Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 20 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 321 to 340 of 382

Thread: Tenis

1. #321 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    O doare piciorul, genunchiul, nu e sustinuta, etc. Are mereu un motiv din pacate

2. #322 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Hai mah baieti, sa nu imi spuneti ca ati ajuns la vorba mea. Sunt curios, mai credeti ca va castiga un GS in cariera?

3. #323 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Acum un an as fi zis ca da, in conditiile in care avea un drum lejer pana in finala plus o finala accesibila. Acum insa nu, nicio sansa. In 2 ani nici nu va mai fi in top 20.

4. #324 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Hai mah baieti, sa nu imi spuneti ca ati ajuns la vorba mea. Sunt curios, mai credeti ca va castiga un GS in cariera?
    Din păcate am ajuns la vorba ta Deși încep să cred și ce spunea catalineatza

5. #325 SP
    cu pariurile? come on....

6. #326 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Senzațională a fost Kerber azi, frumos meci.

7. #327 SP
    Urasc cand am dreptate uneori. Its all downhill from here boys, pana la sfarsitul anul nu mai este in primele 15.

8. #328 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și eu urăsc când ai dreptate, iar a pierdut, în decembrie cred ca ajunge după prințesa cealaltă din Canada

9. #329 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mănâncă fetița asta bătaie pe bandă rulantă... Pfff

10. #330 SP
    Da, dar isi revine ea! Are timp sa castige nu unul, ci 3 GS. Simona, nu mai asculta haterii, ai valoare si poti! Poti sa bati si maimuta aia urata, si urlatoarea aia de nimic!.....pffff

11. #331 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Au prins-o pe urlătoare ca s-a dopat...
    Maria Sharapova failed drugs test at Australian Open

12. #332 SP
    Gata, ii retrag toate GSurile, le repartizeaza finalistelor cu care a jucat. Bravo Simona pentru primul GS din cariera!

13. #333 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ești obsedat, fără supărare. Parcă ești Gâdea (Antena 3) cu Basescu

14. #334 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E mare bull****. Au descoperit ca s-a dopat cu ceva care abia pe 1 ianuarie 2016 a aparut pe lista de interzise.

15. #335 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    De ce e bull****? Alaturi de ea au mai fost suspendati câțiva sportivi, din ciclism si patinaj artistic parca, folosind aceasi substabta.

Cauta despre medicament si vei înțelege ce efecte are, el se foloseste pentru pacientii cu angina, insuficienta cardiaca, pentru a putea face un efort fizic considerabil mai mare si se foloseste doar în cateva tari din Europa de est, medicamentul fiind originar din letonia. Ea spune ca il lua din 2006 pentru ca are un istoric familial cu diabet, dar el nu are legatura cu asa ceva . Este clar pentru ce se folosea si da a fost interzis de la 1 ianuarie, probabil ca in urma unor studii s-au putut adeverii aceste efecte ale lui. In fine, sa vedem ce se întâmplă. Adevarul este ca foarte multi sportivi, campioni mondiali, folosesc astfel de adjuvante, sunt sigur de asta stafful ei a fost mai neatent și a fost prinsa.

Sent from my D6503 using Tapatalk

16. #336 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Macar o vreme nu o sa o mai auzim cum urla

17. #337 SP
    Pai tocmai asta e faza, ca a fost interzis acum, desi atatia ani l-au folosit fara probleme. Si s-au gasit acum. Si lumea-l ia, poate nici nu mai stie pentru ce, daca e la sfatul medicului. Ar trebui ca, dupa ce intra o regula d-asta in vigoare, sa aibe 1-2 luni la dispozitie lumea sa se adapteze.

Nu stiu, nu sunt mare fan al tenisului dar m-a captivat subiectu si chiar mi se pare o prostie.
    Daca era ceva interzis dintotdeauna si o prindeau acum, intelegeam si aveau tot dreptu.

18. #338 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Se stia din septembrie ca va fi interzis, nu s-a anunțat din ianuarie, in 2016 a fost interzis. Pai da a fost folosit pana acum pentru ca nu este un medicament aprobat de fda de exemplu si la cate zeci de mii de substanțe exista este imposibil sa le testezi si sa dovedesti prin studii clinice care dureaza ani de zile efectele lor.

---------- Post added 08-03-2016 at 12:50 ----------

Si ce faci cu medicamentele noi de pe piata, conform teoriei tale ar trebui sa nu fie interzise in sportul de performanță pentru ca nu au fost interzise de la inceput. Fyi efectele unui medicament se vad in timp de la lansarea lui ani poate chiar zeci de ani, atunci se cunoasc foarte bine toate efectele. In fine e parerea ta, eu am vrut sa-ti explic putin medical sau tehnic.

19. #339 SP
    FYI, chiar lucrez in domeniul studiilor farmaceutice

Anywho, imi pare rau pt ea. Sunt sigur ca nu a ajutat-o medicamentu ala sa ajunga unde a ajuns.

20. #340 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Ești obsedat, fără supărare. Parcă ești Gâdea (Antena 3) cu Basescu
    Recunosc, am fost marcat de agresivitatea atator "Simona Warriors", acesti fini cunoscatori ai tenisului, care o vedeau pe "a noastra" pe cele mai inalte culmi ale acestui sport, ea insa fara sa castige nimic important inca, si aruncau cu noroi in "maimuta" si "urlatoare", si in oricine ii iesea in cale romancei noastre talentate, doar pentru ca era romanca, fara nici o doza din obiectivitatea aia necesara in sport.

Asa ca pana sa dovedeasca ca poate sa castoge macar un GS, voi fi reversul medaliei acestor suporteri, care tac malc de luni de zile, au trecut la altele, au uitat de idolul lor maret. Nu puteai sa tragi o basina acum un an-doi ca dadeai de Simona.

PS: Gadea are alte tinte acum, Basescu nu mai e prioritate de mult in cloaca aia "jurnalistica", ai dat un exemplu prost.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 20 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast