Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 336 of 360 FirstFirst ... 236 286 326 334 335 336 337 338 346 ... LastLast
Results 6,701 to 6,720 of 7199

Thread: Fotbal

1. #6701 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai cand jucați în 12 mereu faceți tăvăleală

Catalonia nu e Spania

2. #6702 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Mai vedem mâine cum sta treaba
    Am vazut, Dante, cum sta treaba...

---------- Post added 19-10-2016 at 21:39 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Pai cand jucați în 12 mereu faceți tăvăleală

Catalonia nu e Spania
    12,11,9...uneori 7-0, alteori 4-0. Mereu fac echipele spaniole tavaleala cu cele mai bune echipe din cel mai bun campionat din lume.

3. #6703 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    In prima repriza unde a fost Barca? E usor sa joci la nivelu asta 11 vs 10. Meciul s-a rupt dupa eliminarea desteptului de Bravo, veci nu s-ar fi terminat asa.

4. #6704 SP
    A fost in avantaj cu un gol. Nu stiu cum s-ar fi terminat, stiu cum s-a terminat. Adica cu o echipa din PL tavalita pentru a cata oara in ultimii 4 ani de catre aceeasi echipa catalana. Avea un personaj negativ din FarCry 3 o vorba celebra care se potriveste perfect aici.

5. #6705 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Era de asteptat, City e o echipa mediocra la nivel european. Nici macar in Anglia nu e cea mai buna echipa, in ciuda clasamentului actual. Dar probabil vor mai cheltui un sfert de miliard de euro si in iarna ca sa manance iar bataie cand ies din grupa. E la nivelul lui Benfica, PSV, FC Porto.

6. #6706 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai trece încă un sezon care ne confirmă pentru a nu stiu câta oară că Pep e un mare antrenor, de popice.

7. #6707 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si gândește-te ca desi nu a mai primit o echipa gata facuta ca la Barcelona sau Bayern, a adus foarte multi jucatori si si-a facut echipa exact cum a vrut el. Si tot degeaba.

8. #6708 SP
    Probabil, Dante, dar destul de mare cat sa il bata pe Mourinho pe unde il prinde, si poate destul de mic cat sa castige cel mai puternic campionat din lume. Si poate sa bata si pe Klopp intre timp.

9. #6709 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sula si prefectura, nb master troll, tot nu e antrenor Pep.

10. #6710 SP
    Ce sula si prefectura? Nu vezi legatura? Eu zic ca e destul de clar.

Si pe cine faci tu troll, probabil ca pe tine in cazul asta, daca ne uitam pe ultimele posturi ale tale aici.

11. #6711 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Frumos meciul de la Valencia, un arbitraj 100% corect, ba chiar impotriva marei echipe din catalunia. Imi pare rau de valencia merita victoria sau macar un egal, dar csf, ncsf. Si la sfarsit zici ca au aruncat o grenada asa reactie au avut neymar si suarez bineinteles ca o intarziere de cateva secunde . Mereu aceiasi actori nevinovati. Kragod poti sa scrii cat vrei, banuiesc ca stii deja ca scrii degeaba.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

12. #6712 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Frumos meciul de la Valencia, un arbitraj 100% corect, ba chiar impotriva marei echipe din catalunia. Imi pare rau de valencia merita victoria sau macar un egal, dar csf, ncsf. Si la sfarsit zici ca au aruncat o grenada asa reactie au avut neymar si suarez bineinteles ca o intarziere de cateva secunde . Mereu aceiasi actori nevinovati. Kragod poti sa scrii cat vrei, banuiesc ca stii deja ca scrii degeaba.

Suarez a influențat primul gol. A fost offside. Nu înțeleg de ce arbitrii nu se îmbracă la vestiare cu tricourile Barcelonei și să iasă așa pe teren.

13. #6713 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Santi Mina probabil isi doreste un transfer la Barca...a fost penibil sincer ! De cand a intrat si.a batut joc de absolut fiecare minge !

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

14. #6714 SP
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Santi Mina probabil isi doreste un transfer la Barca...a fost penibil sincer ! De cand a intrat si.a batut joc de absolut fiecare minge !

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
    Mai mult a fost Tanti Nina...

15. #6715 SP
    Despre faza de care vorbeam incredibil asa ceva. https://media.giphy.com/media/5po7n5wU86Kek/giphy.gif

16. #6716 SP
    Milanul renaște! Locatelli și Donnarumma... 😱😎

17. #6717 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A castigat multe meciuri si apoi campionate in felul asta Barcelona. Mereu nu primesc ei rosu (busquets astazi), mereu dau goluri din offside si mereu primesc penalty-uri aiurea. Si sunt avantajati in momentele in care se chinuie si cand sunt mai slabi decat adversarul. Se intampla an de an in campionat.

18. #6718 SP
    Deci, nu sunt tampit sa nu recunosc si realul este o echipa extrem de avantajata, este a doua in preferintele arbitrilor dupa barca, dar parca mereu am senzatia si nu sunt singurul, ca barca este cea mai avatanajata din lume in momentele cele mai importante sau cruciale, cum a fost astazi. Realul este extrem de avantajata cu echipele mici mai ales. Dar cand joaca cu barca de exemplu, este furata ca in codru...

19. #6719 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Despre faza de care vorbeam incredibil asa ceva. https://media.giphy.com/media/5po7n5wU86Kek/giphy.gif

Absolut superb.

20. #6720 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Cand il vad pe Blind imi aduc aminte de liga 1...

Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 336 of 360 FirstFirst ... 236 286 326 334 335 336 337 338 346 ... LastLast