Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 221 of 360 FirstFirst ... 121 171 211 219 220 221 222 223 231 271 321 ... LastLast
Results 4,401 to 4,420 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4401 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Eu zic sa se dea balon de aur si pentru postul de rezerva, atunci chiar ar fi toata lumea multumita.

2. #4402 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by Sopi View Post
    Nu imi vine sa cred un portar la balonu de aur...MINUNE.
    Merita Neuer in finala pt Balonul de Aur la ce an a avut .

Si sper ca este ultimul an cand ronaldo si messi candideaza,sunt foarte multi jucatori talentati,tineri si foarte buni care ar merita.(Bale,Neymar,Hazard,Gotze,Varane,Courtois.. ....)
    Sincer , sunt super jucatori CR&Messi . Cred ca o sa ii mai vedem incat 4-5 ani (2 ani CR iar Messi 4-5 ani) .

3. #4403 SP
    Member ymess's Avatar
    Nu imi vine sa cred un portar la balonu de aur...MINUNE.Dupa mine Neuer ar merita anul acesta si mi se pare o prostie ca nu este balon de aur pentru fiecare post(Atacant,mijlcoas,fundas,portar),asa nu au nici o sansa restul.Si sper ca este ultimul an cand ronaldo si messi candideaza,sunt foarte multi jucatori talentati,tineri si foarte buni care ar merita.(Bale,Neymar,Hazard,Gotze,Varane,Courtois.. ....)
    Pana acum s-au acordat baloane de aur pe o multime de posturi, nu neaparat pentru atacanti: Franz Beckenbauer,
    Lothar Matthäus, Matthias Sammer, Fabio Cannavaro, plus ca au fost multi altii nominalizati. Cine e valoros, indiferent de pozitia care o joaca, o sa fie cu siguranta nominalizat daca e cu o clasa peste ceilalti.
    Intr-adevar, Messi are sanse sa castige balonul de aur inca 3-4 ani. Il avantajeaza si varsta, dar si statura. In general, jucatorii cu statura mai mica si care alearga repede o duc bine pana pe la 33 - 34 de ani.
    La urma urmei, fotbalul e joc de echipa, asa ca nu trebuie sa dam mare importanta pentru cine iese balonul de aur

4. #4404 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Vorbim degeaba. E o chestie de marketing, balonul de aur nu il va lua Neuer. Anul asta CR, la anul poate tot el sau Messi. Si tot asa inca cel putin 4-5 ani.

5. #4405 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Daca il va lua Cristiano Ronaldo, nu il va lua pentru ca e o chestie de marketing, ci pentru ca il merita. La fel si Neuer.

6. #4406 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Hai ma? Nu mai spune. Si Messi a fost declarat cel mai bun jucator de la Mondiale, a fost pe bune sau chestie de marketing?

7. #4407 SP
    Si Vladoiu a fost declarat cel mai bun jucator din Liga 1 si saorma de la Dristor e cea mai buna. Hai sa dam exemple total aiurea care nu au nicio legatura cu balonul de aur. De ce nu.

8. #4408 SP
    Corect Pizzi, daca il ia CR, il ia pt ca merita. Cum a fost si pana acum, de-a lungul istoriei acestui trofeu. De asta nu il va lua Neuer, pt ca in anul 2014, CR l-a meritat mai mult decat portarul german.

9. #4409 SP
    Ai vazut ca stii.

10. #4410 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Neuer nu vad de ce ar castiga. Atunci trebuiau si altii sa castige pana acum. Buffon in 2006 si Casillas in 2010 au fost cel putin la fel de buni precum Neuer anul asta. Casillas nu mai e ce a fost, dar in 2010 a salvat echipa de mai multe ori decat a facut-o Neuer la mondialul din vara. Cand a zis kragod ca e si vorba de marketing la mijloc, eu zic ca e intr-o anumita masura adevarat. Altfel nu imi explic unele decizii din ultimii 10 ani: Shevchenko, Cannavaro, Messi x4, poate chiar si Kaka.

11. #4411 SP
    Tudy, nu e marketing, am stabilit mai sus. Trofeul a fost castigat pana acum de cel care l-a meritat cel mai mult in acel an, inclusiv Messix4, CRx2, Shevchenko, Cannavaro, poate chiar si Kaka.

Fun fact, in `86, anul cand Maradona dansa printre jaloanele englezesti, stiti cine a castigat? Nu a fost argentinianul, ci rusul Igor Belanov. Va aduceti aminte de el? Maradona nu a fost nici macar in primii 3 anul ala.

12. #4412 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Faptul ca tu si Pizzi aveti aceasi parere nu inseamna ca s-a stabilit

Asta e parerea mea, cel putin cei enumerati de mine nu consider ca meritau. Cannavaro l-a primit doar pentru ca a castigat mondialul, Shevchenko pentru ca era est-european, iar Messi nu le-a meritat pe toate 4. Ma rog, anul asta nu cred ca sunt dubii mari vizavi de castigator. Eu unul astept sa treaca nebunia cu cei doi incat sa mai avem putina varietate. De cand a inceput Messi sa castige, el si Ronaldo au fost cot la cot, tot ei doi. Te mai saturi, zici ca e formula 1 in era lui Schumi si apoi Vettel.

13. #4413 SP
    Nu avem aceeasi parere, doar faceam misto de el.

14. #4414 SP
    Si eu am raspuns.

15. #4415 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce Messi si CR7 nene, Sanmartean

16. #4416 SP
    Member Sopi's Avatar
    Ce sanmartean ma,cand ala de la CFR rupe tot

17. #4417 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1417622660469.jpg

18. #4418 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Saracul Ronaldo, nu a vorbit cu cei de la Nike sa-i faca jambieri pe comanda fara laba piciorului, a fost nevoit sa si-i taie.

Pentru cei ce nu stiu, Ronaldo e sponsorizat de Nike.
    Attached Images Attached Images bqrd-yfccaaglqf.jpg ll.jpg

19. #4419 SP
    Saracul

20. #4420 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Propunere pentru noua emblema:
    Attached Images Attached Images ldo435n.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.