100% de acord
Cred ca unii nu înțeleg ce vorbim noi pe aici. Niciodată nu am zis ca fata asta o sa fie la nivelul Serenei, Steffi Graf, Martina Hingis, Monica Seles. Eu cred ca are șansa sa ajungă cea mai bună jucătoare de tenis pe care a avut-o România pana acum. Deocamdată mai are ceva pana sa ajungă la nivelul Virginei Ruzici. "Cum zic" un GS rămâne un GS, no?![]()
Acum sa te tii!! Tremura rusoaica si americanca la gandul ca vor trebui sa joace cu "a noastra" din nou...
Pentru a da o alta perspectiva asupra meciului, sa o bata pe "a noastra" intr-un turneu major locul 106 mondial in primul tur, este ca si cum Real Madrid este eliminata din CL in optimi de Ludogoret, cu scorul general de 3-0.
PS: Cei care o faceati maimuta sau barbat pe Serena, sau urlatoare pe Maria, pentru a lua apararea "marii noastre campioane", mai credeti ca in viata asta poate Simona sa ia un GS?
Ce vreți ma, băieți, bani a făcut ceva, marea dragoste a întâlnit-o, e mai greu acum cu tenisul... La fel s-a întâmplat și cu Ana Ivanovic după ce a câștigat Roland Garros, abia acum a început sa revină cat de cat.
Acum sa fim seriosi, Ivanovic a castigat in aceleasi conditii in care are si Halep sanse, cu ceilalti iesiti din forma si cu un drum destul de usor pana in finala. Cand a dat de Sharapova intr-o finala a luat bataie in doua seturi.
Doar ca una are un GS, alta are ciuciu, cum se zice....dar e ok, este campioana noastra, romanii toti te iubesc, Simona!
By mihai84 in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks