Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Deus Ex: Mankind Divided - preE3 reveal

  1. #1 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

    Deus Ex: Mankind Divided - preE3 reveal

    Au trecut deja 5 ani de cand cei de la Square Enix prin studioul Eidos Montreal au reimprospatat franciza Deus Ex cu Human Revolution. Aseara in urma unui live stream pe twitch ne-au prezentat o groaza de detalii legate de noul joc, Mankind Divided. Primul lucru prezentat a fost Deus Ex Universe, ce inseamna asta va intrebati probabil. Universe, dupa cum suna si numele, se refera la toate lucrurile care urmeaza sa fie lansate odata cu noul joc din serie: un graphic novel, o aplicatie pe mobile, o noua carte, chiar si o coletie de imbracaminte + altele. Desi nu au oferit mai multe detalii stim doar ca noua carte se va concentra pe Adam Jensen in perioada dintre cele doua jocuri. Acum sa trecem la lucrurile despre care avem mai multe detalii, pe care le voi prezenta mai jos.





    Deus Ex: Go
    Acest joc, dedicat in mare parte dispozitivelor mobile, o sa fie lansat in vara acestui an si este asemanator celorlalte jocuri din franciza Go (Lara Croft si Hitman). Jocul va avea aceleasi mecanici ca si celelalte dar cu un focus mai mare pe augmenturi si infiltrari. De asemenea va veni si cu un level creator oferind posibilitate jucatorilor sa isi creeze propriile nivele.



    Deus Ex: Mankind Divided: Breach
    Breach este un mod nou, separat de poveste din jocul principal, majoritatea mecanicilor se transfera din Manking Divided, dar acest mod este focusat exclusiv pe combat, stealth si puzzle solving. De asemenea va avea un nou stil grafic fara sens de realism avand in vedere ca toata actiunea lui se petrece in lumea virtuala. Breach se va focusa destul de mult pe ideea de comunitate avand optiunea sa emitem provocari prietenilor din lista si un sistem de ranking care sa provoace jucatorii sa se autodepaseasca.



    Deus Ex: Mankind Divided
    Cu ocazia prezentarii am avut si un gameplay demo de 17 minute prin care ne-au prezentat unele personaje si starea lumii din Mankind Divided. Nu o sa intru in multe detalii legate de poveste, cei care nu vor sa fie spoiled nu trebuie sa va uitati la videoul de mai jos. :P Tot ce va zic este ca povestea din spate se va baza in mare parte pe conflictul dintre "naturali" si "augmentati". Din ce am putut observa, jocul este mult mai polished decat Human Revolution, ceea ce ne bucura, gameplay-ul fiind punctul slab al jocului anterior. Augmentarile pot fi schimbate oricand si mult mai usor, avand un nou sistem de "quick wheel select" iar in rest vom avea posibilitatea sa combinam stealth cu combat dupa preferinte. In schimb lumea a primit un upgrade destul de considerabil, de aceasta data chiar avand posibilitatea sa exploram dupa bunul plac si sa alegem caile pe care dorim sa le exploram. Un exemplu foarte bun ar fi stilul Dishonored de explorare, de atentie la detalii si de posbilitatea completarii misiunilor. Square Enix ne mai promite ca actiunile si deciziile luate de Adam vor influenta toata lumea jocului. Personal mi-a dat impresia ca Mankind divided este maulte mai polishat, mai realist si mai natural decat Human Revolution. In schimb din punct de vedere grafic nu a impresionat mai deloc, nu parea sa foarte multe peste jocul generatiei trecute, nu prea dadea impresia de next-gen. Sper sa fie bun macar pe parte de gamepaly si sa ne suprinda pe toti.



    Augmented Future - Open Bionics × Deus Ex × Razer
    O alta noutate este colaborarea dintre Square Enix, Open Bionics si Razer care lucreaza la o replica reala si functionala a mainii lui Adam folosind tehnoligia printarii 3D. Momentan este un in stadiul de prototip, dar dupa finalizarea ei toate datele vor fi distribuite ca open source. Scopul final al acestei colaborari fiind crearea de prostetice la preturi accesibile care vor micsora distanta dintre realitate si fictiune.



    Deus Ex: Mankind Divided va fi lansat anul acesta pe data de 23 august pe PlayStation 4, Xbox One si PC.
    Attached Images Attached Images deusex.jpg

  2. #2 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Deus Ex Go, de-abia astept, mi-a placut foarte mult Hitman GO

  3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In caz ca nu l-ai jucat, incearca si Lara Croft GO. Mi s-a parut mult mai bun ca Hitman GO.

  4. #4 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu joc pe telefon sau tableta absolut nimic, daca apar pe console bine, daca nu, sa fie sanatosi!

  5. #5 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Crafty girl, Mrs Lara Craft, isn't she?

  6. #6 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    De ce Craft ? Nu se scrie cu "o" ?

    LE: ba da, e cu "o"

  7. #7 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Deus Ex: Go
    Acest joc, dedicat in mare parte dispozitivelor mobile o sa fie lansat in vara acestui an si este asemanator celorlalte jocuri din franciza Go (Lara Craft si Hitman). Jocul va avea in mare parte aceleasi mecanici ca si celelalte doar cu un focus mai mare pe augmenturi si infiltrari. De asemenea va veni si un level creator oferind posibilitate jucatorilor sa isi creeze propriile nivele.
    Este o minuscula greseala onesta intr-un post foarte bine documentat, cel initial al lui OEE. OEE, daca vrei corecteaza si sterge-mi si mie postarea.

  8. #8 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    modific acum

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Deus Ex: Mankind Divided By Twiztid in forum Console Club
    Replies: 52 Last Post: 18-06-2017, 23:28
  2. Deus Ex: Mankind Divided amanat pana in August By tudyniuz in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 19-11-2015, 14:08
  3. Replies: 0 Last Post: 16-06-2015, 22:39
  4. Replies: 0 Last Post: 12-04-2015, 04:20
  5. Deus Ex 3 devine Deus Ex: Human Revolution By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 12-03-2010, 19:16

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts