9GAG - OMG, It's real !! - Primul meu upload pe 9gag.
9GAG - Death Star
@paunstefan ti-a copiat cineva post-ul
---------- Post added 13-12-2011 at 01:43 PM ----------
9GAG - Meanwhile in Romania
Am observat asta mai demult si acum am avut ocazia sa prin o poza, nu-mi pot explica cum TVR1 au iMac-uri cu Windows pe ele![]()
...si cand mai cresteti o sa aflati si de 4chan si restul site-urilor de unde provine continutul original.
Jesus.
Asta e ca si cum ai spune ca-s copil mic pentru ca-mi cumpar Lamborghini de la reprezentatii din Romania si nu direct din Italia, ca doar sunt originali.
De cand e reddit plin de psihopati si pedofili? Sunt de acord ca 4chan e plin de pedofili si de ciudati si de tot ce vrei tu, dar reddit nu e asa. Pe reddit sunt chiar glume bune, poze haioase, chestii foarte interesante, poti sa stai o zi intreaga pe reddit fara sa te plictisesti. Pentru mine 9gag este de ***** pentru ca 70% din posturile de acolo nu sunt originale. Am intrat intr-o zi si primele 5 poze erau de pe imgur (poze pe care deja le stiam), inclusiv cu familiile unor oameni.
Articolul acesta defineste destul de bine 9gag -> 9gag | Pitici Gratis
Stiu ca multi ma vor contrazice dar chiar asa sta treaba.
PS: Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu articolul de mai sus
Pe cand sa zic ca prefer 9gagul pt ca is grupate lucrurile amuzante. In 2 ore pe sapt la laboratorul de calcul numeric prefer sa stau pe 9gag decat sa caut ca bezmeticul pe 4chan. Pentru restul timpului exista stumbleupon
Pe mine numa' tipii care pun 100000 de linkuri de pe 9gag pe facebook ma enerveaza. Zici ca nu pot intra singur sa le vad.
LE: Si tu ma enervezi, domnule goodfellam ca ti-ai schimbat nickul![]()
faza este urmatoarea, pe 9gag sunt toate adunte din mai multe locuri si prefer sa intru intr-un singur loc si sa ma uit la toate pozele haioase din ziua respectiva, decat sa frecventez mai multe site-uri. oricum pierdeti ideea principala, aceste siteuri sunt facute de fun si sa ne distram, dar in ultima vreme multa lumea ia aceste lucruri in serios. chiar am uitat sa radem si sa ne distram? e mai interesant si ne simtim mai bine cand aruncam cu noroi in cei din jurul nostru? in fine am inteles ideea, you were cool before it was mainstream.
Bookmarks