Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 19 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 367

Thread: Clubul F.C. Steaua

1. #61 SP
    Senior Member huber's Avatar
    ...... da sigur dar semifinale nu vreti sa jucati ? cu jucatori ca Simao , sau Torje nu prea se vede CL , recunosc steaua nu a facut un campionat bun dar nu cred ca nici o data in istora stelei nu sa intamplat ca sa conduca 98% din campionat si sa piarda titlul in ultimele 2 etape.Chiar si cu colegi dinamovisti de la liceu am vorbit si au spus clar ca dinamo 90% a pierdut titlul acuma nu se stie dar sincer daca in Germania Wolfsburg a putut sa castige campionatul Unirea sau Timisoara daca primeste punctele nu vad de ce nu ar face.Nu uitati daca Timisoara primeste cele 6 puncte dinamo ajunge pe 3 deci tot in Europa League ca si Steaua ( daca mai prinde vreun loc )

2. #62 SP
    Member Cata25's Avatar
    Dacă primește punctele, Timișoara ajunge pe locul I, cu 67 puncte.
    C�t despre Dinamo... mă cam enervează dacă se califică direct �n CL pe munca Stelei și a Rapidului. Ei au arătat ce pot cu NEC

3. #63 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu sunt pasionat de fotbal, dar acest thread este dedicat clubului FC Steaua.

pai anul asta o sa ajunga si o sa faca mai multe puncte decat steaua si cfr anul trecut...poate o sa ajunga si in sferturi.

Nu te supara, dar astea sunt vise. O sa treaca o echipa romaneasca de grupe cand s-ar juca fotbal in Romania

4. #64 SP
    Banned Sir Dracu's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    ...... da sigur dar semifinale nu vreti sa jucati ? cu jucatori ca Simao , sau Torje nu prea se vede CL , recunosc steaua nu a facut un campionat bun dar nu cred ca nici o data in istora stelei nu sa intamplat ca sa conduca 98% din campionat si sa piarda titlul in ultimele 2 etape.Chiar si cu colegi dinamovisti de la liceu am vorbit si au spus clar ca dinamo 90% a pierdut titlul acuma nu se stie dar sincer daca in Germania Wolfsburg a putut sa castige campionatul Unirea sau Timisoara daca primeste punctele nu vad de ce nu ar face.Nu uitati daca Timisoara primeste cele 6 puncte dinamo ajunge pe 3 deci tot in Europa League ca si Steaua ( daca mai prinde vreun loc )
    Daca se poate o sa jucam si Semi-finale.....da voi cu jucatori ca nicolita,dayro moreno etc. vreti sa ajungeti in Europa League? Cu paparudele astea?

5. #65 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Sir Dracu View Post
    pai anul asta o sa ajunga si o sa faca mai multe puncte decat steaua si cfr anul trecut...poate o sa ajunga si in sferturi.
    Quote Originally Posted by Sir Dracu View Post
    Daca se poate o sa jucam si Semi-finale.....da voi cu jucatori ca nicolita,dayro moreno etc. vreti sa ajungeti in Europa League? Cu paparudele astea?
    vai cat de bine am ras... hooo.. sa ma opresc... esti tare, auzi sferturi . o echipa romaneasca nici in 10 ani nu o sa faca peste 7 puncte in CL, e un alt nivel. uita-te la un meci din grupe si apoi la un Steaua-Dinamo, derbyul cu cele mai puternice echipe din Romania, cel putin teoretic. voi vreti sa ajungeti in CL cu jucatori refuzati in occident . apropos asculta cineva radio sport total FM? ce parere aveti de Banciu si Stanescu? cred ca au cea mai amuzanta emisiune de la radio din romania. sa-i asculati comentand un meci de la bulgari sunt criminali.

6. #66 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Dacă primește punctele, Timișoara ajunge pe locul I, cu 67 puncte.
    C�t despre Dinamo... mă cam enervează dacă se califică direct �n CL pe munca Stelei și a Rapidului. Ei au arătat ce pot cu NEC
    "Munca" stelei si a Rapidului a expirat deja si CFR-ul a profitat de ea. Acum s-au cules roadele de pe primavara europeana contra Benficai la fel cum la anul se culeg cele din urma "participarii" lui CFR si steaua in CL plus cele 5 eliminate din UEFA. Adica aproape 0.
    Cati ani o sa o mai trageti de-acuma cu "munca" stelei?
    Nu inteleg de ce ar trebui sa mai joace fotbal si celelalte echipe. Oricum steaua a castigat in 86 si acum restul ar trebui sa nu mai joace nimic - in semn de respect. Sau cum?

huber - e imposibil ca Dinamo sa termine pe 3. Fie TM si Unirea fac egal si atunci trec pe primul loc (indiferent de cele 6 puncte), fie echipele se bat una pe alta, si Dinamo cand bate pe Brasov, e automat intre primele 2.

