Mult mai mult cica:
via EurosportThe fee has been reported as €110m, plus another €10m in bonuses, but when a commission for agent Mino Raiola is added in, the cost could be around €140m
Mult mai mult cica:
via EurosportThe fee has been reported as €110m, plus another €10m in bonuses, but when a commission for agent Mino Raiola is added in, the cost could be around €140m
Oricum e cel mai overrated dintre toti fotbalistii transferati pe sume din astea stupide.
cel mai idiot transfer din istorie, suma imensa pentru un asemenea jucator (CM, care nu marcheaza o tona de goluri precum ronaldo, messi sau suarez), nu cred ca united avea nevoie de el și sa-l lasi sa mearga gratis ca dupa sa-l iei cu 105-110 milioane de dolari.. pai sa fim seriosi, bale a fost overrated, dar galezul in comparatie cu pogba este dumnezeu, atat la echipa de club cat si la nationala.
Zlatan in schimb e un transfer foarte bun, chit ca are varsta respectiva, s-a vazut si astazi cata calitate are
Mie nu mi se pare atat de idiot in comparatie cu altele. Daca ne raportam la transferul lui Sterling de anul trecut, un jucator absolut mediocru, pretul lui Pogba chiar e cinstit.
E oficial, in sfarsit. United sign Pogba - Official Manchester United Website
S-a modificat metoda de transmitere a meciurilor din Premier League in Romania - ULTIMA ORĂ Arsenal - Liverpool nu se vede la Eurosport! Un alt post TV va da meciurile de duminică din*Premier League*
Vai ce prima donna e si asta:
Messi returns to the Argentinian national team | MARCA English
Oare nu stiam cu totii asta?![]()
Astazi a inceput cel mai spectaculos campionat de fotbal din Europa - Premier League! O vedeti pe United capabila sa castige campionatul inca din sezonul acesta ? Eu pe Chelsea o vad favorita.
Eu sper sa castige Chelsea cu Conte Go BLUES, dar ar mai trebui totusi niste trasnferuri in defensiva, ca in rest stam bine. Anul acesta toate echipele arata destul de bine, pai putin Arsenal.
Eu sunt cu Liverpool all the way, dar nu-i vad capabili sa conteze cu adevarat in lupta pentru titlu, ar fi o performanta si top 4...
Guys, un link unde putem vedea si noi Arsenal - Liverpool ? Eventual la o calitate acceptabila ...
Descarca AceStream si foloseste linkurile de pe site-ul asta, calitatea e HD. Free Live Football Streaming and Highlights - Livefootballol
Merci mult @PoisonRemedy, calitatea e exceptionala, comentariul e al celor de la skysports, parca nici nu-ti mai vine sa te uiti la TV.
On-topic, ii omoara Liverpool!![]()
Bookmarks