^Am eu ceva cu acea expresie tipica si, de ce nu, abjecta. Din cate stiu eu, "a flexa" inseamna "a indoi", "a modifica". Flexat, tradus din latinescul flecto, caci nu se gaseste in dictionarul nostru, inseamna, in cel mai rar utilizat sens, "intelegator". Cu toate astea, nu pot intelege cum poate fi folosit in sensul de mai sus.
Si foştii colegi de liceu foloseau expresia asta in urmă cu vreo 15 ani plus inca una "stai tranquila". In popor mai umbla încă expresia asta, e un fel de stai calm. Daca iei mot a mot se referea la gimnastica, poate e profesor de sportRepet si sper sa nu te superi dar nu vad nimic ciudat, e o expresie pe care am auzit-o de n ori
![]()
Hai ca stie omul ce zice. Consola nu a fost utilizata frecventa, dar ruleaza in fiecare zi. De aici se naste noua prescurtare: RCOFL (Rolling the console on the floor)![]()
Stau de vreo 5 minute si rad continuu pe tema thread-ului asta.![]()
Citez din A.Einstein "Două lucruri sunt infinite: universul și prostia omenească, și încă nu sunt sigur de primul."
stai ca prima data a scris doar atat:
Credea ca o sa-l cumpere lumea doar pentru trofeeVand cont PSN pentru cei lenesi care nu vor lvl 1
Am level 12 :4 platine si 867 trofee
Pret 90 lei !
http://www.consolegames.ro/forum/f90...vand-cont-psn/
Poate omul vrea doar sa se joace cu romaninu vad nimic rau, in ceea ce face
Pe un thread deschis pentru o intrebare tehnica, daca merge sau nu de pe stick pe xbox, ti se pare in topic sa iti dai id-ul de psn?
Sa deschizi un thread separat in care sa iti dai id-ul desi exista unul dedicat, iar nu e normal.
Bash.
Bookmarks