Genial![]()
Ps: cine mai vine la meci in seara asta ? Eu sunt pe drum deja![]()
How dare Manchester United fans shout abuse at Sir Alex Ferguson, the greatest manager of all time who gave them decades of glory | Mail Online
True...poate sa faca ce vrea cu clubul..el e clubul..
totusi nu pot fi de acord cu un lucru..majoritatea spun ca e nevoie de timp si de o reconstructie comparand perioada de inceput a lui moyes cu cea a lui ferguson...cel din urma a creat o campioana dintr-o echipa mediocra care era pe locul 20(parca) in noiembrie cand a venit la carma..iar primul a gasit o echipa care luase campionatul la 11 puncte si a transformat-o intr-una mediocra
The LAD Bible
According to respected Manchester United blog Republik of Mancunia, “A group of United fans have raised £840 in a day to fund a plane to fly over Old Trafford with a message reading ‘Wrong One – Moyes Out’.” It seems to be getting to a stage where the situation can’t be ignored anymore.
Nu este vorba de o asemenea reconstrucție, ci de întinerirea lotului cu jucători talentați și dornici de performanță. Uită-te care este media de vârstă a echipei în acest moment și dacă acel lucru îl combini cu lipsa de motivație a mulți jucători o să-nțelegi de ce este nevoie de reconstrucție.
De ce să nu profiți de situație și să construiești un lot competitiv pentru mulți ani și să te mulțumești cu câteva sezoane chinuite în care poate avem șansa la 1-2 trofee?
L.E. Eu înțeleg că este dureros pentru fanii lui Manchester United, în special pentru că echipa nu joacă... Nici mie nu-mi place să văd record după record doborât în sensul negativ, dar cred că dacă începe Moyes din campionatul viitor să construiască o echipă formată din jucători tineri precum: De Gea, Januzaj, Nick Powell, Jesse Lingard, Michael Keane, Phil Jones și alții, combinându-i cu jucători experimentați precum Rooney, Valencia, Juan Mata, Kagawa, Chicharito și poate și Van Persie atunci poate ieși o nouă echipă care să domine campionatul englez pentru câțiva ani la rând.![]()
David Moyes: Sir Alex Ferguson could not have done better this season at Manchester United | Mail Online
..omul clar nu e sanatos..sa spui ca ce s-a intamplat sezonul asta nu e vina ta iar apoi sa vii cu asta..
United average age: 27.6
Chelsea average age: 28.5
City average age: 27.9
Din ce in ce mai penibil. Ce zicea in vara:
"This is the squad that finished 11 points clear at the top of the league last season so I am confident in the squad," he said.
"But even without additions this squad will be tough opponents for any team - they will be looking at Manchester United.
"We know we will be challenged by everybody, every game we play."
Intre timp a mai si cheltuit 65 de milioane de lire.
Ryan Giggs 40
Evra 32
Ferdinand 35
Vidic 32
Carrick 32
Van Persie 30
Fletcher 30
Ashley Young 28
Valencia 28
Rooney 28
Ai aproape o echipă cu vârsta de 28+... Nu vreau să fiu interpretat greșit și să crezi că spun că dacă ajungi la o anumită vârstă, trebuie să pleci, dar o parte din acești jucători trebuie să plece/ să se retragă pentru că ori nu mai au motivația necesară ori nu mai fac față în fața echipelor mari. (Evra, Vidic, Ferdinand, Nani)
Trebuie să începi să construiești pentru următoarele sezoane și cu tinerii pe care îi are UTD la prima echipă sau a doua ori împrumutați poți face asta. Să reușească să-l aducă pe Luke Shaw, poate și un Hummels sau Reus și restul ar putea să-i ia din propria academie.
Vorbesc de chelsea ca de astia stiu... Chelsea average age: 28.5
Aia e echipa din teren insa ei au o multime de jucatori sub 25 imprumutati : lukaku, moses, curtois, piazon, bertrand, romeu.
Sigur, nu pot veni si sa joace perfect din prima insa ei joaca in premier league si la liga, cu cati mai sunt tineri in echipa, se leaga ceva.
Eu zic ca Moyes ar trebui sa plece cat mai repede, spre binele lui United
sper din inima sa castige AM, chiar daca sunt fan RM si sper din inima sa castige liverpool, chiar daca tin cu chelsea.
ps: am motivele mele
pss: atata timp cat una dintre ele va castiga CL anul acesta![]()
By Mihail in forum Health, Food & Sports
Bookmarks