Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 315 of 360 FirstFirst ... 215 265 305 313 314 315 316 317 325 ... LastLast
Results 6,281 to 6,300 of 7199

Thread: Fotbal

1. #6281 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Toate meciurile sunt pe Dolce, fa-ti abonament pentru o luna si ai rezolvat, platesti 5 euro. Intri pe telekom tv si iti faci abonament, vezi apoi pe pc sau tableta, merge chiar foarte bine pe HD

2. #6282 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Au scos de cateva zile aplicatia Dolce Sport care merge si pe Smart TV Samsung (pe langa Ios si android).
    Faza ciudata e ca eu am 2 Samsung seria 2015 si doar pe JS8500 am gasit aplicatia in store. Pe j6200 nu gasesc. Si ambele au Tizen.
    5 euro + tva costa abonamentul pentru o luna. Adica 27 de lei. Dpmdv, pentru luna asta cu euro merita.

3. #6283 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Sau downloadeaza AceStream si te poti uita linistit la ce meci vrei in HD. Iar pe site-ul asta aveti toate adresele pentru Ace http://www.livefootballol.me/ .

4. #6284 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Celelalte meciuri unde le pot vedea ? Vreun site ceva ?

5. #6285 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Link ul postat de PoisonRemedy. Se vede foarte bine , HD.

6. #6286 SP
    Nu vazusem linkul. Multumesc.

7. #6287 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Turcia - Croatia, cel mai urat meci de la Euro, groaznic, turcii au fost penali, credeam ca Romania nu joaca fotbal.

8. #6288 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Totusi , nu m-am uitat degeaba. Superb golul marcat de Luka.

9. #6289 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Turcia - Croatia, cel mai urat meci de la Euro, groaznic, turcii au fost penali, credeam ca Romania nu joaca fotbal.
    In ultimele minute si croatii au stat numai pe jos ...

---------- Post added 12-06-2016 at 18:08 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Toate meciurile sunt pe Dolce, fa-ti abonament pentru o luna si ai rezolvat, platesti 5 euro. Intri pe telekom tv si iti faci abonament, vezi apoi pe pc sau tableta, merge chiar foarte bine pe HD
    @Dant3, poti sa pui, te rog, link-ul direct unde se poate face abonament ? Am intrat pe site si, daca vreau sa-mi fac un cont, ma pune sa introduc codul de abonat Telekom. Merci!

10. #6290 SP
    Aici:https://www.dolce-sport.ro/
    Dai la Login, iti faci cont, si o sa apara acolo jos abonament pe o luna redus de la 6 euro la 5.

Deja m-am plictisit la Polonia-NIR...

11. #6291 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Inca un meci groaznic...

12. #6292 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Asta e intr-adevar slab. Turcia-Croatia n-a fost atat de rau, mi-au placut croatii desi au ratat cam prea mult.

13. #6293 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pana la asta era cel mai slab

14. #6294 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Aici:https://www.dolce-sport.ro/
    Dai la Login, iti faci cont, si o sa apara acolo jos abonament pe o luna redus de la 6 euro la 5.
    Daca intri pe www.telekom.ro, la sectiunea FIX si alegi web&mobile TV, abonamente si activare serviciu, nu sunt client telekom romania, pachetul online dolcesport costa 15 lei/luna. Dupa care, ca sa vezi canalele respective, trebuie sa te loghezi pe www.telekomtv.ro.

Alta modalitate de a va abona la telekom este TV Interactiv, care se transmite si prin intermediul firelor vechi de telefonie fixa de la Romtelecom. Practic nu mai trebuie sa trageti alte fire din afara apartamentului. Avantaj, aveti acces gratuit si la web&mobile TV. Avantaj, nu pica conexiunea in timpul meciurilor, cum mai pica pe web&mobile tv (laptop, tableta, smartphone). Eu am asa ceva si vad fara probleme meciuri pe dolcesport HD.

15. #6295 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Frumos rău meciul de aseară, Ucraina a jucat foarte bine, nici nemții nu se așteptau

16. #6296 SP
    Tocmai ce mi-am facut si eu abonament pe dolce si la mine calitatea video-ului nu e exceptionala, uneori se vede chiar pixelat, desi scrie mare jos HD. Asa e si la voi ?

17. #6297 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Da, si eu am abonanament online la dolce si nu prea sunt multumit de calitate. Pana acum am gasit la fiecare meci un stream gratis de calitate mai buna.

18. #6298 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Baieti, cum trebuie introdus numarul de telefon, atunci cand iti faci cont? Am incercat, si imi spune numarul este incomplet. Sau, ma gandesc, trebuie sa ai numar de Telekom? Eu am de la Digi.

19. #6299 SP
    Nu trebuie sa ai numar de la telekom. A scris un coleg mai sus unde trebuie sa intri si sa iti faci cont, vezi acolo.

20. #6300 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Inca o dezamagire din partea Braziliei si eu care speram sa castige Copa America, cred ca s-au crezut in vacanta...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 315 of 360 FirstFirst ... 215 265 305 313 314 315 316 317 325 ... LastLast