Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 40 of 40

Thread: Baschet

  1. #21 SP
    Member Wagram's Avatar
    Collision course, set. Impact, imminent. Enjoy !

  2. #22 SP
    495
    Member 495's Avatar
    http://eplstreams.club/na2.php?id=00...1&feed=1&cam=0

    ---------- Post added 02-06-2017 at 04:40 ----------

    aaaah, im gonna sleep like a baby tonight!

  3. #23 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Ce an a fost! Se anunta un playoff mult mai competitiv ca in anii trecuti cu multe echipe in forma.

    Astazi incep playoffs, go warriors, go 76ers and go lakers la anu'...

  4. #24 SP
    Member Wagram's Avatar
    Mitchell merita din plin RoY. A surclasat OKC de unul singur.

    LE: Jazz vs Rockets, yum yum. Abia astept sa vad ce se intampla maine-dimineata. Celtics vs Bucks Game 7 si Pelicans vs GSW Game 1. Hype !

  5. #25 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Cant argue with that!

    Mai ales ca e true rookie nu ca simmons...

    Pacat de westbrook, baiatu’ asta trebuia sa aibe vreo 3 inele deja, la alta echipa cu oameni capabili. E un monstru in era noastra, peste “big O” imho.

    Cavs trebuiau eliminati aseara daca aveau atbitrii ochelari la goaltendingul ala obvious.

    Pelicans imi plac mult dar nu au sanse cu wariors.

  6. #26 SP
    Member Wagram's Avatar
    Doua minute ramase, 111-102 pentru Jazz, acasa la Rockets, fara Rubio ! Hai, baieti, ca se poate !

    Am trezit tot blocul la recuperarea/slamul lui Mitchell.

    LE: 116-108, GG. Jos palaria, Snyder.

  7. #27 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Poate a invatat ceva din "detail"-ul lui kobe, tot a avut rabdare sa fac un episod intreg despre primul meci.

    Go Jazz!

  8. #28 SP
    Member Wagram's Avatar
    Warriors sunt la furat, au jucat execrabil in ultimele doua meciuri. La pescuit, baieti, in finala n-aveti ce cauta jucand asa.

  9. #29 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Eu cred ca am vazut alt meci. Doar green a jucat prost cu turnover peste turnover. Cand il ai pe cp3 care arunca hail marys buzzer beater 3s si intra, iar gsw are 20 turnovers si castiga doar la 4 puncte acasa eu zic ca meciul a fost strans si putea fi castigat super usor de gsw, fara ca cook sa arunce de la 3 in ultimul minut si fara retarted turnovers de la green.

    Daca cp3 e accidentat si nu joaca rockets are bye bye, harden nu are ce cauta in playoffs, el e jucator bun doar in regular season.

    3-3 sambata seara si fara paul, 4-3 warriors luni seara.

    **** im salty!

  10. #30 SP
    Member Wagram's Avatar
    Doar Green ? În meciul V, Curry a avut 25% de la 3 (2/8) şi +/- -9. Destul de rar îl vezi pe minus, mai ales că echipa urcă mult la categoria asta când e el pe teren. Iar 22 de puncte pentru un meci aşa de important mi se pare puţin. Ca să nu mai spun că au fost vreo două faze în care mingea era la 2 m de el, dar nici măcar n-a întins mâna după ea. A venit Tucker din spatele lui şi a luat-o.

    Durant persistă cu iso, în pofida indicaţiilor lui Kerr. În sfertul IV din ultimele două meciuri, într-adevăr, strânse, Durant are 1/9. Fuge de mige ca dracul de tămâie în ultimul sfert. De-asta a şi fost bulibăşeala cu Klay de la sfârşitul meciului IV. Iar per total, în astea două meciuri, are 9/24 şi 8/22, undeva la 37%. Şi... 3 pase decisive, în ambele meciuri. Da, nu e coordonator de joc, dar în blowoutul de pe 20 a avut 6 pase decisive.

    Şi apropo de pase, Kerr vrea 300+ pe meci. Nu pase decisive, ci "touches", team play. Cu Pelicans au avut în medie 340. Cu Rockets, ~270.

    Green munceşte. Şi numai cine nu munceşte nu greşeşte. Da, a rasolit-o în ultima clipă, dar nu e numai vina lui că se ajunsese în situaţia aia.

    Cât despre treiul lui Cook, n-are nicio vină. Cum Steph avea 25% de la 3(şi s-a demarcat târziu), Durant era MIA, iar Klay era călărit de Gordon în colţ, era normal să arunce el. Asta e filosofia echipei, ca şi la Bulls în anii '90. "Trust the open man." Nu degeaba i-a zis Kerr lui Durant despre discuţia dintre Jackson şi Jordan cu privire la Pax. (Apropo, faza e povestită chiar de Jackson în cartea Eleven Rings, o recomand.)


    Per ansamblu, Rockets au fost mai buni, mai ales în defensivă, iar accidentarea lui Paul, deşi pare mana cerească acum, îi va bântui pe GSW dacă trec de Rockets şi reuşesc să ia titlul. Cam cum s-a întâmplat cu primul lor campionat, când GSW a jucat practic contra lui LeBron, fiindcă Love şi Irving erau accidentaţi.

    PS: GG, Cavs.

  11. #31 SP
    495
    Member 495's Avatar
    You and your good and perfectly reasonable arguments...

    De data asta te-a multumit jocul celor de la hamptons five? Au aruncat rockets de la 3 de era sa ia foc inelul dar nu te poti bate cu splash brothers in 3-uri!

    Effing game 7's in ambele conference finals, ce vis pt fani!

  12. #32 SP
    Member Wagram's Avatar
    A doua jumătate ne-a mers la inimă (mie şi soţiei, care e mai fan(atică) GSW decât mine). Ăsta e jocul lor, defensivă şi ofensivă ca la carte. Pe cât de problematică a fost prima jumătate, pe atât de spectaculoasă a fost a doua. Dar ăsta e NBA-ul, agonie şi extaz.

    Două finale de conferinţă ajunse în meciul 7 ! Presimt că nici la noapte n-o să prea dorm de nerăbdare.

    Hey, Google, set an alarm for 3 AM tonight.

  13. #33 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Si a mea e nebuna dupa gsw, dar doar datorita lui Curry, crede ea ca he is so dreamy! Are si doua tricouri originale cu numele lui, home si away kit, ii ajung pana la genunchi...

    Am dormit asa putin zilele astea cu orele la care incep meciurile dar tot stau treaza si pt est si pt vest. Dorm la munca!

  14. #34 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by 495 View Post
    Si a mea e nebuna dupa gsw, dar doar datorita lui Curry, crede ea ca he is so dreamy! Are si doua tricouri originale cu numele lui, home si away kit, ii ajung pana la genunchi...
    Ştim, cunoaştem. Eu i-am luat totuşi pe mărimea ei, să le poată purta. NBA Store să trăiască.

    A mea e pasionată de tot ce ţine de GSW, stă cu sufletul la gură la drafturi şi transferuri, citeşte statistici, are tabele şi e şi mai critică decât mine când joacă ăştia prost. Nu mai zic că nu ratează nimic de la Bball Breakdown, Athletic Alchemy, First Take, Undisputed, First Things First etc.


    Frumos meciul de azi. Oricât de mare fan MJ aş fi, nu ştiu dacă ar fi reuşit performanţele lui LeBron. 15 ani la rând deasupra tuturor şi 8 finale consecutive. Anul ăsta e cu atât mai impresionant cu cât a pus în cârcă o echipă de neica nimeni (comparativ cu Pippen, Rodman şi Jackson, Hall of Famers) şi i-a dus în finală. Cleveland ar trebui să scoată preşuleţul şi să-i facă temenele de cinci ori pe zi, la câte a făcut pentru oraşul ăla. Deşi, dacă pleacă, parcă văd iar tricouri arse şi venin la adresa lui. Mira-m-aş să-şi ia adio cu respectul cuvenit.


    Vedem la noapte ce-o fi, dar nu exclud nimic. Curry ar face bine să stea în isolation tank până la meci, să se pună niţel în ordine. Sincopele astea ale lui nu cred că sunt de ordin fizic, ci mai degrabă psihic.

  15. #35 SP
    495
    Member 495's Avatar
    rockets...

    fcuking GO warriors! inel sigur pt curry and co.

  16. #36 SP
    Member Wagram's Avatar
    Warriors au avut noroc cu carul. Ariza e singurul titular care nu numai ca n-a inscris peste 10 puncte, n-a inscris nici peste 0 puncte. Nu cred ca s-a intamplat de prea multe ori pana acum.

    Respect pentru GSW, au stiut sa se mobilizeze si sa speculeze greselile Rachetilor.

  17. #37 SP
    Member Wagram's Avatar
    "What ? I thought we were ahead." 13 milioane de dolari pe an, 14 sezoane in NBA. Cum dracu' sa te astepti sa faca ceva pe teren, cand el habar nu are cat e scorul ?

    LeBron nu merita sa piarda asa meciul asta. De fapt, mi-ar fi placut sa-l castige. Warriors n-au aratat ca marea favorita, cu 80%, 98%, 250% sanse de victorie. Erau cat pe ce sa smulga infrangerea din ghearele victoriei. Noroc c-au avut iar noroc. Si, din nou, Durant & iso.

  18. #38 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Asta a fost their best punch. Au ratat victoria si vine matura sa sweeeeeep!

  19. #39 SP
    Member Wagram's Avatar
    Eu nu vreau sa vad sweep. Vreau 7 meciuri.

    ---------- Post added 02-06-2018 at 05:58 ----------



    Interesantă discuţia cu Nunn, ca întotdeauna, de altfel.

  20. #40 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Lebron

    La

    Lakers

    .


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts