Salutare! Revin cu un mic update, așa cum spuneam că o să revin, indiferent de „mersul” acestui brand, cu bune și cu rele.
Deci, postul inițial a fost șters pentru că aveați dreptate – firma nu mă lasă să spun pentru ce mărci mai fac cizme, pur și simplu mi-au interzis. Între timp, am reușit să fac vreo 3-4 articole și am avut ocazia să-l cunosc personal pe Cătălin Botezatu, căruia i-a plăcut mult ideea cizmelor de cauciuc.
Am reușit să fac un site, ceva „de începător,” prin MerchantPro, care se numește avunu.ro.
Ca vânzări, pe ici, pe colo, câte 1-2 perechi... Este ok. La început nu am așteptări mari. Sunt sigur că totul poate fi mai bine – de la poze, la design-ul site-ului, la vânzări. Totuși, ca să vă aduc aminte, încerc să fac acest lucru ca un hobby, pe lângă locul de muncă, și sunt singur în toată treaba asta.
O să încerc să atașez și câteva poze.
Singurul impediment de pana acuma au fost sefii mei care m-au chemat in sedinta cu o propunere, sa renunt la "brandul" meu si sa refac de la 0 un brand pentru ei si sa vand pentru ei, iar ei imi dau un procentaj.Din cauza ca, calitatea cizmelor ce mentionau ei lasa de dorit, dar si din cauza ca vreau sa fac ceva ce e al meu, i-am refuzat din start, lucru care apoi a facut sa imi dubleze pretul de productie deci prin urmare sa ma forteze sa cresc si eu pretul produselor, dar noi sa fim sanatosi, cat pot sa sustin situl, contabila, toate cele din banii mei, nu ma las.
Puteti vedea cateva poze si daca vreti sa dati un follow sau de ce nu, sa cumparati niste cizme impermeabile la sotii.
sunt si pe instagram la @avunu.ro
Bookmarks