PizzaHut este si in Romania asta mare?Reclamele lor ma fac sa tanjesc dupa pizza..
![]()
In Arad este Crispy house, Mcdonalds, KFC, Big Belly si destul de multe restaurante chinezesti.
Ce n-as da pentru un PizzaHut sau Burger King, asa de curiozitate![]()
Am descoperit de curand Chicken Grill. Au mancare destul de buna si as zice chiar ieftina in comparatie cu altele.
Chicken Grill de l�ngă Prosper (Mihai Bravu/Miraj) fac cea mai bună shaorma din sectorul 3, ăia de la Dristor sunt mici copii. 16 ron lipie pui / 18 ron lipie vită, Coca Cola 330ml sau ayran (la alegere) incluse �n preț.
Meniul este bazat �n special pe produse din pui (rotisor, ciocănele, piept, etc), dar au și hamburgers și sandwich + salate de tot felul.
In ultima saptamana am fost de cel putin 3 ori dupa ora 2 noaptea la acel Chicken Grill si de fiecare data am stat la coada, nu stiu cum e in timpul zilei, dar noaptea mereu a fost lume.
Stiti mancare buna cu livrare la domiciuliu unde poti plati cu cardul? Pizza Palarie, Presto sau Dominium sunt slabute.
Ziua este aglomerat doar la orele de v�rf, noaptea de obicei se �nghesuie mulți taximetriști pentru că au oferte de meniu create special pentru persoanele care circulă la orele t�rzii �n zonă ..
Aveti cumva idee cei din Brasov unde pot gasi Nachos la magazine? Dar sa fie bune, eventual si cu sos salsa. Am incercat cele de la CityPlex si sunt geniale. Aveti deci idee de ceva asemanator in minunatul nostru oras?Thanks
Bookmarks