Pt mine un campionat in care contează doar 2 echipe e plictisitor, in Spania nu urmăresc decât Real-Barca, in Anglia vad meciurile dintre Liverpool, Man Utd., Chelsea, Arsenal, Tottenham, Man City.
PS mai plictisitor mi se pare Serie A, nu mi-a placut niciodată Italia.
To each his own, tocmai de aia e un forum. Daca am avea aceeasi parere toti, am manca in cantine si ne-am inchina la D-zeul nostru, Kim Jong Un.
sa faca ce? fara suparare, sunt Pitestean de fel, dar ce crezi tu ca mai poate face acest jucator?
Go figure
PFA Awards: Reginald D. Hunter jokes about Luis Suarez and uses n-word | Mail Online
. FA chairman David Bernstein was one of the dignitaries who squirmed his way through Hunter’s extraordinary act.
. Amazingly, the comedian opened his act with a joke about Suarez, one of six players named on the official PFA shortlist. The Liverpool striker was banned for eight games after he racially abused Patrice Evra and was an invited guest at the annual dinner at the Grosvenor House Hotel in London
exact ca hamilton
siGareth Bale, de 2 ori ”Jucătorul Sezonului” în Premier League - Tikitaka | Tikitaka
Bulanul fraierului: Yahoo! News:
Bookmarks