Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 360 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 185 235 ... LastLast
Results 2,681 to 2,700 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2681 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Tin minte cand ma contraziceam cu kragod despre faptul ca nu este interesant campionatul spaniol si cel englez este. Sezonul asta insa pot sa spun ca a fost si inca este interesant cel spaniol (ca cel englez a ramas dupa cum spuneam). Ironia face ca s-ar putea Barcelona sa ia 0 trofee cand s-a intarit campionatul.

2. #2682 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Exact la chestia asta ma gândeam si eu, campionatul meu preferat a ramas doar cu o echipa
    PS: Barca nu câştiga niciun trofeu anul asta, Real ia cupa si Atletico câştiga campionatul in ultima etapa

3. #2683 SP
    Member Alexandru97's Avatar

Fotbal

Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Face cumva Mou și trece de PSG.
    Uite ca s-a adeverit... Parca prezici viitorul

LE: Astazi la ora 13:00 sunt extragerile pt semifinalele Champions League.

4. #2684 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru97 View Post

LE: Astazi la ora 13:00 sunt extragerile pt semifinalele Champions League.
    Si Europa League.

5. #2685 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Semifinale UEL:

Sevilla - Valencia
    Benfica - Juventus

Semifinale UCL:

Real Madrid - Bayern
    Atletico - Chelsea

6. #2686 SP
    Member colossus's Avatar
    Sa vezi ce-l iau furnicaturile pe Pep ,daca da nas in nas cu Mourinho ,ar fi tare .

OFF: Iar a facut vraji ''The Special One'' si-a ajuns in semi-finala ,insa Eto'o ,Lampard si Terry n-ar mai avea ce sa caute la Chelsea.

7. #2687 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    E foarte posibil sa avem din nou finala Chelsea - Bayern.

8. #2688 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Finala CHELSEA - REAL

9. #2689 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Eu sunt cu Atletico, sper sa-i elimine pe Chelsea, iar Courtois sa fie cel mai bun de pe teren

10. #2690 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Courtois nu are voie sa joace, e împrumutat la Atletico si o clauza din contract nu-i da voie
    PS finala Bayern-Atletico si castiga Bayern, reuşesc nemţii ce nu a reuşit nimeni, sa-si apere trofeul

11. #2691 SP
    Uefa a anuntat ca nu e valabila clauza aia.... Nu am nimic impotriva, dar oare o fi cel mai bun lucru posibil avand in vedere ca saptamana viitoare era in plan sa isi reinoiasca intelegerea cu Atletico?

12. #2692 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Contra sumei de 3 mil. euro pe meci .

13. #2693 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

14. #2694 SP
    Banned SWTFU's Avatar

15. #2695 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Eu sunt cu Atletico, sper sa-i elimine pe Chelsea, iar Courtois sa fie cel mai bun de pe teren
    Tocmai de asta ziceam, eram oarecum ironic Anyway, daca exista clauza clar in contract, nu vad cum si de ce ar putea UEFA sa se amestece in aceasta speta.

16. #2696 SP
    "O treaba similara s-a intamplat chiar vara trecuta, la Celtic cu Elfsborg, in calificari. Bangoura era la Elfsborg, imprumutat de Celtic, iar Celtic s-a opus ca el sa joace, insa nu a introdus nimic in contract referitor la treaba asta, astfel incat Elfsborg a decis sa il foloseasca. Lui Celtic nu i-a convenit si a mers la UEFA, iar UEFA a spus ca nu e treaba lor si nu ii intereseaza. Si Bangoura a jucat pana la urma"

nu vad cum si de ce ar putea UEFA sa se amestece in aceasta speta.
    Eu zic ca asta e ceva minor, ei au facut cu arbtrii lucruri mai grave.

17. #2697 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    daca exista clauza clar in contract, nu vad cum si de ce ar putea UEFA sa se amestece in aceasta speta.
    Se amesteca deoarece o considera clauza abuziva. In UCL se joaca dupa regulile UEFA. Oricum, acea clauza incalca si legislatia UE privind dreptul de munca.

18. #2698 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ăstora de la Barca le-a explodat Granada in mana

19. #2699 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Cam asa ceva ... gata cu ei

20. #2700 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Eu cred ca jucatorii vor sa-l faca pe Tata Martino.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 360 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 185 235 ... LastLast