Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 234 of 360 FirstFirst ... 134 184 224 232 233 234 235 236 244 284 334 ... LastLast
Results 4,661 to 4,680 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4661 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai vine Reus la vara sa ii ia locul iar Ronaldo trece in centru.

2. #4662 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Cum ar fi asta?

3. #4663 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    van Gaal devine din ce in ce mai enervant. Dupa ce ii vine in sfarsit mintea la cap si renunta la sistemul cu 3 fundasi, el il tine pe Rooney la mijloc. La meciul de azi mijlocul lui United a fost format dintr-o aripa, un atacant si un singur mijlocas. Cum e posibil sa joci asa cand tu il tii pe Herrera pe banca de mai mult de o luna?

Sa nu mai zic ca insista total aberant cu Falcao si van Persie, desi e clar pentru toata lumea ca nu functioneaza deloc ca si parteneriat. Pai planul B al lui van Gaal la meciul asta a fost sa-l bage pe Fellaini ca apoi toata lumea sa arunce mingi lungi pe el in careu. La din astea era expert si Moyes.

4. #4664 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Van Gaal e deja senil.

---------- Post added 08-02-2015 at 20:45 ----------

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post

Sper sa nu aiba soarta lui Robben.

5. #4665 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Asta'i neamț .

6. #4666 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Anualul tabel al banilor din drepturile TV. Rusinea din Spania continua.
    Attached Images Attached Images b9dw6tdiqaaobgl.jpg

7. #4667 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post

Nu cred ca mai vine: Adio Barcelona sau Real Madrid! Marco Reus a semnat azi un contract pînă în 2019 :: GSP.RO

---------- Post added 11-02-2015 at 08:01 ----------

Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Anualul tabel al banilor din drepturile TV. Rusinea din Spania continua.

Sky Sports si BT Sport au cumparat drepturile TV din Premier League contra sumei de 5.1 miliarde de lire.
    Conform unei estimari facute de Sporting Intelligence, ultima clasata din Premier League va incasa aproximativ cat Barcelona si Real Madrid in Spania, 135 de milioane de euro, iar castigatoarea titlului din Anglia va incasa cu 50% mai mult, 210 milioane de euro. Acum, Barca si Real incaseaza aproximativ 140 de milioane de euro.

---------- Post added 11-02-2015 at 19:58 ----------

Radoi a fost destept ca s-a dus la arabi: Salariul lui Mirel Rădoi de la Al Arabi » Sumă fabuloasă cîştigată de fostul căpitan al Stelei în ţările arabe :: GSP.RO

A strans pana acum numai 16 milioane de euro.

8. #4668 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    uploadfromtaptalk1423765092769.jpg

9. #4669 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    La cum au adunat aia care au scris articolul, exact 16 milioane le-a dat!

10. #4670 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cand a pus cineva poza cu noua stema a Stelei am crezut ca e o gluma. Cum pisici sa aibe stema facuta in Paint? Azi am aflat ca e pe bune, iar apoi am intrat pe site-ul oficial al echipei ca sa ma conving. Astia sunt cu capul?

11. #4671 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    de fapt e desenata de becali cand a avut putin timp liber... cel putin asa arata. eu am renuntat la aceasta echipa, steaua nu mai exista, asta e echipa ciobanului. ce n-as da sa inceapa armata o nou echipa exact ca poli si sa mearga din ligile inferioare si BTW palmaresul e tot la armata

12. #4672 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Palmaresul pana in ce an?

13. #4673 SP
    pai conform deciziei definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pana in 2004, ca dupa a preluat el clubul, in mod fraudolos bineinteles.

14. #4674 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Interesant si in acelasi timp trist. Cred ca e nasol pentru fanii echipei. Eu nu am sustinut niciodata nicio echipa romaneasca, doar pe Dinamo nu am suportat-o, in rest mi-au fost indiferente toate, dar mi se pare o mare lovitura fotbalului romanesc. Pacat.

15. #4675 SP

Fotbal

Pai este, dar si ce face dobitocul de becali care din inchisoare conduce echipa este exagerat. Putea sa se inteleaga cu armata si platea o suma de bani an de an si avea dreptul sa foloseasca brandul steaua iar mai nou a decis ca arla (unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut steaua) lato si prepelita (un jucator excelent care a contat foarte mult dupa plecarea lui pintili si bourceanu) sa fie scosi din lot ca nu vor sa semneze prelumgirea contractului, fix inainte de meciul cu rapid. Stii ca a castigat de cand e in inchisoare 32 de milioane de euro de pe urma stelei, stii cat a investit ? nimic, vinde jucatori buni pe nimic vezi keseru si sanmartean si aduce numai rebuturi vezi tucudean.

Asa ca echipa asta nu mai este steaua de mult, e fc becali si-a batut joc de tot. Oricum fotbalul romanesc a fost pe mana mafiotilor atatia ani si probabil ca va da faliment in curand, sunt 6 echipe in insolventa, printre care si cfr care a castigat atatea campionat a faciut 9/10 pct in CL a vandut jucatori pe bani multi si ei au fost penalizati cu vreo 20 de pct ca nu au platit o datorie de aproximativ 200.000 de euro...

16. #4676 SP
    Member ymess's Avatar
    Liga 1 a ajuns vai de mama ei, o sa se duca de rapa cu totul ... Ce sa mai investeasca Steaua in jucatori, oricum o sa castige campionatul detasat... Nu ca e mare echipa, dar nu are nicio concurenta. Daca se punea problema de cine stie ce performante la nivel european... ma indoiesc ca se poate face asa ceva cu Galca. Daca era Reghe, atunci chiar meritau investiti niste bani in transferuri, dar asa... Venind vorba de Becali, noi ar trebui sa apreciem macar ca a investit atatia ani in Steaua. A avut participari in cupele europene an de an, nu e cine stie ce, dar in comparatie cu ce echipe sunt in Romania, Steaua a avut performante nesperat de bune. Ce putea sa faca in plus, poate doar sa faca o echipa puternica condusa de Reghe sa concureze in Europa League, Champions League a ajuns la cu totul alt nivel. Nici banii arabilor nu garanteaza ca echipa lor trece de optimi.

17. #4677 SP
    Eu din cate am inteles, in decizia ICCJ nu se precizeaza despre palmares, ci doar in motivatia la aceasta decizie. Acum, motivatia ce rol juridic are? Ca daca in decizie nu scrie negru pe alb ceva despre palmares, e nasol pentru armata, oricum am inteles ca Becali deja a facut recurs la decizia ICCJ, pe cale extraordinara. Daca si-l ia avocat pe Mateut, are sanse mari sa castige.

Armata a cerut acum cateva zile, cand la Sport.ro a intrat in direct la telefon juristul armatei, pe brand 10% din veniturile lui Steaua. Deci din venituri, nu din profit.

Daca 3 jucatori au refuzat prelungirea contractelor, nu e normal ca sa-i integrezi si sa-i omogenizezi in echipa cat mai bine pe cei care o sa-i inlocuiasca? Mie unul mi se pare normal. Trebuie sa atace preliminarile UCL/EL cat de cat cu o echipa omogena. Nu poti omogeniza echipa la vara cu 1 luna inainte de startul preliminarilor europene.

---------- Post added 24-02-2015 at 07:07 ----------

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    pai conform deciziei definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pana in 2004, ca dupa a preluat el clubul, in mod fraudolos bineinteles.

Vorbesti aiurea, conform motivatiei la decizia ICCJ, palmaresul n-ar apartine lui Becali deoarece in actele de preluare nu s-a specificat in mod expres despre palmares, nu ca Becali a preluat clubul fraudulos. Nicio instanta nu s-a pronuntat ca Becali ar fi luat fraudulos clubul in 2003.

---------- Post added 24-02-2015 at 07:12 ----------

Si pana la urma ce mare smecherie cu palmaresul? Sa tot traim din amintiri, din UCL castigat in 1986? Mai bine asa cu FCSB, nu mai vin toti muritorii de foame, fosti jucatori din 86, sa-i ceara bani lui Becali ca ei au castigat UCL si statul le-a dat la UE.

---------- Post added 24-02-2015 at 07:23 ----------

”Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu s-a pronunţat asupra palmaresului echipei Steaua Bucureşti sau a culorilor sub care aceasta evolueaza in competitiile interne si internationale, intrucat nici nu a fost investita cu o astfel de cerere. Astfel, hotararea instantei nu produce nicio consecinta juridica pe plan fotbalistic (nici cu privire la trofeele castigate de Campioana Romaniei, nici cu privire la culorile facute celebre in cele mai importante competitii fotbalistice)”, se specifică în comunicatul emis de FC Steaua Bucureşti.

---------- Post added 24-02-2015 at 07:26 ----------

Pentru mai multă obiectivitate în privinţa palmaresului, i-am cerut părerea dr.ing.Raul Fântână, expert în proprietate intelectuală/industrială. Acesta confirmă cele scrise mai sus: ”Motivarea Înaltei Curţi spune clar că transferul de patrimoniu către FC Steaua nu s-a făcut, deci nici marca, ceea ce înseamnă automat că nici palmaresul. Pentru o confirmare 100%, cei de la CSA pot deschide un proces în civil în care să legitimeze faptul că au şi palmaresul. Dată fiind motivarea Înaltei Curţi, acest proces este doar o formalitate”.

18. #4678 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post

Daca 3 jucatori au refuzat prelungirea contractelor, nu e normal ca sa-i integrezi si sa-i omogenizezi in echipa cat mai bine pe cei care o sa-i inlocuiasca? Mie unul mi se pare normal.
    Nu, nu e deloc normal. Numai in Romania se intampla sa fii scos din lot pentru ca nu vrei prelungirea contractului(vezi Matel). Ce e mizeria asta? Foloseste jucatorul pana la finalul contractului si gata, la revedere, drum bun. Ce este santajul asta ordinar?

19. #4679 SP
    Ba este normal, vezi cazul Tatarusanu la Fiorentina, e titular ca Neto ......, trebuie omogenizata echipa. Si pe de alta parte, nimeni nu are contract de titular.

Arla a sta cativa ani la rusi ca rezerva (4 ani, 7 aparitii), vine la Steaua si se relanseaza si pleaca gratis dupa 1 an, Steaua o ia in mana, ti se pare normal? Arla in 4 ani la rusi si-a scos banu gros.

La toamna cu cine vrei sa joace Steaua in campionat/cupa/cupe europene? Cu jucatori neomogenizati?

20. #4680 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Am avut un impuls sa dau argumente, dar am uitat cu cine vorbeam, scuze...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.