Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 360 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast
Results 2,581 to 2,600 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2581 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Genial

Ps: cine mai vine la meci in seara asta ? Eu sunt pe drum deja
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1395939736.711596.jpg

2. #2582 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    How dare Manchester United fans shout abuse at Sir Alex Ferguson, the greatest manager of all time who gave them decades of glory | Mail Online

True...poate sa faca ce vrea cu clubul..el e clubul..

totusi nu pot fi de acord cu un lucru..majoritatea spun ca e nevoie de timp si de o reconstructie comparand perioada de inceput a lui moyes cu cea a lui ferguson...cel din urma a creat o campioana dintr-o echipa mediocra care era pe locul 20(parca) in noiembrie cand a venit la carma..iar primul a gasit o echipa care luase campionatul la 11 puncte si a transformat-o intr-una mediocra

3. #2583 SP
    Senior Member tray's Avatar
    The LAD Bible

According to respected Manchester United blog Republik of Mancunia, “A group of United fans have raised £840 in a day to fund a plane to fly over Old Trafford with a message reading ‘Wrong One – Moyes Out’.” It seems to be getting to a stage where the situation can’t be ignored anymore.

4. #2584 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    How dare Manchester United fans shout abuse at Sir Alex Ferguson, the greatest manager of all time who gave them decades of glory | Mail Online

True...poate sa faca ce vrea cu clubul..el e clubul..

totusi nu pot fi de acord cu un lucru..majoritatea spun ca e nevoie de timp si de o reconstructie comparand perioada de inceput a lui moyes cu cea a lui ferguson...cel din urma a creat o campioana dintr-o echipa mediocra care era pe locul 20(parca) in noiembrie cand a venit la carma..iar primul a gasit o echipa care luase campionatul la 11 puncte si a transformat-o intr-una mediocra
    Nu este vorba de o asemenea reconstrucție, ci de întinerirea lotului cu jucători talentați și dornici de performanță. Uită-te care este media de vârstă a echipei în acest moment și dacă acel lucru îl combini cu lipsa de motivație a mulți jucători o să-nțelegi de ce este nevoie de reconstrucție.

De ce să nu profiți de situație și să construiești un lot competitiv pentru mulți ani și să te mulțumești cu câteva sezoane chinuite în care poate avem șansa la 1-2 trofee?

L.E. Eu înțeleg că este dureros pentru fanii lui Manchester United, în special pentru că echipa nu joacă... Nici mie nu-mi place să văd record după record doborât în sensul negativ, dar cred că dacă începe Moyes din campionatul viitor să construiască o echipă formată din jucători tineri precum: De Gea, Januzaj, Nick Powell, Jesse Lingard, Michael Keane, Phil Jones și alții, combinându-i cu jucători experimentați precum Rooney, Valencia, Juan Mata, Kagawa, Chicharito și poate și Van Persie atunci poate ieși o nouă echipă care să domine campionatul englez pentru câțiva ani la rând.

5. #2585 SP
    David Moyes: Sir Alex Ferguson could not have done better this season at Manchester United | Mail Online

..omul clar nu e sanatos..sa spui ca ce s-a intamplat sezonul asta nu e vina ta iar apoi sa vii cu asta..

6. #2586 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Uită-te care este media de vârstă a echipei în acest moment
    United average age: 27.6
    Chelsea average age: 28.5
    City average age: 27.9

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    David Moyes: Sir Alex Ferguson could not have done better this season at Manchester United | Mail Online

..omul clar nu e sanatos..sa spui ca ce s-a intamplat sezonul asta nu e vina ta iar apoi sa vii cu asta..
    Din ce in ce mai penibil. Ce zicea in vara:

"This is the squad that finished 11 points clear at the top of the league last season so I am confident in the squad," he said.

"But even without additions this squad will be tough opponents for any team - they will be looking at Manchester United.

"We know we will be challenged by everybody, every game we play."

Intre timp a mai si cheltuit 65 de milioane de lire.

7. #2587 SP
    Ryan Giggs 40
    Evra 32
    Ferdinand 35
    Vidic 32
    Carrick 32
    Van Persie 30
    Fletcher 30
    Ashley Young 28
    Valencia 28
    Rooney 28

Ai aproape o echipă cu vârsta de 28+... Nu vreau să fiu interpretat greșit și să crezi că spun că dacă ajungi la o anumită vârstă, trebuie să pleci, dar o parte din acești jucători trebuie să plece/ să se retragă pentru că ori nu mai au motivația necesară ori nu mai fac față în fața echipelor mari. (Evra, Vidic, Ferdinand, Nani)

Trebuie să începi să construiești pentru următoarele sezoane și cu tinerii pe care îi are UTD la prima echipă sau a doua ori împrumutați poți face asta. Să reușească să-l aducă pe Luke Shaw, poate și un Hummels sau Reus și restul ar putea să-i ia din propria academie.

8. #2588 SP
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Trebuie să începi să construiești pentru următoarele sezoane și cu tinerii pe care îi are UTD la prima echipă sau a doua ori împrumutați poți face asta. Să reușească să-l aducă pe Luke Shaw, poate și un Hummels sau Reus și restul ar putea să-i ia din propria academie.
    fara UCL sezonul viitor...cam greu..

9. #2589 SP
    Vorbesc de chelsea ca de astia stiu... Chelsea average age: 28.5

Aia e echipa din teren insa ei au o multime de jucatori sub 25 imprumutati : lukaku, moses, curtois, piazon, bertrand, romeu.
    Sigur, nu pot veni si sa joace perfect din prima insa ei joaca in premier league si la liga, cu cati mai sunt tineri in echipa, se leaga ceva.

Eu zic ca Moyes ar trebui sa plece cat mai repede, spre binele lui United

10. #2590 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Frumos arată clasamentu' in Anglia, sper sa rămână asa

11. #2591 SP
    inca o victorie si suntem 99% siguri de locul de UCL

12. #2592 SP
    Member Sepy's Avatar
    Ce ziceti de meciul Espanyol - Barcelona ?
    Din nou rosu si penalty ...

13. #2593 SP
    Nimic nou..

14. #2594 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Sepy View Post
    Ce ziceti de meciul Espanyol - Barcelona ?
    Din nou rosu si penalty ...
    Sistemul de joc 4-3-3-3 e de vina

15. #2595 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sper din inima sa castige AM, chiar daca sunt fan RM si sper din inima sa castige liverpool, chiar daca tin cu chelsea .

ps: am motivele mele

pss: atata timp cat una dintre ele va castiga CL anul acesta

16. #2596 SP
    Member Alexandru97's Avatar

Fotbal

Legat de Chelsea, ce credeti ca o sa se intample in dubla cu PSG?

17. #2597 SP
    Face cumva Mou și trece de PSG.

18. #2598 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru97 View Post
    Legat de Chelsea, ce credeti ca o sa se intample in dubla cu PSG?
    Se califica PSG fara probleme

19. #2599 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Eu zic ca se califica Chelsea fara probleme.

20. #2600 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Hahahahahahahuploadfromtaptalk1396292180137.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 360 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast