va fac o propunere. daca vreti putem unifica intalnirile fotbalistice cu cei de pe computergames. eu am jucat acolo aproape 3 ani duminica de duminica dar nici acolo nu se mai strang mai mult de 7-8 doritori. terenul intalnirilor de acolo este in zona lujerului(militari), terenurile de la daimon club nu-si merita pretul, in afara de terenul nr 2 restul sunt execrabile. cel de la lujerului este mai ieftin, gen 80-90 ron fata de 120 daimon. imi spuneti si incerc sa fac ceva dar undeva duminica pana in 12 pentru ca altfel nu vor fi doritori
Show must go on ! Cum sa renuntam ?
Gata,a venit toamna....va fi timp
O coacem pentru urm.sapt !![]()
eu am incercat sa fac ceva dar n-am primit feedback decat de la Pizzi sub forma de thanks intelegand astfel ca e de acord. Eram multumit chiar si cu raspunsuri negative insa tacerea m-a lasat in ceata.
Normal ca sunt de acord si sper sa ne strangem pana la urma si sa iesim la fotbal. De fiecare data ne-am distrat de minune chiar daca nu suntem foarte buni. Probabil multi vor sa ne strangem numai de aici dar e cam greu pentru ca nu sunt multi care doresc sa iasa la fotbal si de fiecare data trebuie sa mai apelam la un prieten, doi, trei. Asa ca orice solutie e buna. Cu cat ne strangem mai repede si mai multi, cu atat e mai bine.
Leave Britney aloooone
Of cors ca ne vom strange , mai greu , ca deh ... Dar un pic de miscare si multa caterinca n-a stricat nimanui , yet![]()
mergand pe ideea ca niciodata nu e prea tarziu, initiativa lui @dante este de laudat.. nu inteleg totusi de ce nu a primit mai multe raspunsuri pozitive..
daca tot suntem in perioada cu FIFA, hai sa ne strangem in acest weekend si sa facem si noi putina miscare.
1. AndRewqp
Cand mai exact in weekend ? si unde aveti de gand sa jucati ? eu sunt plecat din Bucuresti pana sambata seara.
Pai daca ne strangem suficienti mergem ori sambata seara ori duminica seara, cum vor si altii.
eu sincer ma gandeam duminica, dar nu chiar seara, asa pe la 4-5. acum depinde si ce vor si ce program au si ceilalti, dar daca nimeni nu se inscrie pe lista e mai greu sa stabilesti locatia si data
.
unde va strangeti si e acoperit sau nu?
eu m-as baga sambata sau duminica dimineata sau seara in timpul saptamanii.
Pai problema e ca nu ne stragem suficienti. Nu prea exista adepti ai acestui sport pe forumul asta...
Bookmarks