Daca jucau asa scoteau mai usor cele 3 puncte in retur, nu se chinuia Kapetanos sa dea gol cu fundul.
La Unirea patronul nu se baga si asta se vede. Nu se va baga nici acum.
Daca jucau asa scoteau mai usor cele 3 puncte in retur, nu se chinuia Kapetanos sa dea gol cu fundul.
La Unirea patronul nu se baga si asta se vede. Nu se va baga nici acum.
off...Doamne ce prosti suntem! avem 1-0 si nu putem tine scoru...dar ce ma mira steaua pe mine...niciodata nu am stiut sa facem asta
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
final de meci...1-1...unirea campioana...dinamo-arges-1-4
era 2-2 cand s-a terminat meciul steaua-urziceni ,iar acum nu mai pot accesa prosportul
L.E.:2-2 s-a terminat
P.S.: Khan, Mika ce mai ziceti acum?5-2 cu argesul
P.S.2: Mama, rapid a dat bara in ultimele secunde....becali a zis
Chiar daca nu-i up-to-date, personal nu zic nimic, doar dau un link: Siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal
deocamdata...dupa ce primeste timisoara punctele...oricum e o infrangere rusinoasa...steaua a facut egal cu argesul , nici macar infrangere
Pana acum ne spuneai ca sa parasim incinta si acum te exciti usor si nu mai poti de raul altuia? Sa-i spunem obraznicie, ipocrizie sau lipsa de bun simt? Comenteaza macar de pe stadion, nu din unghiul de vedere al fotoliului.
Jucatorii sunt deja vanduti, antrenorul demisionat. Pentru ce sa mai joace? Sa plece toti..
Macar noi nu trebuie sa ne amagim de faptul ca suntem niste ratati uitandu-ne la rezultatele altora. Suntem unde meritam datorita noua, si mentalitatea puerila de care dai tu dovada nu ne-ar face mai buni.
Hai, te-am pupat pe fular fanule care esti tu namb�r uan.
mi-am dat seama de mult ca nu pot scapa mai ales de gura ta si am decis sa te enervez oleaca. sa stii ca jucatorii nu sunt vanduti si becali are doar gura mare. in viata mea nu te-as lasa sa imi pupi fularul meu... dupaia ar trebui sa il dezinfectez
Am vazut postul de mai sus ,al lui zaktan,ce aveti mah cu becali i-a sa va vad sa va pun in locul lui becali,bag la pariu ca nu ati putea face nici pe jumatate din cate face el,adevaru e ca n-a avut carte cand era mic asta e dar,acuma a facut o scoala +plus ca e un geniu in felul lui bag la pariu ca nimeni de pe forumu asta n-ar putea face afaceri ca el.
bine bine si pe la stadion cand ajungem? Fan de internet ce esti! Animezi un topic pe un forum de console din saptamana in saptamana si te mai chemi suporter. Mi-ar fi rusine sa port fularul ala, sincer.
Si ce treaba are Becali? Tu crezi ca Becali cumpara jucatori de la Dinamo sau cum? IQ-ul tau se trage din presa din cate vad. Si golurile din Urziceni - Steaua insumate sunt mai multe ca neuronii tai.
cand sa ajungem la stadion?cand vrei tu. la treaba cu becali, e vina mea...am crezut ca zici despre steaua. hai sa facem amandoi un test de IQ si pariu ca am un IQ mai ridicat decat al tau?
Ma bucur pt Urziceni,dar m-ai mult pt ca Dinamo sa fcut de ras
Cat despre steaua.... no coment ! Sa multumim celor de la Poli Iasi si m-ai ales lui A.Cristea ,a dovedit ca a in sufletul lui tot stelist a ramas! HAI STEAUA
lasati-l pe domnul khan...ii inteleg frustrarea..sa pierzi cu 5-2 cu argesul e de-a dreptul incredibil
Dinamo - Locul 2 sau 3 - ZERO BARAT in opinia unor useri cu un IQ ridicat de pe aici.
Steaua - Locul 5 sau 6 - asta inseamna ca e pe minus?
Roby mai intai mergem pe la scoala si invatam sa scriem/vorbim si dupa aia ne uitam si la fotbal. Da? Sau trebuia sa scriu "m-ai" intai mergem. Ca sa fiu inteles.
octav11 victoria Argesului conteaza mai putin. Felul in care te bucuri ca un urangutan excitat.. de nepretuit. Pentru celelalte exista MasterCard.
ce ar fi sa incetati,baieti?
daca vreti sa va certati,certati-va pe messenger,mirc etc
haideti sa pastram threadul curat,ok?
multumesc
Bookmarks