Ups, nu stiam de existenta voastra a academicienilor si esteti ai limbii romane, pe acest forum. Trebuie sa fi foarte odihnit sa ai timp pt asa ceva. Ma intreb daca ai vreo legatura cu biserica ca dupa id pari genul care urmareste mai mult barbatii decat femeile. Doame ajuta
![]()
^Postand aici, m-ai scutit de la a te cita din nou. Multumesc.
Btw, daca tu crezi ca singurii oameni care nu sunt agramati sunt academicienii limbii romane, te inseli amarnic.
Puteai sa vii cu ceva argumente, cu totii mai gresim uneori, mai ales atunci cand scriem ceva in graba, etc. "Stii" ce zic?!
Insa tu ai preferat atacul direct la persoana, cu mistouri in vorbe, atat aici cat si pe topicul xbox one x.
Ce sa zic, mai bine vinzi season pass-ul ala si iti cumperi o carte ceva, cateodata este necesar!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doar asta ai vazut din ce am scris? Ca am atacat doi pupi....isti? Pentru mine jocurile / consolele / hardwareul sunt la magazin sau pe store-ul aferent platformei, nu cu mana intinsa. Si nici nu am cautat sa intru in gratiile nimanui cu urari de reduceri si plocoane. Eu am tratat totul ca un pamflet pe cand ei au luat-o personal!!! Mai departe iti urez o cariera stralucita in mediere sau avocatora.
Iar ca sa numai lezez pe nimeni ai putea sa ii explici termenul moca lui "Florin Raducioiu" cum se traduce corect in limba romana.
Va recomand sa va rezumati la on-topic, mai putin Titi care, prin postarile lui isi are pe deplin locul aici
Dom'le Berlogea, ideea unui forum nu e sa fie un loc academic, ci doar un loc unde sa ne putem intelege civilizat. Din cauza lipsei civilizatiei din limbaj a unor colegi de forum a aparut si acest thread. Faptul ca ai fost asa de deranjat ar trebui sa-ti dea de gandit![]()
Nu am fost deranjat de nimic, si nici nu am discutat off topic pana sa apara carturarii formului. Sper sa primeasca cate un xbox one x toti utilizatorii acestui forum + niste jocuri bonus la pachet, poate si un tv 4k plocon si toata lumea sa fie fericita. Uneori sinceritatea doare dar din punctul meu de vedere e sanatosa. Poate ar trebui o noua sectiune, de exemplu "Realitate" unde lucrurile se pot spune in fata. Eu accept ce spui tu, dar tu/voi nu acceptati ce spun eu. Gandeste-te la asta stimabile.
Continua sa postezi aici, astfel lumea nu mai e nevoita sa iti caute posturile ca sa le aduca pe acest thread.
Inca n-ai priceput rostul acestui thread, este?
Rolul thread-ului parca era sa facem haz de greșeli gramaticale grave. Nu sa ne razbunam pe cineva care a postat ceva ce nu ne convine încercând sa-l "facem de rușine" pt ca a uitat ceva virgule sau eu mai știu ce a greșit Titi...
Daca tot suntem la sectiunea de care mentionezi, posturile de fel le schimb din telecomanda la tv. Daca gresesc imi cer scuze, nu mi-am facut ultimul upgrade de firmware si nu sunt la curent cu terminologia forumistilor.
---------- Post added 20-07-2017 at 16:15 ----------
Esti primul care vede per ansamblu situatia. Pe mine ma amuza maxim discutia, pe unii din pacate ii frustreaza. Iar cum spuneai mai sus rolul era sa faca haz doar ca situatia s-a inversat. Aici se ajunge cand utilizatorii stau prea mult de vorba cu Cortana!!!
Vroiam, de la verbul a vroi. Eu zic sa te mai relaxezi cu postatul, vezi ca s-a incalzit cabana la munte *emoticon expirat de yahoo mess cu 5 paranteze in loc de 2* poate mai gasesti niste carti de romana pe care sa le pui sub fund.
Cel mai trist e ca unii-s mandri ca-s agramati. N-au obraz, dom'le, n-au obraz si 8 clase.
Hehehehehhe ar trebui sa iesi din casa sa iti faci prieteni. E o placere sa stau de vorba cu cyborgi frustrati.
Bre nea' Titi, văd că ești pus pe șotii, poftește matale afară din clasă, ia o pauză pe hol și meditează în tihnă.
Revizuiește-ți un pic atitudinea, dacă o să continui cu genul acesta de postări zeflemitoare, mă tem c-o să fim nevoiți să te exmatriculăm.
))) ma pis pe forumul vostru de frustrati
---------- Post added 03-08-2017 at 13:59 ----------
Ma intreb daca sunteti copii sau adulti)))))
Bookmarks