Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 282

Thread: MTB - Ram Bikes - Street/Dirt

1. #221 SP
    Member verde's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Eu le stiu ca pinion. Cunosc vreo 4 care au BMX si toti au foaia mare (poza 1), am sarit si eu odata de pe o bordura si am instrambat cercu.....
    Am mai vazut o gasca cu bike-uri si unul avea foaia foarte mica pe fata (poza 2).
    Vreau sa imi cumpar si eu un BMX, si nu prea mai pricep.
    Asa ,iti explic eu pentru ca vad ca nimeni nu se deranjeaza
    in primul rand e vorba de raport ,e cam acelasi si la foaia mare si la foaia mica DACA ai si pe spate pinion mare si respectiv pinion mic ,nustiu daca e corect dar un raport 16-40 e cam acelasi ca si 9-25
    aici 19 si 9 este numarul pinionului de la butuc ,40 si 25 este marimea foii de la pedalier
    in al doilea rad e vorba de greutate ,in general foile mari sunt din otel si sunt grele ,iar cele mici din aluminiu (de cele mai multe ori CNC) si sunt mai usoare
    in al treilea rand fiabilitatea ,cele mici sunt mult mai rezistente decat cele mari ,cu cele mari nu te poti da pe cante/in skatepark pentru ca ating canta si bineinteles se indoaie ,iar la trickuri precum sprocket grind (aluneci cu foaia pe o teava) s-ar indoii imediat

in plus asta e un criteriu dupa care poti clasifica bmx-urile ,in general cele cu foaie si pinion mic sunt mai scumpe si mai bune

2. #222 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...am făcut pană dintr-un spin de trandafir. Deci cum așa ceva

3. #223 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cunoaste cineva ce model de bicicleta e acesta din poza? Pe cadru, jos, scrie Ben Tucker MTB in rest nu prea vad ca e tot zgariat.
    Attached Images Attached Images 140520111543.jpg

4. #224 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

5. #225 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Salut!
    As dori sa ma ajutati pt ca nu ma prea pricep. As dori un MTB de plimbare dar cu care sa ma pot da si pe rampe. In principal as vrea sa fie comod iar saua sa nu fie prea aproape de roata(gen bmx). As dori sa-mi recomandati o marca, un model. Eu as merge pe Neuzer pt ca de la ei am avut cateva bicle si am fost foarte multumit de ele. Am un buget de aprox 1000 lei.
    Va multumesc.

6. #226 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Mie tocmai mi-au fost furate 2 biciclete din curte Un Altrix mai vechi si un Trek 3700. Aveti grija pe unde le tineti...

7. #227 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Mie tocmai mi-au fost furate 2 biciclete din curte Un Altrix mai vechi si un Trek 3700. Aveti grija pe unde le tineti...

ioi! Cum ? Aveai ceva semne dinstinctive pe ea? Incearca sa vezi pe siteurile de biciclete/sport/anunturi daca nu au fost scoase la vanzare. Eu ma uit si verific pe unele forumuri/siteuri.

8. #228 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Ma ajuta cineva si pe mine?

9. #229 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Ma ajuta cineva si pe mine?
    Salut
    Ai un PM de la mine.
    Spune-mi mai exact, la ce doresti sa o folosesti . Mai exact referindu-ma la tipurile de plimbari care vrei sa le faci, sarituri etc.

LE: Am adaugat cateva modele peste care poti arunca o privire:
    http://www.marosbike.ro/preturi_BICI...2010-2285.html
    http://www.marosbike.ro/preturi_BICI...2010-2265.html
    http://www.veloteca.ro/biciclete/bic...lan-draco.html
    http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=5469

10. #230 SP
    Quote Originally Posted by iradum View Post
    ioi! Cum ? Aveai ceva semne dinstinctive pe ea? Incearca sa vezi pe siteurile de biciclete/sport/anunturi daca nu au fost scoase la vanzare. Eu ma uit si verific pe unele forumuri/siteuri.
    Din pacate nu, si nici nu cred ca mai sunt sanse sa le gasesc... Trek-ul era gri, echipare standard, si avea saua rupta de la o cazatura mai veche. In rest niste zgarieturi pe schimbatorul din spate, de cand s-a ciocnit un coleg cu frana pe disc de el, lipsea farul din fata ca l-am pierdut, si cam atat. Am seria de la cadru si toate actele, am depus plangere la politie, dar slabe sanse Acum ma uit sa vad cu ce o inlocuiesc, ca prea e frumos afara. Univega HT 300 de mai jos pare ok, dar mai caut.

11. #231 SP
    Member iradum's Avatar
    Din pacate nu, si nici nu cred ca mai sunt sanse sa le gasesc... Trek-ul era gri, echipare standard, si avea saua rupta de la o cazatura mai veche. In rest niste zgarieturi pe schimbatorul din spate, de cand s-a ciocnit un coleg cu frana pe disc de el, lipsea farul din fata ca l-am pierdut, si cam atat. Am seria de la cadru si toate actele, am depus plangere la politie, dar slabe sanse Acum ma uit sa vad cu ce o inlocuiesc, ca prea e frumos afara. Univega HT 300 de mai jos pare ok, dar mai caut.
    Nu se stie niciodata, poate vei avea noroc si o va gasi.
    Este si modelul de 2011, dar mai scump cu ceva Bicicleta Univega Alpina HT-300 2011-MTB Hardtail , Preturi Bicicleta Univega Alpina HT-300 2011 , Magazin online MTB Hardtail

12. #232 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Zilele astea am avut si eu timp sa imi fac poza la BMX.

Cam ce ar trebui sa modific la ea?Si inca cv,ce ar trebui sa schimb la ea ca sa imi pun pinion de 9 si foaie de 25?
    Attached Images Attached Images dsc_0013.jpg

13. #233 SP
    Ce parere aveti de KHE Barbados AM ? Am gasit pe la 700 Ron, sunt incepator si nu prea ma pricep.
    Attached Images Attached Images khe-barbados-am-bike-2.jpg

14. #234 SP
    Dupa parerea mea e foarte ok.Dar daca il iei la mana a 2 a ai grija sa nu aiba cv fisurat...

15. #235 SP
    Asa usor se fisureaza? Nu cred ca e chiar asa uzat, omul respectiv doar se plimba cu el, nu a facut nimic special...

16. #236 SP
    Pai daca doar se plimba negociaza cu el putin si gata

17. #237 SP
    Member verde's Avatar
    asa zic toti "smecherasii" astia de cartier ,daca chiar il vrei dute prima oara la un bikeshop si ti-l verifica oamenii aia

18. #238 SP
    Eu n-am avut decat v-brakeuri pana acum, si eram si eu curios cum e cu franele hidraulice pe disc. Trebuie sa aiba cadrul niste "gauri" pt. asa ceva? Furca pentru frana pe fata, si cadrul pentru frana pe spate? Cum stiu daca pe o bicicleta care vine cu v-brakeuri pot pune si frane hidraulice?
    Are rost sa ma gandesc la asa ceva, in primul rand? Nu ma duc pe munte in jos, si nici la viteze fenomenale sa nu se descurce franele, dar asa de curiozitate, ca tot am mania upgradeurilor.
    Am fost prin Sibiu sa ma uit de biciclete si mi-au ramas ochii pe asa ceva... Cadrul ma intereseaza sa fie bun in primul rand, ca piesele le schimb pe viitor.
    M-am urcat pe una in magazin, si imi place totul la ea, mai putin faptul ca are schimbatoare destul de slabe, din fabrica. Dar in 2 luni, si cu vreo 2-300 de lei o rezolv.E si usurica, avand doar 12.6Kg, fata de Trekul meu care cred ca avea vreo 14-15.
    Attached Images Attached Images ghost-se_1200_black.jpg

19. #239 SP
    Pana la urma cred ca raman pe asa ceva. E mai grea un pic, dar este cu 350 de lei mai ieftina si vine cu schimbatoare Deore si manete Alivio. Ce parere aveti?

20. #240 SP
    Member iradum's Avatar
    Pana la urma cred ca raman pe asa ceva. E mai grea un pic, dar este cu 350 de lei mai ieftina si vine cu schimbatoare Deore si manete Alivio. Ce parere aveti?
    Focus Highland Peak 2010 am eu, si se comporta foarte bine. Ai un mic review pe pagina 11 la ce e bun si ce nu la ea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast