Am inteles, stai linistit, ti se pare atragatoare pitica noastra, destul cat sa ii arati "bakchand-ul" de vreo doua ori.
Nu trollez, ci ma bat cu trolli biased, pe ambele threaduri.
Am inteles, stai linistit, ti se pare atragatoare pitica noastra, destul cat sa ii arati "bakchand-ul" de vreo doua ori.
Nu trollez, ci ma bat cu trolli biased, pe ambele threaduri.
Neah, ești troll, m-am convins. Când joacă Halep cred ca stai în fața televizorului și te rogi la Ares să piardă. Apoi vii pe aici să arunci cu pietre, să te bați cu pumnii în piept. Vezi ca îți faci găuri, las-o pe asta în pace, așa slabă cum e și vorbește despre Barcelona, un campion ar trebui să vorbească numai despre campioni. Ți-am explicat de n ori ca nu o compară nimeni cu Serena, Sharapova sau alte femei care au câștigat zeci de GS-uri. Nu ma mai obosesc, vb cu pereții.
PS Te-ai înțelege bine cu ăia de comentează pe ProstPort și WCSP.
Nu, colegule forumist. Nu o compara. Dar de aruncat cu noroi in adversarii ei, clar mai buni decat ea, asta o fac toti. Cat de onorant este sa diminuezi, tu si alti colegi de pe aici, meritele adversarelor CAMPIOANE, care se intampla sa ii fie adversare, facandu-le in toate felurile, doar pentru ca este "Simona noastra"? Asta cum o numesti, nationalism? Sau si eu trebuie sa iti explic de n ori ca asta nu inseamna decat comportament ce nu ii face nimanui cinste??
O analiza la rece se poate?? Da, se poate, dar foarte rar, presarata printre apelative ca "gorila", "ala", "urlatoare" etc. Cer atat de mult, si pe aici, si pe thread-ul celalalt, obiectivitate?? Da, se pare ca da, pentru ca lumea ma ia ca troll, fara sa se uita in oglinda. Si cand le fac jocul, mi se compara posturile cu a "descultilor" de la Prosport. Frumos.
PS: Ce treaba are Barcelona aici? M-ai vazut pe mine injurand adversarii pe anul trecut ai catalanilor, laudandu-ma cu tripla istorica a jucatorilor, cu declaratii de dragoste pentru Messi? Nu, incerc sa aduc stiri si pareri cat mai obiective, bazate pe argumente. Nu "Cristina", nu "piticul", nu "bucatarul" etc... Dar, se pare, nu esti singurul care vorbeste la pereti.
Rant over.
Eu stii de ce nu iti dau dreptate aici? Pentru ca Halep e romanca si e a noastra. Daca eram rusi, ne interesa mai putin de rusoaicele noastre, pentru ca eram obisnuiti cu performante la tot pasul. Acum insa, in ultimii ani, avem si noi dupa ani si ani un sportiv in sportul asta care are sanse sa faca ceva. Normal ca nu e cea mai buna si am recunoscut-o cu totii, dar ne mai dregem si noi amarul aruncand cu noroi in gorila si urlatoare.
Repet, eu inteleg atitudinea de subiectivism, mi se pare o chestie normala atunci cand nu avem in mod repetat performante in sportul asta. Acum 10 ani cand Steaua juca bine in Europa, nu erau toti romanii stelisti? Imi aduc aminte dinamovisti convinsi care tineau cu Steaua cand se infrunta cu Villareal si Valencia. Stelistii au tinut si ei cu Rapid-ul in meciurile lor din Europa. E o chestie normala pentru o tara mica si lipsita de performante sportive cum e a noastra.
Halep poate o sa aibe bafta sa mai prinda o finala de GS pe care sa o si castige de data asta. Intre ea si Ivanovic nu e mare diferenta, daca se tine de treaba are sanse la performante asemanatoare. A zis cineva ceva de Ivanovic sau Bouchard? Ele impreuna cu Halep sunt nimic pe langa "gorila" si "urlatoare", e clar parerea tuturor, dar cum slovacii se bucura la orice pârţ dat de Ana, asa ne bucuram si noi la Simona.
Sârbii, nu slovacii. Și la ce jucători au sârbii, nu cred ca se bucura asa de tare chiar la orice part.
Nu e mah a noastra, e a ei. Cum tara sau noi, romanii, nu i-am oferit nimic pana sa devina cunoscuta, dar ne-am suit toti( well, aproape toti) in caruta cu laudatorii si razboinicii fetei, nici ea nu e obligata sa ne ofere nimic. De altfel, nici un sportiv nu trebuie sa o faca. Si nu sunt de acord cu aceasta atitudine de subiectivism, doar pentru ca s-a nascut aici, ea sau orice sportiv. Acest pupincurism nu ajuta pe nimeni, ci strica.
Sportivul incepe sa se creada zeu, in loc sa isi analizeze jocul si greselile, sta in cloaca asta in care e laudat/a si apoi se stinge. M-a facut cineva mafalda tot pe acest thread, uite mai scot o mafalda si spun ca nu va castiga vreodata GS Halep cu aceast atitudine.
Am vazut aceasta poveste care se repeta la majoritatea sportivilor romani, din cauza acestui subiectivism care ti se pare ok, dar pe care eu il vad ca pe un pupincurism al presei si a romanilor in general, nu se mai ajunge la performanta, cand intr-o tara normala s-ar fi ajuns.
Cu un calm si o analiza la rece, presa sau natiunea poate ajuta sportivul pana se maturizeaza si realizeaza ceva maret. Dupa, poate putem incepe cu pupincurismul.
Noi, cei care privim la Halep suntem ca si o galerie pt ea, cum dracu sa fi obiectiv. Ne dorim victoria, ca atare :"pt Halep pana la moarte" !
Iar ideea ca pe ea o deconcentreaza sustinerile astea e absolut hilara. E ca si faza cu justitia care nu poate 'lucra' ca e 'atacata', aka discutat deciziile ei.
Hai pe bune acu ! Parca o si vad pe Halep stand prin forumuri si deprimanduse, ca vezi doamne, discuta lumea de ea, indiferent cum.
PS. Daca cineva o face pe Williams maimuta, nu te supara dar asa arata, numai ca maimuta stie sa se epileze.![]()
Cryyo, tu asta ai inteles din posturile mele, sustin ca Halep nu castiga un GS ca intra pe consolegames si se bucura la sustinerile colegilor forumisti? Hilar asta e, ca tu ai extras ideea asta.
In privinta remarcii tale cu Williams, ce mai e de zis? Ai spus tot...
E Serena, Sharapova si restul. Simona e doar cea mai buna dintre restul si nu mereu in mod constant.
Sharapova nici ea nu mișca în fața Serenei, știu ca stă foarte rău rusoaica la întâlnirile directe.
LE: http://www.stevegtennis.com/head-to-...ria_Sharapova/
Mie unul mi-a placut jocul Simonei, poate trebuia sa fie un pic mai agresiva dupa primul set si rezultatul poate ar fi fost altul. Oricum, Serena a fost in forma maxima iar serviciul devastator.
Si mai cred ca Halepenco se pregateste intens pentru US Open, sunt sigur ca o sa vedem o surpriza placuta si un altfel de joc.
Pai si daca in finala da tot de Serena degeaba are un alt joc. Decat daca i se face aleia iarasi rau.
By mihai84 in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks