Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 360 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 7199

Thread: Fotbal

1. #1581 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    siiiigurrrr ca da, cand ii vad pe astia cu tanase mai tehnic decat lampard, tanase mai... un jucator care a costat o gramada de bani, un mediocru

2. #1582 SP
    Senior Member tray's Avatar

3. #1583 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    3-0 chiar daca era 8-0

4. #1584 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Sa zic ca e ultima etapa, echipa x trebuie sa bata la 4 goluri sa iasa campioana in detrimentul echipei y. Regula asta parca incurajeaza adversara lui x sa piarda meciul din start la masa verde.

5. #1585 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu asa ştiu, o sa întreb un amic care are un prieten arbitru si revin

6. #1586 SP
    Member TheSpider's Avatar
    ar fi fost tare daca avea echipa care a pierdut la masa verde cu 3-0, 4-0 in tur si sa se califice

7. #1587 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Semi UEL:

Basel-Chelsea
    Fenerbahce-Benfica

8. #1588 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Hai Basel

"Cîştigătoarea duelului dintre Chelsea şi Basel este considerată gazdă în finala Europa League de la Amsterdam."

9. #1589 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    ar fi fost tare daca avea echipa care a pierdut la masa verde cu 3-0, 4-0 in tur si sa se califice
    Daca doua echipe se întâlnesc in două partide, tur-retur, una are 4,5,6...-0 iar apoi echipa care a câştigat turul, indiferent de scor pierde la masa verde returul, nu se califica.

---------- Post added 12-04-2013 at 01:30 PM ----------

Semi UCL:

Bayern-Barcelona
    Dortmund-Real

10. #1590 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Daca doua echipe se întâlnesc in două partide, tur-retur, una are 4,5,6...-0 iar apoi echipa care a câştigat turul, indiferent de scor pierde la masa verde returul, nu se califica.

---------- Post added 12-04-2013 at 01:30 PM ----------

Semi UCL:

Bayern-Barcelona
    Dortmund-Real
    Au vibrat bilele?

11. #1591 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Barcelona nu va trece de Bayern. Nicio sansa nu au. Iar dincolo, tin cu Real, si cred ca au mai multe sanse. Ronaldo si Mou vor anul asta mai mult ca niciodata sa puna mana pe La Decima.

Bayern - Real in finala.

12. #1592 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Nu stiu de Bayern, dar sunt aproape convins ca Dortmund trece de Real.

13. #1593 SP
    Member adio's Avatar
    Zi si scorul daca esti asa sigur ca nu trece barca. De preferat la ambele partide, ca esti cam sigur. In momentul de fata toate au sanse egale imo.
    Barca - BVB finala.

14. #1594 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca vom avea o finala nemţească

15. #1595 SP
    Member Mariush's Avatar

16. #1596 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Oaau. Recordul de spectatori ta fost stabilit in 1960, cu slabe sanase sa fie depasit prea curand. (ca si recordul de goluri marcate in finala...)

17. #1597 SP
    Member Mariush's Avatar
    Fotbal spectacol, nu supra tacticizat ca in ziua de astazi.
    Imagineaza-ti o echipa antrenata de Mourinho care sa dea 7 goluri in finala UCL

18. #1598 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Mie imi placea cum jucau echipele germane, pana acum vreo 10 ani, cu suturi de la distanta si direct la tinta.

19. #1599 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din contra echipele nemţeşti practica in prezent un fotbal mai placut ochiului. Bayern nu cred ca a fost asa de puternica in ultimii 20 de ani iar Borussia e un fel de "Gaşca Nebună", joaca fotbal din plăcere.

20. #1600 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Eu sunt fan Ronald Koeman, privind sutul de la distanta. Mie imi place fotbalul cu multe suturi la poarta. Ma refer la suturi de la distanta pe cadrul portii, nu in plopi. Echipele din Bundesliga asa au jucat pana acum in jur de 10-15 ani. Dadeau suturi de la 30-40 m pe spatiul portii in peste 80% din cazuri. In ziua de azi e invers procentul (80% in plopi).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 360 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast