Atunci nu sunt microbist, daca asta inseamna. Nu urmaresc PL, consider ca este o liga super umflata, si pe mine personal ma plictiseste. De altfel am o satisfactie aparte de fiecare data cand o echipa spaniola sterge pe jos cu echipele englezesti cand joaca direct( da, inclusiv Real-City din semifinala CL).
Multumesc colegilor care ma completeaza, ii simt aproape, stiu ce simt, cand sunt ironic, ce imi place, la ce ma uit, la ce trebuie sa ma uit etc
Ati vazut reclama aia penibila la UCL cu Mourinho, in care urla ca un descreierat? Oare de ce l-or fi ales pe el, nici macar nu antreneaza o echipa de CL![]()
Un site bun unde pot sa vad si eu înfrângerea Barcei? Dolce nu mai merge, cică nu sunt abonat, deși sunt.
Nu stiu cat de bun e, doar de cateva minute sunt pe el. Incearca Barcelona vs Manchester City Live Stream Free
Livefootballol aici mai urmaresc meciuri
Daca ai AceStream, asta e adresa acestream://056c15126b5df7794bceef68379f048eacc2e4f2 . Comentariu in engleza si HD.
Ce panarama de portar și-a luat City, de unde a venit oare? A mai făcut un meci praf si in PL. Pai Hart era cu 10 clase peste ăsta.
Pai nu a zis pep ca il aduce pe bravo si il da pe hart afara ca asta are un joc de picioare mai bun ahhahahaha
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
2-0 si e gata, inca o echipa din PL tavalita de una spaniola, an de an de an....
Cl Bravo a facut blat, ca si aritru in seara asta.
L.E.: 3-0 si e gata, inca o echipa din PL tavalita de una spaniola, an de an de an....
Bookmarks