Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 310 of 360 FirstFirst ... 210 260 300 308 309 310 311 312 320 ... LastLast
Results 6,181 to 6,200 of 7199

Thread: Fotbal

  1. #6181 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Astept demisia impostorului Aloysius Paulus Maria "Louis" van Gaal in dimineata urmatoare, pentru ca a permis ca Liverpool sa ajunga intr-o finala europeana.

  2. #6182 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Pai se aude ca mai sta un an nu stiu cat de adevarat este, dar cica mourinho ar fi semnat deja cu MU si daca mai sta LVG un an, il vor plati si pe portughez.

    Liverpool a fost mult mai buna ca villareal astazi, spaniolii au jucat prea nervos inca de la începutul meciului, nu i-am inteles.

    Sent from my D6503 using Tapatalk

  3. #6183 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @Razvan Eh, degeaba ajungi dacă nu câștigi. Sevilla e o nuca prea tare, Liverpool joaca bine pe Anfield, în deplasare e cam ciudata, acasă e ajutată de atmosfera fantastică. Să sperăm că o să mai ai o noapte urâtă anul ăsta și apoi gata

  4. #6184 SP
    Member Sepy's Avatar
    Au fluierat cam mult pentru Liverpool :-p parere personala ...

  5. #6185 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Totusi, Klopp deja isi face simtita prezenta. Pe ce loc e Liverpool in BPL? Prinde Europa League? Ar fi pacat sa nu, motiv pentru care cred ca vor trage tare pentru finala cu Sevilla. Spaniolii au fost mai slabi sezonul asta decat in precedentul si scartaie pe alocuri, deci sanse sunt. Trist este ca atat Sevilla cat si Liverpool vor rata Europa League anul viitor, doar una va ajunge in UCL si apoi poate in Europa League. Pacat de treaba asta, voi tine cu Sevilla pentru ca sunt o echipa fantastica de cativa ani de zile si merita sa continue sa joace in Europa. Liverpool parca a prins vlaga doar dupa venirea lui Klopp, desi in clasament ocupa un loc rusinos, dar cred ca merg intr-o directie buna si nu ai cum sa nu ii simpatizezi si pe ei. Dificil meci finala

  6. #6186 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Sa fim corecti
    Si eu sustineam ca e mai frumos campionatul Angliei dar in ultimii 2 ani mi se pare mai slab chiar si decat cel din italia/germania.
    Sa fim corecti, dpmdv poti sa mai faci o pauza de doi ani.

    Esti indulgent in continuare vad cu "ultimii doi ani", ai ramas la fel de amuzant in anii astia, nu te-au schimbat englezoii aia.

    ---------- Post added 06-05-2016 at 08:29 ----------

    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Eu cand am zis ca trolleaza nu cadeti in capcana, uneori se poate discuta, acesta nu este unul din momentele acelea.

    Sent from my D6503 using Tapatalk
    Damn, exposed again....

  7. #6187 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Anul viitor in CL:
    Attached Images Attached Images 2.jpg

  8. #6188 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Patrick Ekeng de la Dinamo s-a prabusit in timpul meciului, se incearca resuscitarea lui in aceste momente.

    Clipe de coşmar în Ştefan cel Mare: Ekeng nu răspunde încă manevrelor de resuscitare ale medicilor

  9. #6189 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Din pacate nu a raspuns la manevrele de resucitare deocamdata ceea ce ii scad foarte mult sansele din pacate... ambulanta care avea defibrilator si oxigen a venit prea tarziu, la peste 3 minute dupa ce a cazut. Foarte urat si imi pare rău pentru el.



    Sent from my D6503 using Tapatalk

  10. #6190 SP
    Junior Member AfyLynx's Avatar
    Pe digisport s-a anuntat ca, din pacate, a murit.

  11. #6191 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tocmai au anuntat pe Dolce ca a murit. A durat aproape 3 minute sa il urce in ambulanta de cand s-a prabusit. Salvarea nu era dotata cu echipament de prim ajutor, doar de transport.

  12. #6192 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    va pot spune cu mana pe inima ca daca s-ar fi intervenit cum trebuie ar fi avut sanse foarte bune de supravietuire... nu detaliez prea multe dar

    NU resuscitare, aruncat pur si simplu pe targa
    NU intervenit rapid, ambulanta a ajuns dupa 3 minute, avea maxim 150-200m de mers pana la locul incidentului
    NU defibrilator, acest are eficienta maxima in primele 5 minute
    NU am vazut o masca de oxigen, o intubatie nimic ca re sa-l ajute...

    si multe alte dar toate acest lucuri pot sa zic ca l-au omorat, pacat ca a jucat in romania...

  13. #6193 SP
    Member Sepy's Avatar
    Mare pacat !!!
    Nu imi vine sa cred :-(

  14. #6194 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Iar s-a vazut in ce conditii mizere sunt disputate partidele din liga 1, atentie, prima liga din romania. Ce sa zicem de ligile inferioare unde nici macar o ambulanta nu este. Din pacate nimeni nu va fi tras la raspundere.

    ---------- Post added 07-05-2016 at 00:15 ----------

    Ma uit acuma la comentariile "medicului" echipei. MINTE de ingheata apele. Nu s-a facut nici-un masaj sau resurscitare si el zice ca s-a facut chiar acolo pe teren.

  15. #6195 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    va pot spune cu mana pe inima ca daca s-ar fi intervenit cum trebuie ar fi avut sanse foarte bune de supravietuire... nu detaliez prea multe dar

    NU resuscitare, aruncat pur si simplu pe targa
    NU intervenit rapid, ambulanta a ajuns dupa 3 minute, avea maxim 150-200m de mers pana la locul incidentului
    NU defibrilator, acest are eficienta maxima in primele 5 minute
    NU am vazut o masca de oxigen, o intubatie nimic ca re sa-l ajute...

    si multe alte dar toate acest lucuri pot sa zic ca l-au omorat, pacat ca a jucat in romania...
    Sunt curios si ce fel de problema avea exact la inima. Poate cu niste controale medicale serioase in pre-sezon putea fi depistata din timp.

  16. #6196 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    S-a deschis dosar penal pentru investigatii. Sunt curios daca chiar vor face ceva, pentru ca oameni de tras la raspundere sunt in cazul asta. Incepand cu Federatia de Fotbal care nu impune norme corespunzatoare pentru 2016, clubul care probabil face testele medicale la misto si apoi si cei prezenti in ambulanta de pe stadion.

    "Vor fi audiaţi medicul de pe ambulanţa privată, medicul, o femeie despre care suporterii au spus că mânca seminţe şi fuma în tribune, şoferul ambulanţei, staff-ul medical al echipei şi alţi reprezentanţii ai clubulu"
    Manca seminte...

    N-am treaba cu nicio echipa de fotbal din Romania, nu am sustinut niciodata una din ele, dar mie mi-e rusine de ce s-a intamplat, pentru ca pe langa ce am vazut la televizor ca nu i-au acordat niciun prim ajutor in primele minute, care erau cele mai importante, stiu si cum se fac verificarile de toate felurile in Romania. Iar Dinamo e al doilea cel mai mare club din Romania, iar daca si la ei se intampla asemenea lucruri, e grav. Ce o fi la echipele alea amarate nici nu vreau sa ma gandesc. E o rusine ce s-a intamplat si ajungem iar pe paginile de ziar din toata Europa pentru ceva absolut groaznic.

  17. #6197 SP
    Member Sepy's Avatar
    Macar acuma in aceste momente se vede ca suntem uniti !
    Steaua , Dinamo , CFR toti la un loc :-)
    Eu zic ca nu doar in asemenea momente se poate sa fii civilizat .... ce ar fi daca in urmatorul campionat sa fie suporterii , toti suporterii asa cum sunt acum ? Adica cu respect fata de suporterii adversarului , de jucatori , de antrenori !!!
    Totul trebe sa porneasca de la conducere , patroni si antrenori :-) Asa se poate schimba si suporterul din peluza !!!
    Mare pacat de ceea ce s-a intamplat . Imi pare foarte rau :-(

  18. #6198 SP
    Member iUser's Avatar
    Astazi este 7 mai, si, trecand peste evenimentul neplacut petrecut aseara, un fotbalist mort nu din cauza unui stop cardiac, ci din cauza coruptiei, nepasarii si prostiei, trebuie sa ne amintim si de un eveniment unic in istoria fotbalului romanesc: 30 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europei de catre Steaua Bucuresti. Revenind putin la ce s-a intamplat aseara putem gasi vinovati in primul rand la FRF, LPF si CCA si apoi in cadrul clubului Dinamo: in special acel medic incompetent. La fel ca Ekeng, din pacate, mor copii, tineri si batrani zi de zi.

    7 Mai 1986

    Finala Cupei Campionilor Europeni s-a disputat la Sevilia, pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, la data de 7 mai 1986.

    Aceasta a fost câștigată de FC Steaua București, după ce Helmuth Duckadam a reușit să apere patru lovituri de departajare, mai târziu el a fost numit „Eroul de la Sevilia”. Acest trofeu este singura Cupă a Campionilor câștigată de Steaua și singura câștigată de o echipă românească.
    O performanta care, judecand dupa nivelul fotbalului romanesc de acum, nu va ma fi repetata. Nu se poate face performanta cu valize, dosare si neprofesionalism. Steaua nu mai exista pe plan fotbalistic, iar echipa care pretinde cu nesimtire cum ca ei ar fi "Steaua" a sarbatorit postand un simplu mesaj pe facebook si cateva poze, oricum nu l-as fi fazut pe Tudorel Stoica dand mana cu Argaseala...

    Luni are loc evenimentul "Uniti pentru Mihai Nesu", respectiv meciul Steaua 1986 vs. Steaua 2006, la Sala Polivalenta. Mai multe detalii pe site-ul Uniti pe 7 mai.
    Attached Images Attached Images image.jpeg image.jpeg

  19. #6199 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Felicitari Leicester City!!! Au demonstrat sezonul acesta ca fotbalul inca se mai joaca cu sufletul, cu determinare, cu ambitie si talent, NU ai nevoie de bani, de seici, de megastaruri, de putere, faima etc pentru a reusi o astfel de perfomanta.

    in sezonul 2014/2015 s-au salvat de la retrogadare in ultimele meciuri de campionat
    in sezonul 2015/2016 au castigat campionatul cu 2 etape inainte de final, incredibil!

    Felicitari inca o data!

    PS: astazi au castigat cu everton in stil de mare campioni.


  20. #6200 SP
    Member Melo's Avatar
    Ajax e pe cale sa piarda titlul cu o retrogradata...

    LE: S-a terminat. A luat PSV titlul, ce imagini la final cu cei de la Ajax, numai in pielea lor sa nu fii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 310 of 360 FirstFirst ... 210 260 300 308 309 310 311 312 320 ... LastLast

Similar Threads

  1. Iesiri la fotbal By Mihail in forum Health, Food & Sports
    Replies: 1455 Last Post: 12-08-2018, 11:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts