TGS Cosplay - Part 2
Cel mai bine ti-l faci. Iti cauti outfits si props care sa se potriveasca cat de cat cu "tema", dupa care apelezi la un croitor/croitoreasa... N-ar fi rau sa apelezi si la un make-up artist, sa te ajute cu freza/body painting and stuff. Daca vrei, cunosc pe cineva priceput...![]()
Eu tot am cautat pe Amazon si Ebay costum pt un cosplay Jin Kazama. Singura pereche cu flacari care am gasit-o pe langa ca era 70 de lirem era modelul din Tekken 4 (cel cu albastru, in loc de negru). Ca sa nu mai spun ca manusile acelea epice nu le-am gasit nicaieri. Poate o sa rog o matusa sa imi faca o pereche de pantaloni de genu, daca gasesc material si pentru manusi iau ceva de MMA si prind niste capse in ele. Vreau sa fac oricum cosplay pentru Eurogamer Expo la anu
![]()
Ceea ce voi posta acum nu este rendering... nu vorbim de computer graphics sau alte nebunii (well, poate doar post-procesare si cg pentru realizarea "monitorului"). E cosplay la un nivel profesional, realizat de Kevin & Lea Charvin. Enjoy the real Isaac Clarke & Ellie Langford.
Unul din cele mai tari filmulete cu cosplay pe care le-am vazut vreodata. De fapt, de ce sa mint... cel mai bun. Cam asta se intampla la "nebunii" de la Katsucon 2013. Enjoy!
Bookmarks