trebuie sa prind viteza mare ca sa iau un viraj? eu dau de 2-3 din picior si cand ma las pe o parte nu se misca deloc
trebuie sa prind viteza mare ca sa iau un viraj? eu dau de 2-3 din picior si cand ma las pe o parte nu se misca deloc
Nu iti sunt axele prea stranse? Vezi ca au un surub care se poate strange si desface, si din el iti reglezi cat de mult sa se lase placa pe stanga si pe dreapta...
Nu vreau sa zic vreo prostie, dar mie imi face impresie ca la primele doua placi, difera doar desenul. Si a-3-a...., habar nam ce sa zic de ea...Daca nu ma insala memoria, firma ROCES se ocupa de role, si din cate stiu, se ocupa bine. Acuma nu pot zice ca e aceeasi firma.
Si sa iti raspund la intrebare, dupa placile care le-ai pus, inteleg ca vrei sa te apuci de skate? Daca esti la inceput, cumparo aia care iti place mai mult lol. Daca e vreo diferenta intre ele, nu cred ca o vei simti la inceput. Bafta!![]()
Am mai avut o placa Crazy Creek,foarte buna,dar mi-au furat-o rromi si pana sa iau la toamna alta din Gemania vroiam ceva destul de rezistent pentru ollie-uri si trick-urile de baza.Si nu prea stiu ce sa aleg.
Am mai gasit-o pe asta dar e folosita si nu prea cred ca ar fi o alegere buna
VAND SKATEBOARD CRAZY CREEK - Okazii (40002382)
Bookmarks