In al doilea rand, nu inteleg de ce trebuie sa desconsiderati fotbalul autohton atat de mult. Nu inteleg de ce va place sa va auto-denigrati ca niste masochisti psihologici.
    Anothorsis a facut un epic 2-2 cu Inter Milano si a jucat pana in ultima etapa pentru o clasare mai buna. Aveau aia jucatori mai buni?
    Nu prin 'valoare' se castiga la fel de mult cat prin mentalitate. As vrea sa vad mai multi oameni care sustin un ideal in loc sa se manjeasca cu propriile fecale in fiecare zi si sa se considere subminati inca de la linia de start. Dar daca asa vreti voi, n-aveti decat sa va considerati depasiti mereu.

7. #67 SP
    Member octav's Avatar
    anorthosis e departe de dinamo...sir dracu te rog sa comentezi la clubul tau si poate prindeti si voi 2-3 puncte si ajungeti in sferturile europei league...mai bine sa va vedeti lungul nasului.cum a spus cineva mai sus dinamo-nec a spus totul...va rog sa va abtineti de la comentarii inutile pe topicul Steaua.nu e dinamo,nu e rapid...e Steaua!

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

am uitat sa iti spun sir dracu ca nu suntem pe topicul S.F....

8. #68 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ce transferuri ar fi bune pentru ca Steaua sa castige campionatul viitor? jucatori din liga 1.

9. #69 SP
    Member octav's Avatar
    din liga I nu stiu...ar trebui sa vina straini,dar buni

10. #70 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    anorthosis e departe de dinamo...sir dracu te rog sa comentezi la clubul tau si poate prindeti si voi 2-3 puncte si ajungeti in sferturile europei league...mai bine sa va vedeti lungul nasului.cum a spus cineva mai sus dinamo-nec a spus totul...va rog sa va abtineti de la comentarii inutile pe topicul Steaua.nu e dinamo,nu e rapid...e Steaua!

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

am uitat sa iti spun sir dracu ca nu suntem pe topicul S.F....
    Si daca e vorba de thread despre Clubul Steaua de ce chiar tu ai zis ca "sa moara capra vecinului si sa nu ajunga Dinamo in UCL"? Ca era legat de Steaua nu? Se batea la UCL si Steaua cumva?

Ma rog; mentalitate de stelist.

11. #71 SP
    Member octav's Avatar
    pai e legat de steaua....dupa cum stii sunt cele mai mari rivale...

12. #72 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Si daca e vorba de thread despre Clubul Steaua de ce chiar tu ai zis ca "sa moara capra vecinului si sa nu ajunga Dinamo in UCL"? Ca era legat de Steaua nu? Se batea la UCL si Steaua cumva?

Ma rog; mentalitate de stelist.
    Nu inteleg care e problema ta ? Chiar Borcea a spus ca Dinamo nare fata de CL .

13. #73 SP
    Comentam doar 2 atitudini diferite ale lui octav11 cand la inceput "radea de capra vecinului" si dupa ce gata s-a facut destula batjocora de echipa rivala, hai sa schimbam subiectul si sa bagam replica cu "asta-i Club Steaua; nu se vorbeste de Dinamo aici".

PS: 1: semnul intrebarii e pus degeaba acolo. 2: se scrie "n-are". Ia-o ca un sfat.

14. #74 SP
    Member octav's Avatar
    nu vorbesc cei de la dinamo aici despre clubul steaua...vorbiti pe threadul vostru

15. #75 SP
    Ok . Tin cu Steaua . Am permisiunea ta sa vorbesc aici, maestre?

LE: E ok acum, huber?

16. #76 SP
    Member octav's Avatar
    nu pentru ca ti-ai manifestat deja interesul pentru dinamo

17. #77 SP
    daca puneai dupa Steaua da.

18. #78 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    you steaua ppl are gay

out

19. #79 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    you steaua ppl are gay

out
    Hai mah Khan ca ne plac fomeile...

Forza UNIREA!

20. #80 SP
    Member Cata25's Avatar

Thumbs down Lasă-ne...

Quote Originally Posted by Khan View Post
    you steaua ppl are gay

out
    Nu crezi că ești cam dobitoc aiurea cu afirmații de genul ăsta? Sau te crezi mare filozof?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 19 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast