Dupa update'ul la 5.1.1 avem si wi-fi,bateria rezistă mai mult (sau la inceput il "butonam" eu mai mult),interfata este mai bine gandita acum.
Ceva mai vechi dar util:
Up till now, watch faces on Android Wear have been static, showing simply the time, nothing more, nothing less. But all of that changes today, as Google has announced that interactive watch faces are finally making their way to its wearable platform in the form of the Android Wear 1.3 update.
Azi dimineata, in drum spre servici, am primit un update (oficial)+ multe altele.
Are cineva Xiaomi Mi Band? Nu este chiar un smartwatch, dar cred ca se poate discuta despre "jucaria" asta aici. Am vazut-o pe DX la 20$ si m-ar tenta. Am si Galaxy Gear, prima generatie, dar am mai avut probleme la teste, examene (uitam sa-l bag in geanta si se mai aprindea) si voiam ceva pe care sa pun la mana si sa uit de el acolo. Imi place ca monitorizeaza orele de somn si chiar am nevoie de asta pentru ca am mari probleme cu somnul.
Samsung and smartwatches have had a tenuous relationship. It's not for lack of trying — Samsung released six different smartwatches before Apple even launched one — it's just that none of them have been particularly good. Chunky designs, slow performance, and limited software have all been things that have plagued Samsung's smartwatch efforts since they began in 2013. That all may be changing, however, as the recently announced Gear S2 is the most promising smartwatch I've seen from Samsung.
Huawei Watch hands on review | TechRadar - http://www.techradar.com/reviews/wea...1286545/review
Ce mi se pare tare e pretul in Europa:
350 usd = 400 euro
400 usd = 450 euro
450 usd = 500 euro
Si cea mai tare logica:
800 usd = 700 euro pentru modelul gold.
Eu as vrea sa iau varianta neagra. Sa vedem cine il aduce la noi.
PS: preturile sunt de pe amazon.com in usd si amazon.de in euro.
The Samsung Gear S2 smartwatch is the first ever wearable from the Korean giant that’s ‘done right.’ The previous wearables coming out from the company were a bit of a dud, considering that they needed a Samsung Galaxy smartphone to work, but this around, the Korean electronics giant opted to do things differently and has opened up a bit more in the Android space, by making its device compatible with a huge range of smartphones. And in case you’re wondering whether or not the Gear S2 will support the iPhone, then you’ll be pleased to learn that it will.
Cel mai frumos pe care l-am văzut până acum, dar rămân la variantele clasice, oricum pe ăsta l-aș lua dacă vreau un ceas "deștept", superb.
Chiar am in plan sa-mi iau un smartwatch rotund in lunile viitoare. Astept sa vad exact care este nivelul de compatibilitate cu iOS si daca este 100%, imi iau fara sa ezit ori asa ceva, ori un Samsung modelul nou.
Nu e deloc rau! Pacat insa ca sufera de aceeasi problema "charge it every day"... Pebble Time Steel cu 10 zile de uptime suna mult mai bine, chiar daca nu arata la fel de bine. Iar in lumina naturala (puternica), nu cred ca se poate compara nimic cu e-ink. Poate cine stie, urmatorul Pebble va fi rotund?!?![]()
Si asta e adevarat! Acum depinde ce cauta fiecare... ceva care sa fie mai mult un ceas, sau ceva care sa fie mai mult un smartphone in miniatura. La prima parte s-ar incadra mai mult Pebble (chiar daca e cam patratos), la cealalta nebuniile de la LG, Samsung, Apple, Huawei. Ce-mi place la Pebble e ca nu tine partea nimanui... merge la fel si cu iOS si cu Android, pe cand la celelalte, esti obligat sa "iti alegi partea".
Eu in continuare nu inteleg de ce numele mari in ale ceasurilor clasice inca nu isi fac aparitia... sa le arate celor de la Apple & Co. cum se face...
Asa e, dar poate sunt prea multi bani pentru research, pe care pur si simplu nu vor sa-i investeasca.
Nu stiu. Anu trecut ziceam clar ca nu ma intereseaza niciun smart watch, dar cand vad o bijuterie ca asta de mai sus si mai ales compatibilitate cu iOS (la care inca nu vreau sa renunt) parca nu pot sa rezist.
Astept sa iau i6S si in functie de ce banuti am si nivelul de compatibilitate cu iOS a ceasurilor Android (intrucat Apple Watch este un no go pentru mine din cauza designe-ului), poate-mi iau Huawei-u.
La urma urmei, aplicatiile nu pot fi compatibile, iar ce m-ar interesa pe mine, pe langa functia de ceas (logic) ar fi sa vad mai usor notificarile de pe telefon si sa nu-l mai scot din buzunar la orice chestie. Si oricum nu as sta sa dictez ceasului ce sa scrie ca un reply la un mail sau sms, deci tot de pe telefon le-as face.
Asa ca nici eu nu stiu exact ce-mi doresc sa mai fie compatibil cu iOS, inafara de notificari![]()
Faci o confuzie, Android Wear merge si pe iOS
Android Wear smartwatches come to the iPhone | The Verge
Nu fac nicio confuzie. Stiu ca merg (doar anumite modele) pe iOS, insa sunt extrem de limitate ca functionalitate. La anumite faze e chiar haios (a stiut Google sa-si faca reclama, nu gluma), iti spune "You need an Android phone for that!"
La Pebble nu e asa. Aplicatia e aproape identica si pe iOS si pe Android. Si daca am inteles corect lucreaza si la app pt. Windows Mobile...
---------- Post added 20-09-2015 at 01:40 ----------
Update: yup, it's in Beta:
Bookmarks