Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 19 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 367

Thread: Clubul F.C. Steaua

1. #101 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Daca jucau asa scoteau mai usor cele 3 puncte in retur, nu se chinuia Kapetanos sa dea gol cu fundul.
    La Unirea patronul nu se baga si asta se vede. Nu se va baga nici acum.

2. #102 SP
    Member octav's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    octav, daca ti-ai facut topic despre Steaua, ramai la subiect si abtine-te sa folosesti termeni gen vagabonzi si alte jigniri aduse echipei Dinamo, echipa care in cel mai rau caz va termina sezonul cu 4 locuri peste voi. Oricum, din ce ai scris aici, nu se vede ca esti un suporter, mai repede un "ultras" care in loc sa se uite la meci, arunca cu obiecte si injura pe stadion.
    mai Uziwood in afara de vagabonzi sa imi zici si mie ce am mai spus.cat despre ultras nu sunt,imi place fotbalul si tin cu steaua...atata tot. si daca tot vrei sa scrii scrie la echipa ta de suflet,sau acum te-ai ofticat ca ati pierdut campionatul?

3. #103 SP
    Member octav's Avatar
    off...Doamne ce prosti suntem! avem 1-0 si nu putem tine scoru...dar ce ma mira steaua pe mine...niciodata nu am stiut sa facem asta

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

final de meci...1-1...unirea campioana...dinamo-arges-1-4

4. #104 SP
    Senior Member huber's Avatar
    5-2 , ce a facut rapid cu iasi ?

5. #105 SP
    Member octav's Avatar
    era 2-2 cand s-a terminat meciul steaua-urziceni ,iar acum nu mai pot accesa prosportul
    L.E.:2-2 s-a terminat
    P.S.: Khan, Mika ce mai ziceti acum?5-2 cu argesul
    P.S.2: Mama, rapid a dat bara in ultimele secunde....becali a zis

6. #106 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Chiar daca nu-i up-to-date, personal nu zic nimic, doar dau un link: Siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal

7. #107 SP
    Member octav's Avatar
    deocamdata...dupa ce primeste timisoara punctele...oricum e o infrangere rusinoasa...steaua a facut egal cu argesul , nici macar infrangere

8. #108 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    deocamdata...dupa ce primeste timisoara punctele...oricum e o infrangere rusinoasa...steaua a facut egal cu argesul , nici macar infrangere
    Pana acum ne spuneai ca sa parasim incinta si acum te exciti usor si nu mai poti de raul altuia? Sa-i spunem obraznicie, ipocrizie sau lipsa de bun simt? Comenteaza macar de pe stadion, nu din unghiul de vedere al fotoliului.

Jucatorii sunt deja vanduti, antrenorul demisionat. Pentru ce sa mai joace? Sa plece toti..

Macar noi nu trebuie sa ne amagim de faptul ca suntem niste ratati uitandu-ne la rezultatele altora. Suntem unde meritam datorita noua, si mentalitatea puerila de care dai tu dovada nu ne-ar face mai buni.

Hai, te-am pupat pe fular fanule care esti tu namb�r uan.

9. #109 SP
    Member octav's Avatar
    mi-am dat seama de mult ca nu pot scapa mai ales de gura ta si am decis sa te enervez oleaca. sa stii ca jucatorii nu sunt vanduti si becali are doar gura mare. in viata mea nu te-as lasa sa imi pupi fularul meu... dupaia ar trebui sa il dezinfectez

10. #110 SP
    Banned Mario's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Admins,please close this Topic
    p.s. Mi se pare ca nu are nici un rost,intodeauna o sa fie oameni care tin cu Steau,care tin cu Dinamo,si de aici incep Flame-urile
    De exemplu:
    X zice ca Becali e cel mai destept om din lume,pe cad altul zice ca e oier (the truth)
    Am vazut postul de mai sus ,al lui zaktan,ce aveti mah cu becali i-a sa va vad sa va pun in locul lui becali,bag la pariu ca nu ati putea face nici pe jumatate din cate face el,adevaru e ca n-a avut carte cand era mic asta e dar,acuma a facut o scoala +plus ca e un geniu in felul lui bag la pariu ca nimeni de pe forumu asta n-ar putea face afaceri ca el.

11. #111 SP
    bine bine si pe la stadion cand ajungem? Fan de internet ce esti! Animezi un topic pe un forum de console din saptamana in saptamana si te mai chemi suporter. Mi-ar fi rusine sa port fularul ala, sincer.

Si ce treaba are Becali? Tu crezi ca Becali cumpara jucatori de la Dinamo sau cum? IQ-ul tau se trage din presa din cate vad. Si golurile din Urziceni - Steaua insumate sunt mai multe ca neuronii tai.

12. #112 SP
    Member octav's Avatar
    cand sa ajungem la stadion?cand vrei tu. la treaba cu becali, e vina mea...am crezut ca zici despre steaua. hai sa facem amandoi un test de IQ si pariu ca am un IQ mai ridicat decat al tau?

13. #113 SP
    Junior Member MrRoby's Avatar
    Ma bucur pt Urziceni ,dar m-ai mult pt ca Dinamo sa fcut de ras
    Cat despre steaua.... no coment ! Sa multumim celor de la Poli Iasi si m-ai ales lui A.Cristea ,a dovedit ca a in sufletul lui tot stelist a ramas! HAI STEAUA

14. #114 SP
    Quote Originally Posted by MrRoby View Post
    Ma bucur pt Urziceni ,dar m-ai mult pt ca Dinamo sa fcut de ras
    Cat despre steaua.... no coment ! Sa multumim celor de la Poli Iasi si m-ai ales lui A.Cristea ,a dovedit ca a in sufletul lui tot stelist a ramas! HAI STEAUA
    Asta e nivelul. Facem si-un IQ nu-i problema, doar ca ar trebui sa-ti creasca par .... inainte ca sa fim pe aceeasi categorie de varsta. Sufla-ti mucii si mai vorbim.

15. #115 SP
    Member octav's Avatar
    lasati-l pe domnul khan...ii inteleg frustrarea..sa pierzi cu 5-2 cu argesul e de-a dreptul incredibil

16. #116 SP
    Junior Member MrRoby's Avatar
    Khan ! Se vede cat de frustrat esti tu ca in fotbal Dinamo e un zero barat DESTEPTULE

17. #117 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Dinamo - Locul 2 sau 3 - ZERO BARAT in opinia unor useri cu un IQ ridicat de pe aici.
    Steaua - Locul 5 sau 6 - asta inseamna ca e pe minus?

18. #118 SP
    Roby mai intai mergem pe la scoala si invatam sa scriem/vorbim si dupa aia ne uitam si la fotbal. Da? Sau trebuia sa scriu "m-ai" intai mergem. Ca sa fiu inteles.

octav11 victoria Argesului conteaza mai putin. Felul in care te bucuri ca un urangutan excitat.. de nepretuit. Pentru celelalte exista MasterCard.

19. #119 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    ce ar fi sa incetati,baieti?
    daca vreti sa va certati,certati-va pe messenger,mirc etc
    haideti sa pastram threadul curat,ok?
    multumesc

20. #120 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Khan nu ti se pare ca ne cam dispretuiesti ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 19 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast