Săracu Di Maria,nu are noroc să dea gol. Oricum măcar a intrat �n poartă,finally.
Ma uit si ma minunez de toate fetitele care joaca teatru... unde e fotbalul ? inafara de cateva faze si de cateva alunecari pe bune ale lui Messi, restu e doar teatru ieftin...patetic...
Daca nu era anulat golul lui Real ar fi stat lucrurile altfel. Asta e. A vazut toata lumea acum cum face Barcelona performanta.![]()
Nu-s fan infocat al niciunei echipe, dar arbitrajul a fost slab si mult in favoarea Barcelonei. Faza cu Ronaldo e de tinut minte. Nu cred ca am vazut niciodata vreun fault in atac "cauzat" de un jucator in cadere.
Nu sunt fan Real Madrid dar acolo trebuia să fie gol clar.
Nu mă �njuraţi,dar sunt fan Barca de pe vremea c�nd juca Ronaldinho la ei.![]()
E discutabila faza cu golul anulat.
Chiar daca esti in cadere si e neintentionat, daca tu impiedici un adversar sa ajunga la minge, e fault. Problema e daca a fost sau nu fault la C.Ronaldo.
In rest ce pot sa spun. Au mai simulat/exagerat cei de la Barca, dar si cei de la Real au avut cateva intrari dure (Adebayor, Diarra, Marcelo). Per total, Barcelona a dominat fara drept de apel si in tur, si acum. Se vede stiinta jocului, stiu sa tina de minge, sa faca pressing, sa inchida adversarul, sa combine in atac.
Lasand la o parte ocazionalul teatru (gen Mascherano, Busquets..), Barca JOACA. Real n-a aratat prea multe, nu cred ca ma poate contrazice cineva pe chestia asta..
Guys, stați liniștiți. Barcelona nu o să caștige și cu Manchester
Glory glory Manchester United
As the reds go marching on on on
Cine e pe primu' loc,cine e pe primu' loc ? OŢELUUUUUUUUUUUUUUUUUU,OŢELUUUUUUUUUU !
Tocmai am venit de la meci. Păcat că am avut emoţii p�nă la fluierul final.![]()
finala mare azi in premier leaguego, go Chelsea
echipe de start:
Manchester United:
Van der Sar - Fabio, Ferdinand, Vidic, O Shea - Valencia, Giggs, Carrick, Park - Rooney, Hernandez
Rezerve: Anderson, Berbatov, Smalling, Nani, Kuszczak, Scholes, Evans
Chelsea
Cech - Ivanovic, Luiz, Terry, Cole - Mikel, Essien, Lampard, Kalou, Malouda - Drogba
Rezerve: Turnbull, Ramires, Torres, Benayoun, Ferreira, Alex, Anelka
Bookmarks