Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 56 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1118

Thread: Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti

1. #721 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Luffy123 View Post
    Scuzati Gramatica Si pentru thread nu prea am stiut unde sa il postez
    Macar semnatura daca ai incerca sa o scrii corect...

2. #722 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    ..
    Am preluat sintagma respectiva dintr-o reclama,era in mod evident eronata.

3. #723 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by gforce View Post
    Lasa ma storm89shadow astia vor god of war ascension si le este rusina sa negocieze asa mult. Atata timp cat nu e mai scump ca in magazin nu ai ce face. Punel la ce pret vrei u. Daca ai nevoie repede de bani mai ieftinestel. Daca nu lasal asa TE SUSTIN!!!!!!!!
    Sursa

4. #724 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    gforce strikes again făcând Limba Română K.O

Quote Originally Posted by gforce View Post
    Controlerul de xbox imi place mai mult dintrun 2 motive: vine mai bine pe palma deci e mai comod si culuarea butuanelor este mai "HD"
    Sursa

5. #725 SP
    Quote Originally Posted by BtD97 View Post
    Moneda este gravata pe lateral cu scriisul:''Nihil sine deo'' care inseamna ''Nimic fara Dumnezeu''
    Predare personala in Bucuresti sau trimit in tara prin servicii de curierat
    Pentru alte produse vizitati anunturiile mele!
    Astept oferte ,iar pentru cei care doresc sa cumpere moneziile rog sa ma contacteze cu ajutorul telefonului mobil sau pm
    OMFG

scriisul, anunturiile si cirease de pe tort: moneziile. Se scrie monede, nu monezi. Si mai ales NU monezii!!!

Fac cu nervii, deja vad cum toti scriu: trebuii, dorii, schimburii, jocurii... Da-o naibii de treaba, cat de cretin sa fii sa nu realizezi cat de stupid suna. Incercati sa cititi macar. Dar na, retardatul nu-si da seama ca e retardat si probabil ca daca ii spune altcineva o sa spuna ca nu-l intereseaza gramatica.

Si da, deja nu mai vorbim de agramati aici, e una cand nu pui cratime si e cu totul alta cand infloresti cuvinte pentru ca esti prost gramada, dar vrei sa arati ca esti "cult".

6. #726 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    In DEX, cand eram eu la scoala erau acceptate ambele variante, monede si monezi

7. #727 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    In DEX, cand eram eu la scoala erau acceptate ambele variante, monede si monezi
    Si era acceptata si varianta "monezii"? In curand o sa citesc cum scriu toti oameni "culti"

Am decat 3 monezii, mi-ar trebuii 4, are cineva sa-mi m-ai dea vre-una pentru ca as dorii sa-mi cumpar 2 cafele de la aparat.

A se observa cum din dorinta de a scrie corect mai rau strica tot, pune in plus ghilimele si i-uri doar pentru a parea "cult".

8. #728 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    se scrie monede, nu monezi.
    Eu ţi-am răspuns la ^

9. #729 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si eu stiam ca e ok monezi.

10. #730 SP
    Member Mariush's Avatar
    Ambele variante sunt acceptate conform ultimei editii a DOOM.

Intr-adevar acum vreo 10 ani doar monede era corect, insa s-a revenit asupra deciziei. Stiti cum e, daca multi gresesc, se trece la corectarea regulei, nu la educarea celor ce gresesc

11. #731 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu stiu invers, acum vreo 10-15 ani ambele erau acceptate, acum doar "monede"

12. #732 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Thread-ul asta

13. #733 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by COD.221 View Post
    nici nu sa vandut primu PS4 deja avem sectiune asigurata , mijto. Io nu eram decis daca o cumpar sau nu si pe cand am fost 100% sigur am dat o fuga la magazin sa "pre-order" una pentru mine , la care ala imi spune -/no more ps4 preorders/- pana la sf de noiembire nu o sa aibe stock, ma vazut ala palid la fata si incerca sa ma linisteasca, la care imi spune -pe cand o sa avem stock pretul o sa fie de 360 - 380€ - mia revenit culoarea in obraji , ce conteaza sa astept cateva zile in plus si sa o iau deja cu reducere

14. #734 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Dupa cum combina romana cu engleza in aceeasi fraza as zice ca e plecat din tara deci sunt scuzabile greselile.

15. #735 SP
    Member Florix09's Avatar
    ^ Date of Birth September 11, 1988 (25)
    About COD.221
    Country U A E
    City Dubai

16. #736 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Dupa cum combina romana cu engleza in aceeasi fraza as zice ca e plecat din tara deci sunt scuzabile greselile.
    pe un strain care vorbeste asa pot sa-l inteleg, dar pe un roman care a plecat din tara si a uitat limba... Daca omul e plecat de cand avea 2 ani si nu a facut şcoala in limba romana iar pot sa inteleg, desi "mijto" ala imi aduce aminte de mirc

17. #737 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, si eu am ceva cu cei care la doar o luna-doua dupa ce au plecat din tara, deja au "uitat" limba. Am prieteni plecati de 20 de ani din Romania si vorbesc perfect limba nativa. Asa ceva nu se uita... e ca mersul pe bicicleta. Sau mai mult, e ca si cand ai uita cum sa mananci.

18. #738 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Eu sunt plecat de 1 an jumatate si nu am uitat limba mea nativa

19. #739 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Probabil pentru ca o vorbesti zilnic, dar aia care nu au mai vorbit-o de vreo cateva luni nu au cum sa-si aminteasca

20. #740 SP
    Member reikkoo's Avatar
    Daca ai macar 12 clase e imposibil sa nu stii sa scrii corect!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 56 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast