Asi dori sa Vand 3 jocuri Mentin sa spun ca jocuri au fost folosite 3-5zile pana o aparut Storm3 si vreau sa le vand
Putem Negocia

Aceste 3 Jocuri Le vand la Pachet Sau Separat Sau Pe Naruto Storm 3 Ps3 +Diferenta Dar nu cred ca e mult sau separat Jocurile
Pachetul cu 3 jocuri o sa fie de 190lei
Daca am uitat sa mentionez ceva de jos va rog sa ma scuzati Admins/User
Dar asi Dori sa mentionez ca livrarea se face Doar In Timisoara sau Cu transport sau fan curier

Platit de Voi
Daca este In Timisoara Livrare Personala Intr-un loc Bine Ales

sau alegerea Cumparatorului
Poza celor 3 jocuri sunt:
http://img40.imageshack.us/img40/794...0312134152.jpg
God of War3= 80 Lei Jocul este varianta Full Are carticica Cd-ul Nu contine urme de Zgarietura Carcasa nu este deteriorata
Driver San Francisco=90lei Jocul e varianta Full Carticica ToT Cd-ul nu contine Zgarieturi Si Carcasa nu este deteriorata
Prince of Persia:The Forgotten Sands=50lei Jocul e varianta Full Carticica ToT Cd-ul Cd-ul Contine este un pic 8/10 Rating Contine la Mijlocu Cd-ului O mica zgarietura Dar lam pus pe Ps3 si mio rulat fara nici o problema nam avut deloc cu el ca am vrut sal probez daca merge si nu o avut nici cel mai mic Dubiu Carcasa Este in Regula
Aceste 3 Jocuri Le vand la Pachet Sau Separat Sau Pe Naruto Storm 3 Ps3 +Diferenta Dar nu cred ca e mult sau separat Jocurile
Pachetul cu 3 jocuri o sa fie de 190lei
Daca am uitat sa mentionez ceva de sus va rog sa ma scuzati Admins/User
Dar asi Dori sa mentionez ca livrarea se face Doar In Timisoara sau Cu transport sau fan curier

Platit de Voi
Daca este In Timisoara Livrare Personala Intr-un loc Bine Ales

sau alegerea Cumparatorului
Pentru mai multe detali Pm or Sunati
e pe profil tot nr Facebook all
Bookmarks