si eu tin cu real madrid de prin anul 2000, dar nu poti sa exagerezi. da cr da multe goluri insa nu cred ca e cel mai bun, nici macar din istoria lui real madrid. ok are recorduri insa in prea multe meciuri si momente importante a dezamagit si in plus niciun jucator nu a crescut langa el. pai in echipa "galactica" aveau loc jucarori precum Zidane, Figo, Ronaldo, Roberto Carlos, Makelele si multi altii si jucau impreuna si era o placere sa-i vezi. aminteste-ti de dubla cu MU ce meciuri au facut Ronaldo si Zidane, sincer, sincer cr nu a facut niciun meci atat de memorabil. cel putin pt mine. fotbalul jucat de messi si cr e dus la extrem, din record in record, nu-mi mai face placere sa privesc scoruri de 6-7-8 la 0 pentru barca sau RM.
si btw lewa a declarat ca vine la madrid doar daca pleaca ronaldo ca sa-ti faci o idee. bale este un super super jucator si s-a vazut si astazi, pase de 40 m precise, fix pe picior, viteza, dribling, viziune, dar el va fi mereu in umbra lui ronaldo in loc sa joace cu el.

). La nationala sunt inca datori amandoi. La club, masinaria functioneaza pentru ei, in mare parte. Cand nu au acelasi mecanism in spate, nu mai dau randament.

Bookmarks