Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 56 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 1118

Thread: Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti

1. #661 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Nu stiu daca s-a mai postat, eu as "dedicao" cand mai vad pe unii:

2. #662 SP
    Member Mariush's Avatar
    Quote Originally Posted by altair View Post
    Anul asta stim ca v-a fi un joc ce v-a depasi la vanzari call of duty

Macar stie engleza

3. #663 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by RetroGamer View Post
    Acum o saptamana am primit de la un prieten un terminator carcasa era sparta firele din el erau deslipite.Dupa ce am lipit firele si am vazut ca merge destul de bine am vrut sai fac o carcasa.Mam dus la magazin am cumparat o cutie de dvd cea mai groasa pe care am gasito si mam apucat de treaba.Am numito Terminator 2 Ninja Gaiden Edition
    Quote Originally Posted by RetroGamer View Post
    Original Mario Bros Arcade nu are finish joci pana mori asta e coceptia jocului sati manance fise si nimic alceva.De la nivel la nivel jocul devine mult mai greu.Iar Super Mario Bros iam dat capatu de 10 ori e usor dar la lvl 8 devine deja enervant.Daca vrei ceva hard incearca Ninja Gaiden sau Super Mario Bros 3 sa vezi atuncea )
    Asa de RetroGamer incat nu se inventasera cratimele pe vremea lui.

4. #664 SP
    Quote Originally Posted by GoLd^ View Post
    Vi se pare o miscare buna de a-ti vinde ps3-ul acuma, avand in vedere ca pana la sfarsitul anului v-a aparea ps4, sau mai bine ti-l tii inca 1 an 2 pana cand v-or aparea jocuri si bineinteles cat mai multe exclusivitati pentru ps4?
    Hai sa punem cratime peste tot, poate pica si unde trebuie.

5. #665 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    mda, vad ca noua generatie are probleme cu viitorul... si la propriu si la figurat.

6. #666 SP
    Noua generatie are si probleme cu atitudinea, dupa ce ca nu-s in stare sa isi recunoasca greselile se mai si burzuluiesc cand ii corectezi
    Too much swag.

7. #667 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Nu stiu daca s-a mai postat, eu as "dedicao" cand mai vad pe unii:

0:37-0:40 scrie "vroiam"

8. #668 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cu "vroiam" nu e asa de simplu, in trecut foarte mulţi scriitori il foloseau, a fost acceptat pt o perioada buna de timp, inca mai este folosit in multe opere literare. E un cuvant hibrid, pe care din păcate si eu il folosesc. Înainte de revoluţie stiu sigur ca nu era considerat o greşeală, daca ai carti mai vechi, poezii de Eminescu, s.a.m.d vei observa acesta "greşeală".

LE am verificat dex-ul pe care eu il am, e un dex din '86 in care apare verbul "a vroi", deci eu cred ca se poate accepta, altfel am avea prea multe opere literare de corectat

9. #669 SP
    Ce bine ar fi daca am avea pe forumu numai mici cutume de genul "voiam" / "vroiam". Pana acolo cred ca e cale lunga, avem clienti cu probleme mult mai mari

10. #670 SP
    Member Mariush's Avatar
    Asta cu vroiam si voiam e cu dus si intors. Din cate tin minte undeva pe la inceputul anilor 90 s-a schimbat acest lucru, deci si eu tot "voiam" am invatat la scoala, iar umila mea parere este ca majoritatea celor care activeaza pe acest forum sunt mai "tineri" decat mine (sau pur si simplu au petrecut mai multi ani in scolile generale )

Ideea de baza este ca, indeosebi acei useri care au fost "publicati" pe acet thread nici nu stiu ca la un moment dat in istorie, la lumina lumanarii, la consiliul tribal din fiecare seara, in timpul ceasului pe care Ceasca il unsese negru (atat la propriu, cat si la figurat), oamenii "vroiau" lumina. Cat despre citit poezii si carti, hai sa lasam gluma, va rog

11. #671 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nici eu nu am stiut pana acum vreun an ca e voiam si nu vroiam. La scoala, am avut din gimnaziu pana la sfarsitul liceului o profeseoara foarte buna, si nu tin minte sa imi fi corectat vreodata vreo lucrare si sa imi taie vroiam si sa imi puna voiam. Am intrebat apoi o alta profesoara despre voiam/vroiam si atat a tot dat-o pe ocolite incat nici ea nu cred ca stia. Eu mereu folosesc vroiam. Asa m-am obisnuit si inca nu am primit o explicatie clara care sa imi spuna de ce e fara "r".

12. #672 SP
    pentru ca la imperfect pers I "a vrea" se formeaza cu particula "am" => "vream"
    "a voi" => "voiam"
    vroiam e o combinatie intre cele 2 si nu e corect.
    si eu am aflat de curand si incerc sa corectez aceasta greseala. desi probabil va ajunge sa fie acceptata pentru ca e folosit de prea multi oameni. ceea ce mi se pare o tampenie, facusem la romana acum ceva vreme o lectie despre variantele libere ale cuvintelor, adica acele cuvinte care sunt acceptate de DOOM si cu varianta gresita folosita de foarte multa lume. am tras concluzia ca daca sunt multi care folosesc cuvintele prost, in loc sa-i corectam ii acceptam .

13. #673 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by cats99999 View Post
    nu mai vb. prosti nare legatura daca e sau nu consola modata
    Frumos

14. #674 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Luffy123 View Post
    Asi dori sa Vand 3 jocuri Mentin sa spun ca jocuri au fost folosite 3-5zile pana o aparut Storm3 si vreau sa le vand
    Putem Negocia
    Aceste 3 Jocuri Le vand la Pachet Sau Separat Sau Pe Naruto Storm 3 Ps3 +Diferenta Dar nu cred ca e mult sau separat Jocurile
    Pachetul cu 3 jocuri o sa fie de 190lei
    Daca am uitat sa mentionez ceva de jos va rog sa ma scuzati Admins/User
    Dar asi Dori sa mentionez ca livrarea se face Doar In Timisoara sau Cu transport sau fan curier Platit de Voi
    Daca este In Timisoara Livrare Personala Intr-un loc Bine Ales sau alegerea Cumparatorului

Poza celor 3 jocuri sunt: http://img40.imageshack.us/img40/794...0312134152.jpg

God of War3= 80 Lei Jocul este varianta Full Are carticica Cd-ul Nu contine urme de Zgarietura Carcasa nu este deteriorata
    Driver San Francisco=90lei Jocul e varianta Full Carticica ToT Cd-ul nu contine Zgarieturi Si Carcasa nu este deteriorata
    Prince of Persia:The Forgotten Sands=50lei Jocul e varianta Full Carticica ToT Cd-ul Cd-ul Contine este un pic 8/10 Rating Contine la Mijlocu Cd-ului O mica zgarietura Dar lam pus pe Ps3 si mio rulat fara nici o problema nam avut deloc cu el ca am vrut sal probez daca merge si nu o avut nici cel mai mic Dubiu Carcasa Este in Regula

Aceste 3 Jocuri Le vand la Pachet Sau Separat Sau Pe Naruto Storm 3 Ps3 +Diferenta Dar nu cred ca e mult sau separat Jocurile
    Pachetul cu 3 jocuri o sa fie de 190lei
    Daca am uitat sa mentionez ceva de sus va rog sa ma scuzati Admins/User
    Dar asi Dori sa mentionez ca livrarea se face Doar In Timisoara sau Cu transport sau fan curier Platit de Voi
    Daca este In Timisoara Livrare Personala Intr-un loc Bine Ales sau alegerea Cumparatorului
    Pentru mai multe detali Pm or Sunati
    e pe profil tot nr Facebook all

15. #675 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Wow!

16. #676 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Mai fac si eu greseli ocazional, dar totusi...
    Attached Images Attached Images 26351609.jpg

17. #677 SP
    literele mari sunt puse random sau cum?

18. #678 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Mai fac si eu greseli ocazional, dar totusi...
    citeşte si anunţul asta

http://www.consolegames.ro/forum/sho...d.php?p=924634
    Vand Skimb JOcuri PS3

19. #679 SP
    Quote Originally Posted by Luffy123 View Post
    Asi dori sa Achizitionez naruto ultimate ninja storm 3 Dar sa fie Full ca nu prea stiu care e faza cu Zona 1 Zona2 daca mi-ati putea explica
    Eu Sunt Din Timisoara
    Sau Generation
    Daca e vreo gresala va rog sa ma scuzati
    Nr de telefon este
    0732842833
    tare de tot. imi place ca se scuza . si nu stiu cum a nimerit acolo sa scrie "mi-ati" corect. mi-ar placea sa cred ca face doar caterinca si ca nu avem un astfel de personaj printre noi.

20. #680 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    tare de tot. imi place ca se scuza . si nu stiu cum a nimerit acolo sa scrie "mi-ati" corect. mi-ar placea sa cred ca face doar caterinca si ca nu avem un astfel de personaj printre noi.
    Eu cred ca asa e el, un copil "mirc"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 56 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast