I guess that Messi won't be on the FIFA 15 cover no more ....
Ce nu imi place mie sincer e ca mereu Ronaldo a fost vazut ca baiatul ala rau. Messi tot ce face rau face prin culise..
Ah, pai el canta acolo, la fel a fost si cu Henry si Ibra, oricum Messi in ultima vreme e in forma...de cozonac![]()
Eu in locul lui Barca l-as vinde de pe acum pe 2-300 milioane de euro. S-ar putea ca peste 2 ani sa nu mai valoreze nimic din ce valoreaza acuma.
Nici nu stii cat astept ziua aia ! ! !
1. El stie foarte bine ca daca pleaca de la Barça nu mai se poate plange la nimeni, la Barça toata lumea face ce zice el .
2. Sunt foarte curios ce echipa este interesata sa cumpere un asa "fenomen"(nu sare la cap ca nu poate, nu suta de la o distanta mai mare de 15m ca nu vede, doar daca mingea sta pe loc(lovitura libera) , e puturos cu draci si in aparare nu vine) joaca mult cu pase deci odata ce cumperi un jucator ca el trebuie sa schimbi total tactica echipei, ori joci ca Barça ori messi e inutil !.
PS. poza 1 : This is normal ? e o moda noua si nu stiu ?
poza 2 : Real madrid !![]()
Mereu au avut coregrafii de nota 10, felicitări!
LE: si cei de la Petrolul la fel, mi-aş fi dorit o finala cu ei![]()
Man Utd parca are 20, Liverpool daca o sa câştige face 19. Liverpool nu e obligata sa câştige cu Chelsea, daca face un egal si câştiga celelalte 3 meciuri cred ca e campioana
PS Maine face egal Chelsea iar pe Anfield nu castiga![]()
Am fost ieri la meci ca a venit unchiul meu din oradea si a vrut sa vada national arena, noi fiind amandoi stelisti, si am avute bilete fix langa galeria dinamovista. Intr-adevar oamenii canta frumos si fac spectacol, DAR peste 50% erau ori morti de beti, ori drogati, de abia stateau in picioare si rupeau scaune si dadeau in continuu cu petarde pe gazon si intre scaune, ma simteam ca intr-un oras bombardat, nu ma simteam in siguranta deloc. Daca va intrebati cum au intrat oamenii aia "armati" pana in gat sa stiti ca organizare a fost de cacao, probabil ca intentionat, cand am ajuns pe stadion niciun steward nu m-a controla ! Puteam sa vin cu un pistol la mine si ma lasau sa intrunici la bilet nu s-au uitat, la steaua cand mergeam, indiferent de meci, nu ma lasau nici cu monezi si se uitat pana si in tocul de ochelari. In tribune am vazut oameni extrem de nervosi si frustrati, e si normal ca de 8 meciuri nu au castigat nimic.
Sincer zice lumea ca steaua nu are suporteri sau nu stiu sa-si sustina echipa, dar cand merg la steaua ma simt ca la teatru, oameni linistiti, care aplauda si se uita la meci, ca in anglia, aseara toti il injurau pe arbitru sau jucatorii stelei, nici nu cred ca au urmarit meciul. Stiu ca o sa primesc multe injuraturi, dar este o parere cat se poate de obiectiva si da si stelistii au suporteri idioti si cretini in peluze, dar e o cu totul alta atmosfera pe stadion, unde iti poti duce copilul la meci.
Ps: am fost la ambele meciuri si am stat in tribuna a doua.
Pss: in timpul meciului se aruncau cu pertade in capul jucatorilor, de nu stiu cate ori erau sa loveasca un jucator in cap, chiar si in dinamovisti dadeau, meciul trebuia intrerupt de mai multe ori, dar arbitru s-a facut ca ploua, sper ca obsevator a notat ceva.
In plus, probabil ca la tv nu s-a vazut prea bine, dar avand locurile foarte aproape de teren s-a vazut clar diferent de valoare intre jucatorii celor doua chipe, de la simple preluari si pase, pana la driblinguri, interceptii si combinatii. Scorul trebuia sa fie lejer 4/5-1.
My bad, am crezut că Liverpool are 19 deja... Tot nu vreau ca ei să ia campionatul, deși Gerard ar merita acest trofeu pentru cariera sa.
@AndRewqp: Și eu sunt stelist, dar când merg la meciurile Stelei nu mă simt ca la teatru... Și acolo sunt majoritatea beți, drogați etc., iar dacă mie nu-mi place să urlu sau să sar, cu siguranță se va întoarce careva să-mi zică că trebuia să stau acasă în fața televizorului dacă nu vin la stadion să cânt la fel ca galeria...
nu stiu unde ai stat tu, eu mereu stau la tribune si merg la toate meciurile importante si din campionat si din europa, am fost si in peluze o data la un steaua dinamo si a fost perfect, am stat si jos...
Bookmarks