Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Un mic brand, made in Romania.(update)

1. #1 SP
    Member VictusG's Avatar

Un mic brand, made in Romania.(update)

Salutare! Revin cu un mic update, așa cum spuneam că o să revin, indiferent de „mersul” acestui brand, cu bune și cu rele.

Deci, postul inițial a fost șters pentru că aveați dreptate – firma nu mă lasă să spun pentru ce mărci mai fac cizme, pur și simplu mi-au interzis. Între timp, am reușit să fac vreo 3-4 articole și am avut ocazia să-l cunosc personal pe Cătălin Botezatu, căruia i-a plăcut mult ideea cizmelor de cauciuc.

Am reușit să fac un site, ceva „de începător,” prin MerchantPro, care se numește avunu.ro.

Ca vânzări, pe ici, pe colo, câte 1-2 perechi... Este ok. La început nu am așteptări mari. Sunt sigur că totul poate fi mai bine – de la poze, la design-ul site-ului, la vânzări. Totuși, ca să vă aduc aminte, încerc să fac acest lucru ca un hobby, pe lângă locul de muncă, și sunt singur în toată treaba asta.

O să încerc să atașez și câteva poze.

Singurul impediment de pana acuma au fost sefii mei care m-au chemat in sedinta cu o propunere, sa renunt la "brandul" meu si sa refac de la 0 un brand pentru ei si sa vand pentru ei, iar ei imi dau un procentaj.Din cauza ca, calitatea cizmelor ce mentionau ei lasa de dorit, dar si din cauza ca vreau sa fac ceva ce e al meu, i-am refuzat din start, lucru care apoi a facut sa imi dubleze pretul de productie deci prin urmare sa ma forteze sa cresc si eu pretul produselor, dar noi sa fim sanatosi, cat pot sa sustin situl, contabila, toate cele din banii mei, nu ma las.
    Puteti vedea cateva poze si daca vreti sa dati un follow sau de ce nu, sa cumparati niste cizme impermeabile la sotii.
    sunt si pe instagram la @avunu.ro
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2024-12-13-15.55.55-2-.jpeg whatsapp-image-2024-12-13-15.55.55.jpeg whatsapp-image-2024-12-13-15.55.55-3-.jpeg whatsapp-image-2024-12-13-15.55.55-1-.jpeg img_9279.png

2. #2 SP
    Member codpin's Avatar
    Bv, felicitari pt initiativa!

Un mic sfat nesolicitat: renunta la discounturile alea fake de pe site. Toate produsele listate au "reducere" desi nu e vizibila nici o campanie. Mie asta imi da un vibe de fake, de reducere ca sa fie. Pune cinstit pretul redus ca fiind cel real si pari mai autentic, nu pe ciupeala.

Si inca o chestie, cand iesi din prima cu reduceri, tinzi sa iti inveti clientii cu asta, fapt care scade in ochii lor valoarea produsului si nu o sa-ti mai cumpere in veci un produs la pret intreg.

In rest, sefii tai sunt naspa (been there) dar iti urez succes pe cont propriu, e mai bine asa!

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

3. #3 SP
    Member VictusG's Avatar
    Salutare, Multumesc.
    Partea cu reducerile vechi sincer e altceva, era si inca mai e vorba ca cineva sa puna in magazinele lui si trebuie sa isi adauge si el adaosul comercial si bineinteles preturile trebuie sa fie la fel, deci e posibil sa creasca putin, dar sincer cred ca las balta ideea cu magazinele deocamdata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.