Eu nu. Stiam ca asta se va intampla. In situatiile astea iti dai seama cat de praf sunt fotbalistii romani.
Eu nu. Stiam ca asta se va intampla. In situatiile astea iti dai seama cat de praf sunt fotbalistii romani.
Declaratia lui Stefan Radu : "Mă simt stingher în echipă! Mă duc la lot şi nu am un dinamovist al meu"
De ce Radoi, Săpunaru și alții au renunțat la națională? Din cauza lui Dinu? Din cauza lui Dumitrache Dumnezeu sa îl ierte? Ca de obicei din partea unor steliști nu ma pot aștepta la altceva. Dar tot câinii sunt aia nesimțiți, aia obraznici.
---------- Post added 26-12-2014 at 14:27 ----------
Lasă să joace Super Lato ca nu are loc Radu Ștefan de el![]()
Pe mine nu ma intereseaza cum joaca Radu Stefan sau alt jucator roman la echipa lui de club de afara, ma intereseaza ca la nationala sa joace bine.
Chiriches este un exemplu in acest sens, nu joaca bine in BPL sau EL, dar joaca bine la nationala. Alea 2-3 meciuri cat a jucat Radu Stefan la nationala a fost varza, pe deasupra s-a mai si suparat si a refuzat nationala. Si pe Marica se bateau anumite echipe acum cativa ani, dar la nationala era varza si inca mai este. Si pe Mutu l-a luat Fiorentina, dar la nationala era varza, Maxim e bun in Bundesliga, dar la nationala joaca numai in/din floricele, nu zic ca e varza, poate nu s-a adaptat inca la nationala.
Parerea mea este ca Radu Stefan este lent pentru un fundas de banda, la fel si Sapunaru.
Normal ca Mutu este varza, nu a fost in stare la Euro 2008 sa-i dea gol lui Buffon din penalty si sa ne ajute sa castigam meciul cu Olanda, in care olandezii chiar au vrut sa piarda meciul.
Chiriches si Gardos sunt cei mai buni fundasi centrali la Nationala.
Ce gol i-a dat Mane lui Courtois.
---------- Post added 28-12-2014 at 16:38 ----------
Bravo Chiriches: Cu Vlad Chiricheş integralist, Tottenham a ţinut-o în şah pe Manchester United » Românul a fost erou pentru echipa sa :: GSP.RO
Bookmarks