottenham acum cativa ani? De ce nu Leicester sau Atalanta? Ce farmec ar mai avea un Barca-Real daca ar fi de 10 ori pe an? Asta e un model american care in Europa nu o sa prinda niciodata, cel putin eu asa sper. Mai ales in Anglia unde suporterii prefera sa-si vada echipa in liga 2-a decat sa participe la o competitie unde nu merita sa fie. Daca ti se pare ca Florentino Perez(Real Madrid) si Agnelli(Juve) sunt salvarea fotbalului, esti pacalit frumos...nu zic ca uefa e sfanta, dar sa fim seriosi, rechinii astia isi vor cluburile asigurate pe vesnicie...Pai Real si Juve au furat in istoria lor cat toate cluburile din uefa la un loc si ei apar acum sa zica ca salveaza fotbalul...
Super Liga va exista mai devreme sau mai tarziu. Asta daca nu cumva se schimba ceva radical legat de finatarea cluburilor.
Echipele mari au dreptate - iar totul pleaca de la directiva de tip stalinist data de UEFA, care interzice in mod expres echipelor cu datorii sa faca infuzii de capital in club. Obligam cluburile sa nu aiba datorii, dar in acelasi timp nu le dam voie sa acopere gaurile cu bani de la sponsori/investitori. De noaptea mintii.
Bookmarks