Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 56 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1118

Thread: Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti

1. #781 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    @COD.221 ce ai scris corect mai exact?
    ,,sper sa-i unfle ochi Bute"?
    unfle = umfle
    si ochi = ochii

@Dant3 iti pune, nu spune

2. #782 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by COD.221 View Post
    am scris OK . cu vederea nu o duci prea bine .
    Esti tu sigur de asta?

- Omule e vorba de un transfer la care au mintit pretul de cumparare
    Oare bietul pret nu s-a suparat sa fie mintit asa? El pare sincer.
    - Hai sa o dam uitari ! schimbi de tema la fiecare new post
    O uitare, doua uitarii, trei uitarii? De ce "sa schimbam de tema"? Abia am inceput.
    Pai daca ai citit articolul ai intelege despre ce este vorba, contractul a iesiti la iveala deci nu mai conteaza cine sau ce scrie, sunt 95 mil. € NEGRU pe ALB , ce nu se intelege ?[...]ai face bine sa termini cu povestile despre copilaria mea, nu bagi la cap?
    Aici a iesiti la iveala lipsa coerentei tale mai mult ca oriunde altundeva. Cel putin asa cred, caci e abia a patra postare pe care o citesc din lunga ta lista. Fraza ta lunga si complicata se termina cu semnul intrebarii... Nu ti se pare gresit?
    aici nu e vorba despre mine sau despre romani de acolo, din potriva este vorba de tara lor
    Si pe langa toate mai auzi/vezi pe internet fiecare destept sare cu teoriile lui despre RM, ex. RM are bani pentru ca regele spaniei le da pe datorie , pai ziarele(presa) nationala si internationa are ceva cu Barçelona, in rezumat - toata lumea este contra Barça, totii suntem invidioasi etc.
    Initial, credeam ca va fi greu sa iti gasesc scarba de scris, dar ai atatea greseli intr-o singura postare incat dureaza mai mult sa iti pun citatele in postarea mea, decat sa le gasesc.

am fost maltratat nu are nimic de vazut discutia asta cu ce se discuta aici !.!
    Io nu neg.

3. #783 SP
    Quote Originally Posted by Ker0Sen View Post
    doar 2 trofeie mi-a dat bataie de cap
    Of, of.

4. #784 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu e de pe forum si nici nu e vorba de gramatica aici, dar mi se pare genial:

Ds4
    Buna seara! Acum 2 zile am cumparat consola PS4 si un DS4. As dori sa stiu cum se poate deschide acea clapa pentru a unmbla pe touch-screen? Multumesc anticipat!
    E un comentariu lasat la controllerul PS4 pe site-ul Altex

5. #785 SP
    PENIBIL arbitrajul in spania , se vede clar interesul pentru Barça si Real , Atletico a primit un penalti GRATiS zilele trecute a pierdut cu 2-0(Almeria-Atletico) trebuie sa se asigure ca Atletico nu mai are nici o sansa in Liga, in cupa o sa vedem maine joaca cu RM, aseara la Barça same s*it gol care trebuia anulat - cartonas rosu la Song, aceiasi poveste odata si inca odata.

daca vorbesti de Barça atunci > relax .! vine CM penaltiurile inexistente sunt rezervate deja .
    ..!?

6. #786 SP
    Member COD.221's Avatar
    nu am fost maltratat nu are nimic de vazut discutia asta cu ce se discuta aici !.!
    - Este un "nu" in fata ,(geniule) - Te crezi amuzant ? (ha ha)

cu vederea nu o duci prea bine .
    Da ! asa se pare. ok bravo, am gresit, vrei si un pupic ? poti sa corectezi cate texte vrei tu, atata timp cat NU modifici nimic din ce am scris putin imi pasa.

Sunt urmarit aici pe forum cata atentie primesc , sol1dul & SpiritulSfant paparazzi cu juma de norma .

7. #787 SP
    Member Alexandru97's Avatar

Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti

asa e sa stii, paparazzi cu juma' de norma.

8. #788 SP
    Member COD.221's Avatar
    Hai ma ca suna bine, Juma'

9. #789 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    COD, de ce iti dai quote la posturile tale?

10. #790 SP
    Member blondutzu's Avatar
    cred ca nici el nu se mai suporta

11. #791 SP
    Member Alexandru97's Avatar

Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti

Lasati frate omu' in pace... Scrie undeva in regulament ca trebuie respectate regulile de punctuatie etc?Thread-ul asta e facut doar ca sa facem misto de oameni care sunt plecati din Romania si poate au uitat cum se scrie limba lor nativa ? Uitati-va pe profilul lui COD.221 si dupa aceea faceti misto daca considerati ca mai este cazul.

12. #792 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    mai incet cu scandalul, stati on-topic.

13. #793 SP
    Poti sa fii si-n Cecenia, daca nu-ti convine sau nu esti in stare sa postezi corect stai pe forum-urile din tara ta.

14. #794 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Doamne dar faceti atata caz pentru nimic. Threadul este gandit bine deoarece userii care apar cu greseli pe aici pot sa mai invete cate ceva. Cum a fost cazul celui de mai sus care a intrebat daca poate folosi "dupa" in loc de "de pe". Cat timp a intrebat politicos si a evitat o eventuala greseala, nu vad unde ar fi problema. Si despre mult-ravnitul nostru coleg cu greseli, macar el are o scuza buna pentru greselile pe care le are. Nu ca toti incompetentii care dupa 12 ani de scoala nu sunt in stare nici sa vorbeasca, dar sa mai si scrie corect.

Pana la urma nu stiu ce aveti cu omul. Este un anonim ca noi toti dar l-ati pus la zid si aruncati cu pietre, dar daca va da cineva quote la un post pe aici, cred ca imediat sariti cu gura mare.

15. #795 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru97 View Post
    ?Thread-ul asta e facut doar ca sa facem misto de oameni care sunt plecati din Romania si poate au uitat cum se scrie limba lor nativa ?
    Putin cam aspru spus 'sa facem misto', presupun ca scopul acestui thread este sa inveti din greseli.

16. #796 SP
    Marinake, noi nu aruncam cu pietre acum pentru greselile lui gramaticale, ci pentru atitudinea lui elucubranta, poate chiar abjecta. In loc sa isi recunoasca incompetenta lingvistica, prefera sa-si scoale fundul in sus, in excese de aroganta. Not nice.

By the way, nu stiu cata lume a vazut asta, dar Oxford comma e destul de interesanta.
    Attached Images Attached Images 5097794_700b.jpg

17. #797 SP
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Marinake, noi nu aruncam cu pietre acum pentru greselile lui gramaticale, ci pentru atitudinea lui elucubranta, poate chiar abjecta. In loc sa isi recunoasca incompetenta lingvistica, prefera sa-si scoale fundul in sus, in excese de aroganta. Not nice.

By the way, nu stiu cata lume a vazut asta, dar Oxford comma e destul de interesanta.

18. #798 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Totodată, se v-a retrage și statutul de trader/premium/etc.
    Cred ca este primul typo al lui Graft!

19. #799 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    O sa iei warn

20. #800 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    O sa ti se stearga commentul!

*we're just jesting out here, no hate ^_^*

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 56 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast