Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 19 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 367

Thread: Clubul F.C. Steaua

1. #121 SP
    Member Cata25's Avatar
    Deci Steaua a prins ultimul loc de Europa.
    Cam aiurea c�nd mă g�ndesc că anul trecut mai speram la titlu.

2. #122 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am inceput cu warning-uri. Continuam cu ban-uri

Nu trebuie sa folositi cuvinte urate ca sa va exprimati opiniile asupra a ceva ce mie (ca necunoscator) mi se pare jenant: fotbalul romanesc. A se vedea care sunt vedetele, cate lovituri cu stangul in dreptul au dat la mai toate meciurile... a se vedea cati arbitri trec zilnic pe la politie... a se vedea cum jucatorii nu dau 2 bani pe fani... a se vedea cum nu-i intereseaza decat care dintre ei are masina mai tare, ceas mai de firma, etc...

Pe de alta parte, e pasiunea fiecaruia... placerea fiecaruia... si o sa va rog sa nu calcati in ea. Daca mie nu-mi place sportul acesta, sau echipa X, nu inseamna ca trebuie sa intru repede pe threadul aferent si sa-mi bag si sa-mi scot in placerea omului. Ar fi jenant din partea mea, si mi-as da singur ban... So, don't try this at home !

3. #123 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Uite cum apar vitejii ca ciupercile dupa ploaie si spun ca Dinamo e zero barat, ca vezi doamne, a pierdut meciul din etapa asta. Va rog sa nu uitati, ca in cel mai bun caz veti fi cu 3 locuri sub noi.

4. #124 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Neata !

5. #125 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dar nu ar trebui sa discutati despre Steaua aici ?
    Sau pentru Dinamo nu exista thread ?

6. #126 SP
    Member Cata25's Avatar
    Le e rușine să posteze acolo.

7. #127 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Dap. Noi am inceput cu replici de genul "Khan, ce mai ziceti...err, ce mai zicem acum?", dar ma rog. Dar ce sa-i faci, cand ai piticii pusi pe creier, asta e.

8. #128 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am fost la meciul urziceni-steaua, o atmosfera frumoasa pe stadion dar din pacate pe teren a lipsit spectacolul. amandoua au tras la egal jocul fiind unul plictisitor, noroc ca erau niste fete dragute in randul din fata mea si am avut ce vedea . urziceniul chiar merita sa fie campiona romaniei, a fost echipa cea mai constanta din campionat practicand un joc spectaculos. bravo lor . de steaua ce sa zic, sa vedem cine o sa vina la steaua ca antrenor (80 % Bergodi) si cine va fi noul director tehnic (sanse mari Dinu Gheorhe) si daca vor reusi sa scoata echipa din impas.

PS: ionescu si bicfalvi au jucat foarte bine, pacat ca nu-i folosesc mai mult, cei doi chiar sunt fotbalisti.

9. #129 SP
    Member octav's Avatar
    e oficial...bergodi este noul antrenor al stelei...ce rau imi pare ca a plecat massimo...super antrenor,super om...

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

FOTO EXCLUSIV Cristiano Bergodi cu fularul Stelei! | ProSport

10. #130 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Dinamo la toate meciurile a facut blat inafara de meciurile cu brasov si pitesti la care si-au spus ca le bat fara probleme si......si-au luat-o!
    Pe Steaua, singurul lucru care ar putea sa o salveze ar fi plecarea oierului din ghencea!!

P.S : Pepe Moreno revine in Ghencea!

11. #131 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    E bun ca tu stii ceva ce nimeni altcineva nu stie.

12. #132 SP
    Member octav's Avatar
    uite pepe, nu e pepe....deci mai vine sau nu pepe moreno? eram bucuros ca vine si cand colo azi dimineata pe prosport zice becali ca el crdea ca pepe vine gratis si i-au cerut 100.000 de euro si nu vrea sa dea nimic pe el...pacat pentru ca era un plus pentru atacul stelei...poate vine andres mendoza pana la urma

13. #133 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    A fost cineva la prezentarea de aseara ? Cred ca au cheltuit mai multi bani pe lasere si lumini decat pe jucatori .

14. #134 SP
    Member octav's Avatar
    am fost la tara si nu am putut. ce parere aveti de meciul cu ujpest? hai ca maine e meci si tre' sa umplem cel putin o pagina cu incurajari. daca ati citit sport.ro poate ati observat ca este deja un razboi in declaratii intre romani si unguri, mai ales pe stirea cum ca franii unguri vor veni cu steaguri cu ungaria mare. este normal sa se enerveze pentru ca maghiarii astia cred ca totul li se cuvine, insa nu vrea sa fie macel. va dati seama ce va fi acolo daca ii batem noi aici

15. #135 SP
    Nu sunt pesimist , dar nu stiu de ce , simt ca vor pierde meciul ..

PS : Dintotdeauna mi-a placut melodia asta

16. #136 SP
    Member octav's Avatar
    Da Doamne sa nu ai gura pocita! melodia e super, o s-o ascult in ziua meciului non-stop

17. #137 SP
    Member octav's Avatar
    nici nu au venit ungurii in bucuresti ca deja au facut ravagii pe peroane. eu unul sper ca dinamovistii si noi sa ii rupa in bataie. eu din pacate nu o sa pot sa merg la meci pentru ca sunt din provincie si nu imi convenea sa merg de ieri in bucuresti pentru ca nu as fi avut unde sa stau

18. #138 SP
    Au castigat baietii de la Steaua meciul cu Ujpest. 2-1 . N-a fost cine stie ce spectacol ca pe Ghencea , dar merge ..

PS : Octav , te asigur eu ca nu a fost nici macar un suporter dinamovist pe stadionul Ghencea pe parcursul meciului , asta fiind valabil si pentru stadionul celor de la Ujpest .

19. #139 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Bravo Steaua

Rog un moderator să mute topicul la secțiunea corespunzătoare -> Sport - Console Games Forum

Mulțumesc

(nu suport dezordinea )

20. #140 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Am inceput campionatul foarte foarte bine, s-o tinem tot asa !
    Cand e returul cu Motherwell?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 19 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast