Nu sunt ok, fiindca sunt total dezamagit de rezultat.
Inca de la inceput, totul a fost execrabil. M-a tinut aiurea nu stiu cate zile in spital, uitau sa ma trimita la analize, tot felu' de prostii d-astea. Apoi, am ajuns pe masa de operatie, etc. etc. nici bine nu se terminase operatia, ca m-au ARUNCAT efectiv pe targa. Deci asta e singurul lucru care mi-l amintesc imediat dupa operatie: ca m-a aruncat asa de stupid pe targa ( si ganditi-va ca doar ce imi bagasera o bara de metal in piept ) ca am urlat de durere.
Mai in toate cazurile, imediat dupe operatie, ~80% din gaura este deja acoperita, si restul se reface in timp. La mine ? Nici 20%. Dar bineinteles, doctorii si asistentele "aaa ca trebuie sa pui muschi ; aaa ca asa sunt toate cazurile". Bullsh*t. De ce ar recunoaste ca au facut o treaba de mantuiala, ca nu le-am bagat destui banuti in buzunar.
In primele zile am avut cele mai mari dureri din viata mea, no joke. Pe langa asta, o asistenta idioata, DIN PRIMA ZI, m-a pus sa ma ridic ( cand eu nu-mi puteam misca nici macar gatul ) si a inceput sa ma loveasca pe spate cu palmele. Am inceput sa plang. Apoi, pana mea, venea tata in fiecare zi si le dadea la asistente, ca altfel nu se uita nici curu' la tine, o data mi-a fost facut un calmant in fund asa de prost ca mi-a lasat semn o saptamana jumate, ce sa mai zic. Ceea ce te-ai astepta sa se intample in romania.
Azi m-am dus la control, ca asa mi-a zis medicu'. Am dat 1 milion pe drum ca sa aflu ca e in concediu.
Peste 2-3 ani o fac din nou operatia ( cand scot bara adica ). Acum stiu la ce sa ma astept si CLAR nu mai fac in .ro. Amin.
Bookmarks