Văd că din hol ai nimerit fix în wc la fumat. Nț nț nț.
Oh well, csf ncsf.
Sunt curios cum a aterizat pe forum, pentru ca nu cred ca are vreun interes comun cu cineva si sigur nu se joaca (probabil e pacat in lumea lui).
stiti ce a devenit siteul,forumul,consolegames.ro? locul de joaca al catorva baieti!unde se scrie doar despre Play station,unde cine greseste sau are ceva de spus este luat la suturi in fund de acesti ,,baieti...la inceput chiar era interesant forumul,intram in fiecare zi cu nerabdare sa citesc ceva nou sa descopar ceva nou,acum nu mai ai ce vedea decat ce am spus mai sus,pacat.si sa nu stergeti postarea ca sigur se vor regasii mai multi utilizatori in ea.signing out popare36
pai exact ce ziceam mai sus,locul de joaca al baietilor de bani gata care si au cumparat propriul site![]()
Asta e problema. Cand cineva greseste, nu poate sa-si asume greseala si trebuie sa vina cu argumente. Trebuie sa demostreze ca el e mai jmekher, nu-l intereseaza si asa ajungem unde ajungem.
@AndreiRobert6 - Mie nu mi se pare ca te tine nimeni cu japca pe forum .. daca nu iti place poti sa-l parasesti, voluntar sau involuntar.
@Popae36 - asa e niste baieti cu bani si-au luat site si te suporta pe tine cu ineptiile tale, asta e forum PRIVAT nu e forum public, de aia te loghezi cu user si parola si ai dat acolo accept, la un set de reguli, cand ti-ai facut cont.
Hai luati-o usor ca nu e dracu asa de negru ... viata e frumoasa fara stress.
Ehm, nu cred ca asta e rolul unui "forum"
Sincer, nu prea sunt de acord cu nici una din taberele de aici. Bicky a spus bine cu cateva postari mai sus. Chiar daca unii nu stiu sa scrie 100% perfect gramatical, pot fi ghidati si pe alte cai, nu neaparat aratati mereu cu degetul. Puterea exemplului e mare lucru si poate daca eu scriu corect si mai vine si Razvan si scrie corect, poate altul intelege ca ce facea el era gresit si in timp se corecteaza singur.
Aratand mereu cu degetu' nu face decat sa declanseze mecanismul celuilalt de aparare si normal ca va riposta. Dar pe de alta parte si unora le place sa provoace.
Mentalitatea asta cu csf ncsf e daunatoare, pt ca mai mereu ai csf daca vrei.
clovnusor - sa nu uitam ca nu putem judeca cu diferite unitati de masura, forumul este un ecosistem restrans si nu il putem raporta viata reala, e o mare diferenta (mai ales de complexitate) in special de "punct de vedere". Sunt convins ca multa lume e limitata si priveste viata doar dintr-un unghi, asta ii face sa fie ei insisi foarte limitati, faptul ca te "amplifici" ca te-a facut cineva agramat ... in loc sa te zbati sa-ti depasesti conditia cred ca face parte din teoria evolutiei ... si "survival of the fittest" indiferent ca e vorba de "muschi" sau de "intelect"
Eu zic ca exista destul loc pentru toti pe lumea asta si indiferend de nivelul de pregarire / inteligenta / nivel sau conditie sociala putem trai in armonie doar tinand deschisa o portita inlauntru care "accepta" si parerea individului de langa urmarind o dezvoltare individuala continua.
Sincer sa fiu niciodata nu mi-a placut tipul asta de thread-uri, insa sunt deschis sa il accept atata vreme cat nu se derapeaza si dupa cum subliniezi foarte bine e clar ca se poate derapa foarte usor pentru ca discutia e mutata de la nivel de "generalitate" la nivel "personal" motiv pentru care se poate trata ca "jignire"/ "atac la persoan" .. etc.
Eu as propune sa nu se mai dea quote cu "user" ci doar cu citatul ... si sa se ofere corectii .. fara prea mult tam-tam. Cine o sa doreasca sa invete ceva, va invata, cine nu ... nu.
Pe mine nu ma deranjeaza daca gresesc gramatical sau scot o ineptie sa am si numele in quote. Daca nu iti arata nimeni unde/cand gresesti poti sa te plimbi prin viata ca ultimu' bou crezand ca esti cel mai mare zmeu (cum din pacate se intampla din ce in ce mai des).
Din pacate (fericire din partea mea), pe un forum privat nu este aceiasi democratie ca in realitate, ori accepti si te integrezi ori iti iei talpasita sau taci si citesti ce ti se pare interesant.
La urma urmei...se cam aplica ce a zis cineva mai sus, cineva "de bani gata" si-a cumparat site, daca acel cineva "de bani gata" vrea ca noi toti sa avem username-ul "unicorn1-2-3-4 etc" o sa ai bine mersi user-ul ala.
De ce? Pentru ca el da bani si tu dai accept la acel regulament, e ca si cum te-ai plange ca intri la cineva in casa si nu te lasa sa te caci in mijlocu sufrageriei ca deh...asta nu e democratie, doar pentru ca este casa lui nu inseamna ca trebuie sa iti zica sa nu i te caci in sufragerie.
Bookmarks